Connect with us

Servisne informacije

Isključenja struje u Danilovgradu za 27.07.

Zbog planiranih radova na mreži, u srijedu 27. jula, bez napajanja električnom energijom će ostati:

Danilovgrad

– u terminu od 08 do 15 sati: dio Studenog i Pištet – dio Gornjih Martinića.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi.

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Servisne informacije

U Bandićima povremeni prekidi u vodosnabdijevanju

Water! Drinking Water!

​​​​U naseljima Dolovi, Milati, Mokanji i Đeđezi, će danas do do 27. septembra doći do povremenog prekida u vodosnabdijevanju, saopšteno je iz Vododvoda i kanalizacija Podgorica.

Kako su naveli, povremenih prekida u vodosnabdijevanju će biti zbog izvođenja radova na opravci kvara na gradskoj vodovodnoj mreži.

”Obavještavamo potrošače sa područja Komani i Bandići iz naselja: Dolovi, Milati, Mokanji i Đeđezi, da će od 23. septembra 2023. godine do 27. septembra 2023. godine doći do povremenog prekida u vodosnabdijevanju, zbog izvođenja radova na opravci kvara na gradskoj vodovodnoj mreži”, naveli su u saopštenju.

NASTAVI SA ČITANJEM

Servisne informacije

Isključenja struje u Danilovgradu za 22.09.

Zbog planiranih radova na mreži, u petak 22. septembra, bez napajanja električnom energijom će ostati:

Danilovgrad

– u terminu od 08 do 15 sati: Sušica, Šume Bećirovića, Kokotovac, dio Podglavica, Maljat, firma Megran, dio Kosić (kratkotrajna isključenja u nevedenom periodu)

– u terminu od 08 do 15 sati: dio Kosića, firma Farmont, firma MG Group, Betonjerka, Jastreb, dio Mamućevine, Koljat i dio Lazina, dio Komunice i dio Radovča.

– u terminu od 08 do 17 sati: Ždrebaonik, Ministarstvo odbrane (Taraš), Vučica, Počijevka, Kruščica, Sige, Ljututuk, Jama Žarića, Klanica, Farma koka, Šabov Krug, Donje Selo, Gorica, Međice, Luke, Jelenak, Kula Lakića, Potkraj Šaranovića, Slatina, Dolovi Kovački (kratkotrajna isključenja u navedenom periodu)

– u terminu od 08 do 17 sati: Poljica, Ivanj Uba, Topolovo, Borov Do, Jablan, Bzo i Studeno.

 

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije