TV Pink Zadruga Uživo 24 sata

TV Pink Zadruga Uživo – 24 sata gledanje besplatno na internetu

Televizija Pink uživo gledanje na internetu, bez ikakvih dodataka, gledanje u Youtube ili DailyMotion plejeru – Zadruga Uživo Pink Reality TV 2019.

Na sledećim linkovima će biti omogućeno praćenje ovog rijalita šou-a, dovoljno je da kliknete na određeni plejer i uživate u svojoj omiljenoj razbibrigi.
TV Pink Zadruga Uživo – 24 sata gledanje besplatno na internetu

Zadruga srpski je rijaliti-šou čiji je tvorac Željko Mitrović. Predstavlja nasljednika rijaliti-šoua Farma. Šou se emituje od 6.septembra 2017. godine, sa velikim uspjehom, iako su ocene i reakcije kritičara nastavile da rastu sve negativnije. Šou je od tada nastavljao da bude hit za Pink.

TV Pink uživo (2019) Metod 1

TV Pink preko VLC-a na računaru

1) Pokrenite VLC player (preuzmi)
2) Pritisnite dva puta na tastaturi „L“ da se aktivira „Loop one“ (vidi sliku ispod)
vlc loop one
3) Pritisnite CTRL+N na tastaturi
4) U polje koje se pojavilo nalepite stream link

TV Pink preko Android-a

1) Instalirajte i pokrenite VLC Android (free)
2) U levom panelu izaberite „Stream“ stavku
3) Nalepite neki od VLC linkova iz ovog članka
4) Tapnite na tri tačke, desno od pauze
vlc android repeat
5) Tapnite na dve strelice tako da ikonica bude narandžasta
vlc android repeat

Napomena: Ako koristite neki AdBlock alat onda imate na raspolaganju samo jedan link. Isključite AdBlock (vidi kako) ako želite da vidite ostale linkove.

Prijavi neispravan link

Ako ne rade ovi linkovi, napišite u poruci na Facebook stranici pa ću pronaći druge, ili predložite neke za koje znate da rade.

Za to vreme možete pogledati listu ostalih kanala:

  1. Besplatni online TV kanali za Orion korisnike
  2. TV Online članci na blogu
  3. RTS 1 uživo
  4. RTS 2 uživo
  5. Ostali…

Vrlo je bitno da znate da može doći do kočenja video snimka. Problem može biti do servera na kojem se strimuje (stream) kanal ili do vašeg računara/interneta. Možete bez problema gledati i sa minimalnom brzinom interneta, ako pretpostavimo da je minimalna u Srbiji 4Mbps.

Ako nemate flat paket, već megabajte koje trošite, onda povedite računa da ih ne prekoračite. Možete preuzeti neki softver koji meri potrošnju interneta, tj. megabajta. Ja koristim ovaj da merim brzinu internet saobraćaja uživo a ima još opcija – Xmeters.

Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi (par sekundi) – https://fast.com/

Šou prati grupu raznolikih takmičara, poznatih pod nazivom Zadrugari, koji zajedno žive u građevinskom kompleksu, pod stalnim nadzorom. Zadrugari su potpuno izolovani od spoljnog svijeta i ne mogu imati nikakvu komunikaciju sa onima koji nisu u kući. Takmičari se takmiče za nagradu od 50.000 evra, sa nedeljnim nominacijama i eliminacijama koja određuju ko će pobijediti u šou.
No videos, or video links, that can be found on this page are not owned by www.volimdanilovgrad.me nor is hosted / streamed on our server!

All videos are hosted on other sites like YouTube, Google, Yahoo, and similar… Therefore, the site www.volimdanilovgrad.me is not responsible for the legality of that links and copyright infringement. If there are links that you believe infringe copyright. Please contact links hosting and report them in order to remove them. This will also cause removal from www.volimdanilovgrad.me.

You can also report any inappropriate links on the blog’s page http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ and after the check it will be removed from our site (but will still be available on other sites until it is completely removed from the origin server, e.g. YouTube). Therefore, you are using this site at your own risk!

TV Pink Zadruga Uživo – 24 sata gledanje besplatno na internetu

Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može vidjeti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.volimdanilovgrad.me, niti se hostuje/strimuje na našem serveru! Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim…

Samim tim sajt www.volimdanilovgrad.me nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava. Molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.volimdanilovgrad.me. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost!

Last updated 2.12.2019