Udruženje ljubitelja Gorice i prirode djelovala je jutros u dubinama tzv. Zone A. - Volim Danilovgrad
Connect with us

NVO Sektor

Udruženje ljubitelja Gorice i prirode djelovala je jutros u dubinama tzv. Zone A.

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Udruženje ljubitelja Gorice i prirode , Gorica, 23. septembra, 2017.

Malobrojna, ali prekaljena posada “Udruženja ljubitelja Gorice i prirode” djelovala je jutros u dubinama tzv. Zone A. Prošle je zime vjetar oborio dva velika, stara bora, pa smo, koristeći testeru i sjekiru, uspjeli da ih iznesemo iz šume. Inače smo ovaj dio brda očistili, i to detaljno ranijih godina, od viška biljnog otpada, ali zimus, što zbog starosti – što zbog jakog vjetra, srušilo se po koje stablo. Sljedeće subote nastavljamo sa iznošenjem obaljenih stabala.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Novosti

Danilovgrad: Fondacija “Želim ti proljeće” poklanja haljine za polumaturu i maturu

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Svjesni činjenice koliko pripreme za polumaturske i maturske večeri znaju opteretiti porodični budžet, dragi ljudi iz Fondacije “Želim ti proljeće”, zajedno sa prijateljima fondacije, obezbijedili su 30 haljina za polumaturantkinje i maturantkinje.

Ukoliko poznajete porodice koji nijesu u mogućnosti priuštiti svečanu toaletu svojoj miljenici biće nam zadovoljstvo da je poklonimo. – naveli su iz Fondacije.

Kontakt putem Facebook stranice na sledećem linku ili na tel/viber 069180231


Donacije će biti anonimne kazali su su iz Fondacije navodeći da se porodice, koje nisu u mogućnosti obezbijediti haljine, ne  ustručavaju i pozovu fondaciju.

NASTAVI SA ČITANJEM

NVO Sektor

Izabrani nezavisni procjenjivači za dodjelu sredstava NVO sektoru u Danilovgradu

Published

on

By

Opština Danilovgrad raspisala konkurs za Nevladine organizacije

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Na osnovu člana 30 stav 3 i 4, Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava nevladinim organizacijama , Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama, na sastanku održanom 19.05.2021. godine, razmatrajući pristigle prijave po Javnom pozivu za izbor nezavisnih procjenjivača od 29.04.2021. godine, utvrdila je i objavila listu izabranih nezavisnih procjenjivača.

Kako se navodi u objavljenoj listi projekte za 2021. godinu pored opštinske komisije ocjenjivaće i Maja Subotić Medenica i Radule Dragović.

Lista nezavisnih procjenjivača za 2021. godinu, kako se navodi u obrazloženju, objavljuje se na internet portalu Opštine Danilovgrad, oglasnoj tabli Opštine i lokalnom javnom emiteru „Radio Danilovgrad“

NASTAVI SA ČITANJEM

Sponzorisano

Sponzorisano

Seljak.me i VD

Danilovgrad
36°
Сунчано
05:3620:02 CEST
Осећај: 37°C
Ветар: 16km/h SSW
Влажност: 27%
Притисак: 1011.85mbar
УВ индекс: 7
УтоСреЧет
34/20°C
36/23°C
33/20°C

Facebook

Najčitanije