Arena Sport 1 UŽIVO prenos (2018) – VLC/Android - Volim Danilovgrad
Connect with us

Sport

Arena Sport 1 UŽIVO prenos (2018) – VLC/Android

Arena Sport 1 UŽIVO prenos

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Arena sport uživo možete gledati uživo preko interneta ukoliko nemate u svom IPTV ili paketu kod kablovskog operatera. Neki operateri ni nemaju u svojoj ponudi neke kanale, dok drugi imaju, pa se korisnici moraju snalaziti.

Arena sport 1 uživo (2018) Metod 1

 

Linkovi:

 

Ažurirano: 13.10.2018. u 00:08h1) [SD] [srb] https://snip.li/gehX
2) [HD] [srb] https://snip.li/o47
3) [HD] [srb] https://snip.li/9Lw
4) [HD] [srb] https://snip.li/0iMBw
5) [SD] [srb] https://snip.li/NF2PV
6) [HD] [cro] https://snip.li/RFK3e
7) [HD] [srb] https://snip.li/IIltF
8) [SD] [srb] https://snip.li/Y9tMR
9) [HD] [cro] https://snip.li/XTM
Arena sport 1 preko VLC-a na računaru

1) Pokrenite VLC player (preuzmi)
2) Pritisnite dva puta na tastaturi „L“ da se aktivira „Loop one“ (vidi sliku ispod)

vlc loop one

3) Pritisnite CTRL+N na tastaturi
4) U polje koje se pojavilo nalepite stream link

Arena sport 1 preko Androida

1) Instalirajte i pokrenite MX Player (free)
2) U gornjem desnom uglu tapnite na 3 vertikalne tačke
3) Izaberite „Mrežni tok“ (prva stavka)
4) Nalepite neki od VLC linkova iznad

Napomena: Ako koristite neki AdBlock alat onda imate na raspolaganju samo jedan link. Isključite AdBlock (vidi kako) ako želite da vidite ostale linkove.

Prijavi neispravan link

Za gledanje bilo kog kanala online, pa i ovog, biće vam potrebna malo bolja internet konekcija. Mada, današnji minimalni flat paketi kod svih internet provajdera su sasvim dovoljni. Samo obratite pažnju na protok ukoliko koristite internet sa ograničenim megabajtima.

Ako nemate flat paket, već megabajte koje trošite, onda povedite računa da ih ne prekoračite. Možete preuzeti neki softver koji meri potrošnju interneta, tj. megabajta. Ja koristim ovaj da merim brzinu internet saobraćaja uživo a ima i opciju da prati potrošnju – https://www.softperfect.com/products/networx/

Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi (par sekundi) – https://fast.com/

Last updated 11.10.2019

2 Comments

Leave a Reply

Društvo

Opština potpisala ugovore o sufinansiranju sportskih klubova

Izvor Opština Danilovgrad

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević potpisala je ugovore sa predstavnicima sportskih kolektiva koji su na konkursu za raspodjelu sredstava namijenjenih za finansiranje sporta u tekućoj godini ispunili uslove za ovaj vid novčane podrške.

Na tom spisku nalaze se FK “Iskra”, KK “Danilovgrad”, MRK “Danilovgrad”, Karate klub “Iskra”, Plesni klub “Matriks”, TK “Čelendž”, OFK “Spuž” i FK “Danilovgrad”.

Shodno Odluci o finansiranju sportskih klubova po konkursu je dodijeljeno 100 hiljada eura, od ukupno 200 hiljada koliko je planirano budžetom za ovu godinu.

„Posebno raduje činjenica da je komisija odlično obavila svoj dio posla i da na njen rad nije bilo primjedbi i prigovora od strane kandidata koji su učestvovali na konkursu. Znamo da opredijeljeni novac nije dovaljan za funkcionisanje bilo kog kluba ali opština će uvijek u okviru mogućnosti pomagati sport I vrijedne sportiste koji na pravi način afirmišu ovu sredinu na domaćoj I međunarodnoj sceni“, rekla je Kovačević i čestitala kadetima rukometnog kluba koji su minulog vikenda osvojili titulu državnog prvaka u svojoj kategoriji.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Predsjednik OFK Spuž, Dejan Rolović glavni skaut menadžerske agencije iz Njemačke

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Predsjednik OFK Spuž, Dejan Rolović imenovan je za glavnog skauta menadžerske agencije European Soccer Connection GM za Crnu Goru, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, saopšteno je iz tog kluba.

Navodi se da je sjedište agencije u Njemačkoj. Rolović je diplomirani fudbalski trener Univerziteta UNION Beograd, sa UEFA licencom.

“Radi se o veoma ozbiljnoj i respektabilnoj agenciji, čiju ponudu nijesam mogao da odbijem. Vlasnik agencije,proslavljeni turski fudbaler Sercan Guvenisik, sa kojim sam već izvjesno vrijeme u stalnom kontaktu, izrazio je želju da sarađuje sa igračima sa ovih prostora”, rekao je Rolović. On je naglasio da mu imenovanjem za glavnog skauta predstavlja izuzetnu čast i nagradu za dosadašnji rad u fudbalu.

“Trudiću se da opravdam ukazano povjerenje i da postignem što bolje rezultate. Agencija posreduje u većini evropskih država, najviše u Njemačkoj i Turskoj. Ovo je jedinstvena prilika za sve mlade i talentovane igrače da posredstvom naše agencije ostvare svoje snove gradeći fudbalsku karijeru u velikim evropskim klubovima”, kazao je Rolović.

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije