Naslovna - Novosti - Društvo - Potpisan ugovor za adaptaciju prostorija Crvenog krsta Danilovgrad

Potpisan ugovor za adaptaciju prostorija Crvenog krsta Danilovgrad

Opštinska organizacija Crvenog krsta Danilovgrad je potpisala ugovor za izvođenje radova na adaptaciji prostorija Crvenog krsta Danilovgrad. Ugovor su potpisali Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Danilovgrad i Izvršni direktor firme „Eurozox“ d.o.o., koja je izabrana kao najpovoljniji ponuđač za izvođenje radova.

Ugovor je potpisan po osnovu tenderske procedure koja je sprovedena u okviru projekta „Zapošljavanje osoba sa invaliditetom kroz osnivanje i rad Uslužnog centra Crvenog krsta Danilovgrad“ koji Opštinska organizacija Crvenog krsta Danilovgrad implementira u okviru poziva Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Pored Opštinske organizacije Crvenog krsta Danilovgrad, koja je aplikant na projektu, projekat kao partneri implementiraju i Opština Danilovgrad i Crveni krst Crne Gore.Ukupna vrijednost projekta je 113.524,17€ , za šta je Zavod za zapošljavanje Crne Gore opredijelio 69.000,00€, dok su ostatak sredstava obezbijedili aplikant i partneri. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 73.997,90 € ,a rok za izvršenje ugovora je 90 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Adaptacija prostorija Crvenog krsta Danilovgrad predstavlja jedan od glavnih rezultata projekta, dok se projektom takođe predviđa i nabavka opreme za profesionalnu kuhinju sa elementima za sprovođenje obuke i rad Uslužnog centra.

Kroz projekat „Zapošljavanje osoba sa invaliditetom kroz osnivanje i rad Uslužnog centra Crvenog krsta Danilovgrad“ biće obučeno za rad šest osoba sa invalidi tetom, dok će njih četvoro nastaviti sa radom nakon završetka projekta.

Takođe pogledajte

Plivanje za časni krst u Danilovgradu

Bogojavljenje: Plivanje za časni krst u Danilovgradu

Tradicionalno plivanje na Bogojavljenje organizovaće Crkvena opština Danilovgrad. U noći između 18. i 19. januara …

Bijeli Pavle: Promocija knjige „Romanovi“ Slobodana Čurovića

U Zavičajnom muzeju u Danilovgradu, u četvrtak 17. januara sa početkom u 18.00 časova, biće …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: