Naslovna - Novosti - Tehnologija - Xiaomi Redmi Note 5 Pro će biti drastično skuplji u Evropi

Xiaomi Redmi Note 5 Pro će biti drastično skuplji u Evropi

Xiaomi je prošlog meseca predstavio Redmi Note 5 Pro telefon (u Kini predstavljen kao Redmi Note 5). Nakon što je debitovao u Indiji, telefon se očekuje i na teritoriji Evrope, prema navodima popularnog dojavljivača Roland Quandta.

Quandt je otkrio da će telefon iz srednjeg segmenta, koji je opremljen sistemom sa dve kamere (12+5 megapiksela) i svim odgovarajućim LTE opsezima, uskoro biti dostupan. U pitanju je telefon sa IPS LCD ekranom veličine 5.99 inča, omjera 18:9 i rezolucije 2160×1080 piksela, pokretan Snapdragon 636 čipsetom. Sve napaja baterija od 4,000 mAh.

Prema njegovim saznanjima, Xiaomi Redmi Note 5 Pro će se u Evropi prodavati po ceni od 230 evra. Ovo će biti cena modela sa 3GB RAM-a i 32GB skladišnog prostora. Opcija sa 4GB RAM-a i 64GB interne memorije će koštati 270 evra. Ovo je značajno više od cene za Indiju, gde model sa više memorije košta oko 175 evra.

(benchmark)

Takođe pogledajte

Pojavile se prve fotografije Samsung Galaxy S20 telefona

Samsung će 11. februara predstaviti svoju Galaxy S20 liniju telefona, a sada nam XDA-Developers omogućava uvid u izgled Galaxy …

Huawei P40 Pro

Novi renderi Huawei P40 Pro telefona prikazuju 5 kamera

Pojavili su se navodni renderi Huawei P40 Pro telefona u zaštitnom kućištu, koji nam daju bolji uvid …

Оставите одговор

%d bloggers like this: