Naslovna - Novosti - Tehnologija - Elon Musk ugasio sopstvenu, te Facebook stranice svojih Tesla i SpaceX kompanija

Elon Musk ugasio sopstvenu, te Facebook stranice svojih Tesla i SpaceX kompanija

Elon Musk je od nekolicine svojih pratilaca na Twitteru dobio izazov da ugasi Facebook stranice obe svoje kompanije. SpaceX i Tesla Facebook stranice su sada deaktivirane, a obe su imale oko 2,6 miliona pratilaca.

Musk je odgovarao na brojne tvitove, a potom je stigao do jednog tvita Briana Actona (suosnivač WhatsAppa, aplikacije koja je sada u vlasništvu Facebooka), koji je imao hashtag #deletefacebook. Musk je postavio pitanje: “Šta je Facebook?”. Nakon ovoga, jedan pratilac je Musku rekao da bi trebalo da obriše Facebook stranicu “ukoliko je muško”. Musk je istakao da nije ni znao da takva stranica postoji i rekao je da će je ugasiti.

Potom ga je neko izazvao da obriše i Tesla Facebook stranicu, na šta je Musk odgovorio da stranica ionako izgleda neubedljivo. Nakon ovoga su i Tesla i SpaceX Facebook stranice nestale.

Muskovo trolovanje Facebooka stiže nakon prilično loše nedelje popularne društvene mreže. Prošlog vikenda je otkriveno da je kompanija Cambridge Analytica nepravilno došla do podataka 50 miliona Facebook korisnika. Od ovog trenutka skandal je kulminirao, a Facebook korisnici su pokazali zabrinutost za svoju sigurnost, dok vlasti zahtevaju odgovore od Facebook zvaničnika.

(benchmark)

Takođe pogledajte

Huawei P40 Pro

Novi renderi Huawei P40 Pro telefona prikazuju 5 kamera

Pojavili su se navodni renderi Huawei P40 Pro telefona u zaštitnom kućištu, koji nam daju bolji uvid …

starlink

Elon Musk otkrio na koji način će se pristupati Internetu putem Starlink satelita

Ove sedmice SpaceX-ova raketa Falcon 9 u orbitu je lansirala još jednu “pošiljku” od 60 komunikacionih satelita koji imaju upotpuniti …

Оставите одговор

%d bloggers like this: