Connect with us

Društvo

Spuško ljeto: Memorijalni turnir u fudbalu „Filip Ljumović“

Memorijalni turnir u fudbalu „Filip Ljumović“, u okviru manifestacije Spuško ljeto, počinje u srijedu, 20. jula u 20h.

Tokom programa otvaranja biće predstavljen sistem takmičenja, broj prijavljenih ekipa kao i raspored utakmica. Biće odigrana i revijalna utakmica između veterana FK Zora i FK Iskra, u 20:30h. Nakon meča, na bini pored skakaonice, biće priređen i koncert Boris Božovića.

Turnir se igra na pijesku.

Turnir u fudbalu na pijesku “Pro beach soccer Spuž”

 

Društvo

Potencijalno dostupna inovativna rješenja: Nove prilike za unapređenje danilovgradskog Vodovoda

Krajem prethodne nedjelje u Tivtu je održana prezentacija inovativnih rješenja u oblasti automatizacije, energetske održivosti, tretmana i upravljanja postrojenjima za pitku vodu i komunalne otpadne vode, kompanija „Greenacle“, „Beo Expert“ i „Kolektor“.

U ime Opštine Danilovgrad, prezentaciji su prisustvovali potpredsjednica Opštine, Marija Radonjić, i predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“, Lazar Bojat.

Tom prilikom, razmatrane su mogućnosti unapređenja funkcionisanja danilovgradskog Vodovoda, primarno kroz implementaciju geografskog informacionog sistema (GIS) i satelitskog monitoringa gubitaka na mreži, kao i drugih značajnih projekata koji bi mogli biti realizovani iz sredstava EU fondova.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Đoković prisustvovao Danu opštine Gračanica

Predsjednik Skupštine opštine Danilovgrad Velimir Đoković prisustvovao je Danu opštine Gračanica.

Liturgijom , litijama i rezanjem slavskog kolača u Gračanici obilježen je praznik Mala Gospojina ili Rođenje Presvete Bogorodice, nakon čega je održana i Svečana akademija u Domu kulture.

 

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije