Muškarac primljen u Urgentni blok KCCG sa ubodnim ranama

Danilovgradska policija uhapsila je I.S. (28), koji se sumnjiči za pokušaj ubistva sugrađanina D.G. (33).

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je napadu prisustvovao i Danilovgrađanin N.M. (39) i da je sa osumnjičenim nakon pokušaja ubistva zajedno pobjegao sa lica mjesta.

“Postupajući po prijavi da je u prostorije Urgentnog Bloka KCCG na ukazivanje pomoći sa ubodnim ranama primljen D.G. (33) iz Danilovgrada, službenici OB Danilovgrad su preduzeli niz mjera i radnji kako bi identifikovali počinioca. Policija je došla do sumnje da je D.G, 17.02.2019. godine, na lokalnom putu Danilovgrad – Podgorica u mjestu Grbe, napalo nepoznato lice koje mu je nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom noža zadalo više ubodnih rana u predjelu grudi i desne ruke”, stoji u saopštenju policije.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojom prilikom su izuzeti tragovi koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je, kako se navodi, obaviješten i državni tužilac u VDT u Podgorici.

“Policijski službenici će uz krivičnu prijavu tom tužiocu privesti I.S. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju”, zaključuje se u saopštenju policije.