Dječja radionica i rođendaonica "KuTaK"

Dječija radionica i rođendaonica “KuTaK” je nastala iz želje da se najmlađim sugrađanima omogući kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Djeca uživaju u kreativnim radionicama, pohađaju školu crtanja, školu engleskog jezika, školu matematike, koje su organizovane po uzrastu i nivoima znanja dok sa djecom radi stručni kadar. – saopštila nam je učiteljica Marija Babović koja je ujedno i osnivač Dječje radionice “KuTak”.

U ljetnjim mjesecima Dječja radionica “KuTaK” se usmjerava na kreativne radionice, pripremu djece za školu, a poseban akcenat se stavlja na rad sa logopedom.

Radionica “KuTaK” se može pohvaliti i sa nekoliko organizovanih jednodnevnih izleta za djecu i odrasle, koji su zabavno-edukativnog karaktera.

U Radionici “KuTaK” postoji mogućnost organizovanja dječijih rođendana. Slavljenici dobijaju dvočasovnu profesionalnu animaciju, face-painting, grickalice i sokiće, uz mogućnost naručivanja torte i kompletnog pribora, slanog i slatkog keteringa. U toku je ljetnja akcija za proslavu rođendana.

Za prijavu djece za kreativne radionice i rođendane mogu nas kontaktirati na našem Facebook i instagram profilu, ali i na br.tel 067362067