Connect with us

Spuž

Ekipa “Frizerski salon Đole” donirala nagradu vrtiću u Spužu

Nakon pobjede u takmičenju u spremanju riblje čorbe koje se održalo u okviru Spuškog ljeta, ekipa “Frizerski salon Đole” donirala je  nagradu vaspitnoj jedinici “Zora Šaranović” Spuž vrtića “Irena Radović”.

U komunikaciji sa upravom vrtića prepoznata je potreba za multifunkcionalnim štampačem koji će im biti koristan u svakodnevnom radu, te je isti kupljen od nagradnog fonda. Kako navode iz uprave vrtića, ova donacija ima posebnu vrijednost usljed proširenja kapaciteta vrtića, koji od prošle godine ima i stariju vaspitnu grupu “Poletarac”, koja broji 49 djece. Grupa “Poletarac” trenutno koristi iznajmljeni prostor koji svojim kapacitetima nije idealan za vrtić, te je potrebno ulagati u proširenje glavne zgrade vrtića, uzimajući u obzir povećanje populacije u Spužu, stoji u saopštenju na sajtu MZ Spuž.

Članovi ekipe su Milorad Pajović, Bojan Pavićević, Stefan Knežević, Vasilije Brajović, Veselin Milonjić, Ivan Džankić, Ljubo Milonjić, Goran Radetić i Petar Knežević, pod vođstvom glavnog kuvara, Đorđa Brajovića.

Umijeće pripremanja riblje čorbe Đorđa Brajovića je prepoznato kako na lokalnim, tako i na takmičenjima koja okupljaju učesnike iz država regiona. Svi zainteresovani će imati priliku da se uvjere u navedeno na narednom takmičenju, u okviru Spuškog ljeta 2024!

Reklama

Spuž

„Rijekom Zetom“ danas u Spužu

Novo izdanje Igara na vodi biće organizovano 1. septembra ispod mosta u Spužu, sa trkom na gumama i šlaufima. Igre počinju u 16 časova.

Program će se nastaviti sportsko-rekreativnim druženjem Nikšićana i Danilovgrađana, pod već poznatim sloganom „Udicom za Zetu“.

I treća noć biće završena muzičkim programom, koji je predviđen za 21 sat. Muzički dio rezervisan je za Dražena Bakovića sa bendom.

NASTAVI SA ČITANJEM

Spuž

Mjesna zajednica Spuž organizuje radnu akciju

U subotu, 26. avgusta od 7 sati počinje akcija čišćenja Spuža u organizaciji mjesne zajednice Spuž.

Kako stoji u pozivu na društvenoj mreži Facebook, okupljanje je u tržnom centru, ispred Doma MZ Spuž.

Čistiće se zelene površine od preraslog rastinja i otpada, počevši od centra Spuža. Iz ove mjesne zajednice pozvali su stanovništvo da ponese alat – trimere, šege (ručne i motorne), kosijere, grabulje, vile, i drugi alat.

Nakon završetka akcije planiran je odmor i druženje.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije