Connect with us

Promo

Rješenje problema sa septičkom jamom

Septičke jame po svojoj namjeni predstavljaju jednostavne sisteme za prihvat i obradu otpadnih voda iz domaćinstva, ugostiteljskih objekata, farmi i dr.

Usljed povećane upotrebe deterdženata i drugih hemijskih preparata, dolazi do poremećaja ravnoteže mikroorganizama u jami, a kao posljedica toga javljaju se neprijatni mirisi i djelimično ili potpuno začepljenje.

Efektivni mikroorganizmi mogu pomoći u rješavanju navedenih problema. Principom mikrobiološke dominacije EM neutrališu neprijatne mirise (amonijak, metan i dr.) odmah nakon primjene. Kontinuiranom primjenom oslobađa se mulj sa dna jame, nakon čega on ispliva na površinu gdje se prirodnim putem razgrađuje. Jama ponovo postaje propusna, dolazi i do razgradnje masnoća i drugog organskog otpada, a voda je pročišćena.

Efektivni mikroorganizmi su u stanju da neutrališu patogene bakterije uključujući E. koli, tako da sadržaj jame postaje ekološki bezbjedan (tehnička voda).

Za tretman septičkih jama najbolje je koristiti kombinaciju EM glinenih kugli i preparata Eko EM plus

EM Mudballs

Eko EM Plus

Pozovite nas za više informacija o načinima primjene: tel. 069 325 838

 

Promo

Prvo Pet-Friendly taksi udruženje sa najpovoljnijim cijenama u gradu

Da li tražite pouzdani taksi koji će zadovoljiti vaše potrebe, a istovremeno omogućiti udobnost i vašem ljubimcu? Sigma Taxi je tu da ispuni vaše zahtjeve! Kao prvo pet-friendly taksi udruženje u Danilovgradu, Sigma Taxi nudi sigurne i udobne vožnje za vas i vašeg ljubimca.

Zašto odabrati Sigma Taxi

Pet-Friendly Usluga: Sigma Taxi je prvi u Danilovgradu koji srdačno dočekuje i vašeg ljubimca. Vaš ljubimac je više od dobrodošao u našim vozilima, pružajući vam bezbrižnu vožnju.

Najpovoljnije Cijene: Razmišljate o svom novčaniku? Sigma Taxi nudi najkonkurentnije cijene vožnje u gradu, bez kompromisa na kvalitetu usluge. Putujte ekonomično i bez stresa s našim transparentnim tarifama.

Profesionalni Vozači: Naši vozači su obučeni da pruže vrhunsku uslugu i brinu o vašoj udobnosti tokom vožnje. Sigurnost i zadovoljstvo naših putnika su naš prioritet.

Jednostavno Naručivanje: Jednostavno pozivom na 068 252 251, možete brzo i lako rezervisati vožnju. Bez čekanja ili nepotrebnog gubljenja vremena.

Rezervišite Vašu Vožnju danas!

Sigma Taxi je Vaš idealan izbor za udobne, sigurne i pristupačne vožnje u Danilovgradu.

Sigma Taxi – Vaš Pouzdani Partner za Vožnju u Danilovgradu

Nastavite čitanje

Promo

La Parisienne, Novo Selo, Danilovgrad traži pojačanje u proizvodnom pogonu!

Otvorena radna mjesta:

Radnici u pekarstvu
Slastičari
Domaćice
Vozači
Magacioneri
Higijeničarke

Postanite dio našeg uspješnog tima. Pošaljite svoj životopis na: [email protected]

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem telefona: +382 69 419 911.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije