Naslovna - Kultura - Muzika - DVA BENDA U ČETIRI ČOVJEKA NA LAKE FESTU
bubnjivi i psi

DVA BENDA U ČETIRI ČOVJEKA NA LAKE FESTU

Kantautor Ivan Ivanović Bubnjivi iz Podgorice nastupio je sa svojim bendom pod nazivom „Bubnjivi i psi“ na ovogodišnjem Lake Festu u Nikšiću. Bubnjivi se prvi put predstavio publici singlom Stanje svijesti prošle godine nakon čega je uslijedio i singl To sve.

Ivanović je i član benda Parampaščad iz Spuža sa kojim je prethodne godine takođe nastupio na Krupcu. Iz te saradnje, ali i studija Stivi u Spužu koji vode Ivan i Stefan Pantović, frontmen Paščadi, prirodno je došlo do formiranja benda Bubnjivi i psi sa kojim Bubnjivi uživo predstavlja svoju muziku.

Pored Ivanovića i Pantovića kao vokala i gitarista, Bubnjivog i pse, ali i Parampaščad, čine i Momčilo Radulović na bas gitari i Marko Milonjić na bubnjevima, pa su, kako oni to kažu, dva benda u četiri čovjeka.

Bubnjivi i psi debi nastup imali su ove godine na North Festu u Kolašinu, a pjesme Ivanovića izvodili su i na nastupima Parampaščadi na Party bus festivalu kada su imali koncerte u Plužinama, Baru i Podgorici, i na DrumDum festivalu u Leskovcu.

„S obzirom na to da sviramo drugu godinu zaredom, ove godine sa projektom Bubnjivi, utisci su više nego pozitivni. Organizacija, ozvučenje, tehnička podrška…sve je bilo na najvišem nivou, što samo dokazuje da je Lake fest najznačajniji festival u Crnoj Gori.

Nadam se da ćemo i u narednim godinama sarađivati sa Lake festom.” –  izjavio je Bubnjivi za Volim Danilovgrad.

Parampaščad : Zadovoljstvo stvaranja muzike i jedinstvo koje ono nosi

Takođe pogledajte

Goblini na Zbrka festu

Goblini na Zbrka festu

Prvo izdanje demo festivala Zbrka, koje je ranije otkazano zbog vremenskih neprilika, održaće se 5. …

“Spuška ‘paščad” na Kotor May Rock

Spuški sastav Parampaščad nastupaće prve noću Kotor May Rock festivala, odmah iza Let 3 i Ramba …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: