Naslovna - Novosti - Ekonomija - Razvoj karijere u bankarstvu – MTEL Digitalna fabrika
Razvoj karijere u bankarstvu

Razvoj karijere u bankarstvu – MTEL Digitalna fabrika


Mtel digitalna fabrika vas poziva na otvorenu panel diskusiju koju organizuje MARLEQ na temu ,,Razvoj karijere u bankarstvu”. Panel diskusija počinje 21.marta u 19h u prostorijama Mtel digitalne fabrike.

Ulaz je slobodan, dobrodošli!

Govornici su Tatjana Keković (Erste banka) i Nikola Radović (CKB banka).

Tatjana Keković je diplomirala na PMF-u u Podgorici. Karijeru je počela 1999. godine u mikrokreditnoj organizaciji kao savjetnik za klijente. Učestvovala je u transformaciji mikrokreditne organizacije u banku 2002. godine kada je preuzela ulogu menadžera ljudskih resursa. Na poziciji je direktorice službe ljudskih resursa Erste banke od 2008. godine. U svojoj karijeri se bavila i edukacijom i radila kao predavač i trener za Mikrofinansijski centar iz Poljske i UNDP. U toku svog dosadašnjeg rada uvela je programe unaprijeđenja organizacione kulture, sertifikacije zaposlenih, kao i plan karijere. 

Nikola Radović je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, a magistrirao je na Univerzitetu Tor Vergata u Rimu. Poslovnu karijeru počeo je 2011. godine u Crnogorskoj Komercijalnoj banci, u kojoj i danas radi. Nikola je mijenjao nekoliko sektora i pozicija u banci. Počeo je od pozicije meke naplate potraživanja, zatim odjeljenja za kartičarske proizvode, do pozicije za prodaju i distribuciju proizvoda na terenu. Kasnije je bio menadžer za odnose sa malim i srednjim preduzećima, dok trenutno pokriva poziciju analitičara u sektoru korporativnog kreditiranja banke.

Takođe pogledajte

Produžen rok za prijavu u okviru Javnog poziva za preduzetnike, mikro i mala preduzeća

Rok za prijavu projekata u okviru Javnog poziva za preduzetnike, mikro i mala preduzeća za …

Potrošačka korpa 641,6 eura, za riblja jela porodici dovoljno 3,8 eura mjesečno(!)

Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića su iznosili 270,9 …

Оставите одговор

%d bloggers like this: