Naslovna - Novosti - NVO Sektor - 54. Critical Mass: Sat za planetu

54. Critical Mass: Sat za planetu

Facebook Event

Dragi i veseli naš narode pedalaški,

Kao što ste primjetili, više ne obavljamo naše gradske vožnje svakog mjeseca, već ih organizujemo samo posebnim prilikama: dio energije preusmjerili smo na neka druga, veoma važna pitanja za dalji razvoj biciklizma u našim gradovima. “Malo rukah” ne može sve da postigne onako kako smo svi navikli – najbolje moguće. Ako imate viška nekoliko sati mjesečno, možete ih zajedno sa nama potrošiti volonterski na unapređenje biciklizma.

54. sreća će ovog puta biti noćna, zato ne zaboravite da se osvijetlite kako zakon nalaže – naprijed bijelo, a pozadi crveno svijetlo. Zajedno sa našim partnerima NVO Green Home i Forum MNE obilježićemo Sat za planetu, kada svaka iole ozbiljna čaršija gasi rasvjetu na šezdeset minuta i na taj način saučestvuje u slanju poruke da ipak možemo nešto preduzeti u cilju ublažavanja klimatskih promjena, ali i skrenuti pažnju na posljedice prekomjerne potrošnje ograničenih prirodnih resursa.

Biciklisti i biciklistkinje pripadaju onoj osvještenoj grupi koja prepoznaje značaj održanja životne sredine, i znamo da smo samo korisnici ove planete, ne i njeni vlasnici. Zato se moramo postarati da je što manje oštećenu prepustimo našim nasljednicima.

Čekamo vas na Trgu nezavisnosti sa prijatnim iznenađenjima. Okupljanje počinje u 19:30, a vožnja u 20:25. Dođite!

Takođe pogledajte

KOD te poziva: Pronađi žir!

Organizacija KOD još jednom poziva građane da se pridruže akcija 100 000 stabala. Pronađi žir …

NVO Rastimo Zajedno

NVO ,, RASTIMO ZAJEDNO”: ŠEST OSI ZAPOSLENO NA PERIOD OD POLA GODINE

Nakon uspješno završene obuke za rad na laserskoj mašini koja je trajala 3 mjeseca, 6 …

Оставите одговор

%d bloggers like this: