Kaktus kafe bar

Pretekosmo! Bilo je gusto al’ pretekosmo i ovu seriju ataka na organizam koju nazivate praznici. Ali ne stajemo samo na ruskoj i pečenici, idemo i korak naprijed!

Na preporuku pratilaca pošli smo u Кактус Кафе Бар koji se nalazi u centru grada, u Njegoševoj ulici, u redu ‘krupnih riba’, nizvodno od Hemere. Nude dosta raznolilk meni, od lososa pa do domaćih kiflica. Džadž je, kao pravi crnogorac, odlučio da brke omasti ZIMSKIM SENDVIČEM.Kaktus kafe Bar

Osnovni sastojak sendviča je domaća njeguška kobasica, što je dosta rijetko u “kupovnim” sendvičima, a pravi je pogodak. Uz to ide i sir, zelena salata i paradajz, što su standardni sendvič-sastojci, sve to uz odlično blago-ljuti sos i spakovano u sviježu domaću lepinju, tako da je sveukupna kombinacija pun pogodak. Kao prilog dobili smo i aromatični domaći krompir koji je takoreči zvijezda ovog jela (oskar za sporednu ulogu za gospodina), unutra mekan a spolja hrskav. Zajedno su bili više nego dobra kombinacija. 


Primijetili smo i da je atmosfera u lokalu dosta mirna i prijatna, sjajna da dovedete rođaka iz Njemačke ili pak kakvog poslovnog partnera na popodnevni snack. Čuh da je lokal u vlasništvu Zorana Vukčevića (frizera), tako da uz obrok možda dobijete i gratis savjet za izgled vaše frizure za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto 2018 ? E, da, ovo zadovoljstvo će vas koštati 3,90 eura, ako ne časti ovaj pošteni rođak iz Njemačke. 


Auf Wiedersehen,
Herr Džadž