U ime mještana pozivam gospodina Čavora da kaže je li bilo sastanak u restoranu Salaš i u kabinetu predsjednice Opštine Danilovgrad, kaže Đuričković

Kako prenose dnevne novine DAN, mještanin naselja Grbe Goran Đuričković reagovao je na navode Dragana Čavora, vlasnika farme „Niksen Čavor” objavljene u Danu 24. septembra pod naslovom „Nismo se ni sreli ni razgovarali”. Đuričković kaže da Čavor u istom tekstu demantuje samog sebe „jer kaže da želi da nastavi sastanak od 19.septembra u kabinetu predsjednice Opštine Danilovgrad”, te da on želi da ga podsjeti na sastanak sa predstavnicima mještana održan u restoranu Salaš 23.

– Na protestu održanom 22. septembra ja nisam govorio u svoje već i u ime drugih mještana, a to gospodin Čavor vrlo dobro zna kao i što zna šta je izjavio na sastanku kod predsjednice opštine, sa kim jede pršutu i ko mu dolazi u goste. Čavor očigledno misli da će nas zastraši i spriječi u daljim aktivnostima po pitanju njegove farme od koje se ne može živjeti, ali ja ga u ime mještana pozivam da kaže je li bilo sastanak u restoranu Salaš i u kabinetu predsjednice Opštine Danilovgrad. Na tom sastanku gospodin Čavor je govori da neće da ulaže sredstva iz svog biznisa kada će država to i onako biti prinuđena da uradi sama. Kao dokaz za moje riječi nudim audio snimak sa tog sastanka gdje može da se odlično čuje šta priča Čavor i ostali učesnici sastanka.Ja ne želim nikakvu ličnu prepisku sa gospodinom Čavorom jer za mene on postoji samo u vidu neprijatnih mirisa koji dopiru sa njegove farme i nikako drugačije.Za svu ostalu komunikaciju on ima način da dođe do mene da mu lično pojasnim svaku nejasnoću koju ima – naveo je Đuričković uz poruku da je „vrlo ružno preko novina nekome reći da ne govori istinu”.

– Treba Čavor to dobro da zna jer je on Njeguš. Prema tome gospodine Čavor, na snimku možemo čuti ko govori istinu, a ko laž, da to nazovemo onako kako se to i zove u Crnoj Gori. Sa ovim prestajem svaku prepisku sa gospodinom Čavorom putem medija – zaključio je Đuričković.