Naslovna - Novosti - Društvo - Radna posjeta ministarke Vučinović opštini Danilovgrad

Radna posjeta ministarke Vučinović opštini Danilovgrad

Ministarka bez portfelja u Vladi Crne Gore posjetila je opštinu Danilovgrad, kojom prilikom se sastala sa predsjednicom opštine Zoricom Kovačević, predsjednikom Skupštine opštine, Zoranom Boškovićem, kao i potpredsjednikom Opštine, Ilijom Grgurovićem, predstavnikom CEDIS-a, Rankom Šaranovićem, kao i predsjednicom Komisije za procjenu šteta od elementarnih nepogoda opštine Danilovgrad, Natašom Bulatović, i predsjednicima Mjesnih zajednica sa najugroženijih područja. – stoji u saopštenju na sajtu opštine.

Predsjednica opštine Danilovgrad je obavijestila ministarku o nedavnoj elementarnoj nepogodi, kao i brojem pristiglih zahtjeva, kojom prilikom su se sagovornice usaglasile da od 30.000 € koje je Vlada opredijelila na ime urgentne pomoći opštini Danilovgrad, jedan dio iznosa opredijeli Komisija za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, najugroženijim poljoprivrednim domaćinstvima, a drugi dio će opredijeliti opština, a sve shodno odštetnim zahtjevima.

Nakon sastanaka u opštini, ministarka i predsjednica opštine obišle su poljoprivredna domaćinstva – vlasnike plastenika, koji su najviše pogodjeni nedavnim elementarnim nepogodama.

Ministarka Vučinović je izjavila da će Komisija kojom rukovodi, na osnovu stručne i precizne procjene štete od strane Opštine Danilovgrad preduzeti urgentne mjere, kako bi se omogućila nadoknada štete domaćinstvima pogođenim nedavnim nevremenom.

Takođe pogledajte

Pogodak Marka Vešovića

Crna Gora – Engleska – Pogodak Marka Vešovića

Crna Gora – Engleska – Pogodak Marka Vešovića

prenos utakmice Crna Gora - Engleska

Pratite prenos utakmice Crna Gora – Engleska – LINK

Ukoliko želite pratiti utakmicu Crna Gora – Engleska to možete učiniti putem par narednih linkova. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: