Connect with us

The DŽADŽ

Appetite

Objavljeno

on

Hej drugari, živ je Džadž, umr’o nije!

Na Bulevaru Ivana Crnojevića, u onom redu brzih hrana, svaki put kad smo prolazili pogled nam je privlačio zanimljiv, šareni enterijer lokala Appetite, pa smo evo konačno i svratili. Ušli smo tamo, smjestili se i počeli da listamo Meni, ali od egzoticnih imena prosto čovjek da pomisli da je u Čileu ili Argentini, Televisa presenta. Međutim, tu se zadesio glavni kuvar, koji nam je pomogao u tumačenju, pa smo saznali da u ponudi imaju i meso od Mangulice, i da su jedini u Podgorici sa takvom ponudom.


Na njegov predlog na kraju se odlučismo za POLLO EMPANIZADO, i nismo progriješili! Savršene pohovane pileće kuglice punjene sirom i spanaćem. Pržene, mekane, sočne, sa dosta sira koji se rasteže, kao u youtube video klipovima američkih kuvara amatera. Uz njih smo dobili i aromatični krompir prekriven parmezanom. Tj. manje više sve je bilo prekriveno parmezanom, što je ujedno i najjači momenat Pola Empanizada. Sos koji ide uz njih podsjeća na Tartar, uz malo bijelog luka. Jedina zamjerka je bila što nije bilo točenog piva, kažu. Ali dobro, ništa nije savršeno na ovom svijetu, c’ est la vie. Izvukli su stvar tim što su nas obavijestili da vrše dostavu, pa džadž sad kada je obavio svoju gradjansku dužnost recenzije može na dalje da naručuje od kuće. Mangulica, iz vaše fotelje.

Mućos besos, 

The Džadž

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

The DŽADŽ

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Objavljeno

on

By

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pickles Pub Ocean City

Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala 15ak minuta. I kad su utvrdili da smo over 21 I legalni od Jamajke do Vajominga, pustiše nas da prekalabrknemo I popijemo.

Enterijer fenomenalan, pravi USA BAR, stolovi za bilijar, 20 vrsta točenih piva I redneck seljačina na izvolte. Jedina misterija ostaje muzika, koja je bila očajna, ali imaju jubox, pa za skromin 5 dolara možete da pustite Cardi B.

Džadž je naručio najpoznatiji USA burger, BIG KAHUNA BURGER, sa ananasom I čedar sirom. Nek’ pričaju ljudi šta oće, ananas na pizzi I ovako je odlična kombinacija.
Sa strane je došao ogromni kiseli krastavac, koji je zaštitni znak ovog PUBa.

I naravno točeni Jingling!!! USA ENTRY #2

The Dzadz

Nastavite čitanje

The DŽADŽ

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Objavljeno

on

By

Brass Balls Saloon


Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će biti malo kraći jer se nema vremena.

Brass Balls Saloon

Prvi post iz USA je iz Ocean City MD iz Brass Balls Saloon, u pitanju su dva Wrapsa sa pohovanom piletino, lukom i ranch sosem. Ukus je slabašan, malo blago i suvo, ali izgleda predivno.

USA ENTERY #1
PS Za sada najbolje pivo je Yuengling Beer

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije