Connect with us

Kultura

“MATRIXOVCIMA” TRI ZLATA U MOSTARU

Objavljeno

dana

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Prošlog vikenda u Mostaru je održan “MEDITERAN DANCE OPEN” koji je okupio 1700 takmičara iz pet država. Uspješan domaćin je bio PS “Mo Stars”. Ekipu plesnog kluba “Matrix” iz našeg grada predstavljalo je četrdesetak takmičara u grupnim i solo kategorijama. Tradicionalno već postignut je dobar rezultat i osvojena tri prva mjesta u kategorijama chearliding formacija “Loco”, etno grupa “Sparks” i Marija Rakočević belly dance solo odrasli.

“Veoma sam zadovoljna nastupom nasih takmičarki”, kazala je Marija Rakočević, koreograf i aktivni takmičar, čije su dvije koreografije osvojile prva mjesta.

Bio je veliki broj takmičara i zaista se imalo šta vidjeti. Domaćin se postarao da sve funkcioniše na vrijeme, da se ispostuje satnica a sve se odvijalo na dva podijuma, zbog velikog broja igrača.

Sudije nijesu imale nimalo lak zadatak ali sudijski panel od 12 sudija odgovorio je zadatku.

“Istakla bih ba nam je kao ekipi bilo vrlo ugodno u Mostaru. Bili smo smješteni u Starom gradu kod Starog mosta, pa uz ljubaznost domaćina i trud organizatora zaista nosimo lijepe utiske iz ovog grada kojem se uvijek rado vraćamo, još kad dodamo i dobar rezultat onda je to pun pogodak” naglasila je Marija.

Moramo napomenuti da je ona već narednog dana po povratku iz Mostara držala seminar i radionice iz oblasti belly dancea u Herceg Novom u okviru “Enerdzi dance festivala” a iste večeri i nastupila sa djevojkama iz Sarajeva u okviru istog festivala gdje je dobila najviše ocjene.

Do finiša sezone imamo još jedno takmičenje, par nastupa i naravno tradicionalni klubski koncert u junu sa gostima sa estrade, kazala je Marija za portal Volim Danilovgrad.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Required fields are marked *

Društvo

Show “Mokre glave” napunio salu Centra za kulturu Danilovgrad

Objavljeno

dana

By

Foto: Đorđije Cmiljanić

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


U petak 27. Januara u Centru za kulturu Danilovgrad održana je stand up show Andrije Dabanovića. Sala je bila rasprodata nedelju dana prije nastupa. Ne samo njegova popularnost, već i kvalitet, način igre i glume tokom nastupa nijesu dozvolili publici ni na trenutak da budu odsutni.

Foto: Đorđije Cmiljanić

Šou je tokom cijele večeri drzao osmjeh na licima publike. Ova komedija “Mokre glave” ne nosi samo samo poruke vedrine već i poruke o kojima mozda manje razmišljamo, ali svakako su dio nas.

Za ovaj nastup oboren je rekord prodaje ulaznica u Centru za kulturu što svakako ohrabruje organizatore programa.

Foto: Đorđije Cmiljanić

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Renovatii – Priče o Danilovgradu

Objavljeno

dana

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


U saradnji sa Zavičajnim muzejom Danilovgrad pripremamo interesantan serijal o području opštine Danilovgrad.

Kroz arheološku i istorijsku prizmu – od praistorije do modernog doba.

U februaru, na portalu Volim Danilovgrad.

 

NASTAVI SA ČITANJEM

Danilovgrad
11°
Ведро
06:5916:53 CET
Осећај: 10°C
Ветар: 8km/h SSE
Влажност: 51%
Притисак: 1016.26mbar
УВ индекс: 1
УтоСреЧет
10/-1°C
12/1°C
10/1°C

Facebook

Najčitanije