Naslovna - Novosti - AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim putevima, a vozačima se savjetuje da voze oprezno, smanjenom brzinom i da poštuju signalizaciju.

Na regionalnom putu Berane – Petnjica, lokaliteti Stenice i Duljkova stanica, zbog izvođenja asfaltnih radova, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 14 sati.

Zbog rekonstrukcije puta, Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerevo – Rogami, na dionici Rogami –Spuž saobraćaj se obavlja u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Od 11 do 13 sati i 30 minuta odobrena je obustava saobraćaja za sve vrste motornih vozila na regionalnom putu Plevlja – Čemerno, zbog Održavanja brdske auto trke.

Takođe pogledajte

Uskoro 26. Podgorički maraton, polumaraton kreće iz Danilovgrada

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković  izabran je za predsjednika Organizacionog odbora. 26. Podgoričkog maratona, odlučeno …

AGP: “Biće prijavljeni svi koji se ne pridržavaju komunalnog reda”

Autonomni građanski pokret je danas u okviru svojih aktivnosti imao ekološku intervenciju u Spužu. Naime, …

Оставите одговор

%d bloggers like this: