Naslovna - Novosti - Društvo - Gradnja zgrade u Danilovgradu teče predviđenom dinamikom

Gradnja zgrade u Danilovgradu teče predviđenom dinamikom

Izgradnja stambene zgrade u Danilovgradu, namijenjena zaposlenima u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore, teče predviđenom dinamikom, konstatovano je na današnjem sastanku ministra odbrane, mr Predraga Boškovića sa predstavnicima Stambene zadruge “Odbrana”, na čelu sa izvršnim direktorom Mladenom Burićem.  

Tema sastanka bila je upravo stambena zgrada na Rsojevici, koja će imati 68 stambenih jedinica, i čija gradnja ima veliki značaj za rješavanje dijela stambenih problema zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci.

Bošković je naglasio da je rješavanje stambene problematike zaposlenih u Ministarstvu odbrane i u Vojsci prioritet ovog resora u narednom periodu. On je istakao da se zacrtani rokovi izgradnje zgrade u Danilovgradu moraju poštovati, ali i naglasio potrebu dodatnog informisanja zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci o načinima i uslovima kupovine stanova.

Izgradnja zgrade na lokaciji Rsojevica, na ulazu u Danilovgrad i u neposrednoj blizini kasarne „Milovan Šaranović“, počela je početkom decembra 2018. godine, a planirani rok za okončanje gradnje je 18 mjeseci.

U njoj će biti po sedam jednosobnih i trosobnih, kao i 54 dvosobna stana. Ukupna površina objekta je 10.792 kvadrata, dok je neto stambena površina 5.102 kvadrata. Objekat će imati suteren, prizemlje i četiri etaže, a raspolagaće i sa 75 parking mjesta.

Članovima zadruge biće omogućeno kreditiranje za kupovinu stanova pod povoljnim kamatnim uslovima.

Takođe pogledajte

Protest zakazan za 19. maj: Neće NATO poligon na Sinjajevini

Promjenljivo oblačno, do 26 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu …

BANKA OSTVARILA ODLIČNE REZULTATE / AKCIONARIMA ISPLATA 5.329.022,16 EURA DIVIDENDE

Skupština akcionara Societe Generale banke Montenegro AD usvojila je  godišnji izvještaj o poslovanju banke, sa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: