Naslovna - Sport - Prenos Češka Crna Gora Live stream link
Prenos Češka Crna Gora Live stream link

Prenos Češka Crna Gora Live stream link

Prenos utakmice Češka Crna Gora Live stream link

Ukoliko želite pratiti fudbalsku utakmicu Češka Crna Gora predlažemo da posjetite i pratite prenos na neki od narednih live stream linkova.

Fudbalska utakmica počinje u 20:45 minuta

LINK I se može pratiti na sajtu jokerlivestream

Watch Czech Republic vs Montenegro Live Stream
LINK I

Utakmicu možete pratiti i na nekom od narednih linkova

Prenos Češka Crna Gora Live stream link
LINK II

https://volimdanilovgrad.me/tag/arena-sport-1-uzivo-prenos/

Reprezentacija Crne Gore trenirala je večeras na Ander stadionu u Olomucu, mjestu na kojem će sjutra odigrati duel sa selekcijom Češke.

Uoči treninga, na redovnoj konferenciji za novinare, o ambicijama „sokola“ govorili su selektor Miodrag Džudović i vezista Marko Vešović.

– Situacija koja se dogodila definitivno je imala uticaj na ekipu, pogotovo za utakmicu sa Kosovom. Međutim, uspjeli smo da tu utakmicu, koliko toliko, spasimo. Išli smo na pobjedu, ali smo osvojili bod što je u takvoj situaciji za nas bio dobar rezultat. Dugo vremena sam član stručnog štaba, ovo je već peta godina, tako da mi nije stran rad u reprezentaciji. Konsolidovaćemo redove i pokušaćemo da sjutra odigramo dobru utakmicu i dođemo do pozitivnog rezultata, rekao je mladi stručnjak.

Češke novinare zanimalo je da li je selektor dobio informacije o domaćim igračima od Vladimira Jovovića, koji nastupa za Jablonec.

– Nisam pričao sa Vladimirom još uvijek na tu temu jer je razgovor sa igračima do sada bio obaveza drugih, ne moja direktno. Naravno, razgovaraću sa njim nakon treninga i sjutra u toku dana jer su nam sve informacije važne u cilju što bolje priprme za utakmicu koja nas očekuje, dodao je Džudović.

Džudović je kao igrač imao priliku da odmjeri snage sa Česima. Ipak, ističe da je iskustva iz igračke karijere zaboravio kada se odlučio kada je započeo trenersku karijeru.

– Drago mi je što sam ponovo u Češkoj iako me ne vežu lijepe uspomene jer smo izgubili dvije utakmice u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo. Međutim, otkako sam postao trener zaboravio sam igračku karijeru jer je to jako važno u trenerskom poslu i nadam se da ću ovog puta u Češkoj biti uspješniji.

Vešović je istakao da je atmosfera u timu veoma dobra i da su svi spremni da daju maksimum na sjutrašnjem susretu.

– Atmosfera je dobra kada se uzme u obzir sve što se desilo prethodnih dana. Zaboravili smo ta dešavanja i spremamo se za izazov koji je pred nama. Motivisani smo da prikažemo dobru igru i da uzmemo bodove jer nam je svaki bod važan. Jedva čekamo da izađemo na teren, da se kao prava ekipa pokažemo u dobrom svijetlu, da pokažemo karakter i ostvarimo što bolji rezultat, rekao je Vešović.

Češka je, prema riječima brzonogog veziste, ekipa koju karakteriše fizička snaga i visina igrača.

– Ono što je poznato svima kada su Česi u pitanju je ta njihova fizička snaga i izrazita visina igrača, što prilično usmjerava njihovu igru. Lično znam par pojedinaca, napadača Šika i desnog beka Kderabeka, koji prave razliku i donose kvalitet reprezentaciji. Analizirali smo ih, imaćemo i dodatnu analizu ali već znamo koje su njihove glavne karatkeristike. Pokušaćemo da iskoristimo sve što nam se ukaže da bi ostvarili dobar rezultat, rekao je naš vezista.

Utakmica Češka – Crna Gora igra se u ponedjeljak, 10. juna na stadionu Ander u Olomucu. Glavni sudija susreta biće Vladislav Bezborodov koji dolazi iz Rusije.

Link list Disclaimer: „Volim Danilovgrad“is NOT a company!

No videos, or video links, that can be found on this page are not owned by

Volim Danilovgrad nor is hosted / streamed on our server!

All videos are hosted on other sites like YouTube, Google, Yahoo, and similar… Therefore, the site Volim Danilovgrad is not responsible for the legality of that links and copyright infringement. If there are links that you believe infringe copyright, please contact links hosting and report them in order to remove them. This will also cause removal from www.volimdanilovgrad.me.

You can also report any inappropriate links on the blog’s page and after the check it will be removed from our site (but will still be available on other sites until it is completely removed from the origin server, e.g. YouTube). Therefore, you are using this site at your own risk!

Odricanje odgovornosti: „Volim Danilovgrad“ nije pravno lice! Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može vidjeti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.volimdanilovgrad.me, niti se hostuje/strimuje na našem serveru! Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim…

Samim tim sajt www.volimdanilovgrad.me nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava, molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.volimdanilovgrad.me. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornos

Takođe pogledajte

KARATISTI DANILOVGRADSKE ISKRE NASTAVILI DOMINACIJU

Karatisti „Iskre“ iz Danilovgrada nastavili kontinuitet dobrih rezultata. Nakon „Kupa šampiona“, „Kolašinskog pobjednika“, uspjeli su …

1.CFL: Iskra srušila Sutjesku, Budućnost slavila na Zlatici

Završena su četiri meča 12. kola Prve lige Crne Gore. Iskra je u jednom od …

Оставите одговор

%d bloggers like this: