Connect with us

The DŽADŽ

Mr Gastro

Objavljeno

on

Mr Gastro

 

Počinjemo sa jednim klasikom, u pitanju je ‘Mr. Gastro’ Brza hrana koja se bazira na mixu Roštilja i Pizza place. Radi do 03:00 ujutru, što je sjajano, jer je idealno mesto da posle grada naletite na pijane i gladne ljude, od glumaca do automehanicara iz Zete.

Preporuka Džadža je SENDVIC SA TUNOM (mali 1,30 veliki 2,20) Idealan i čudan mix majoneza i pavlake, sa razumno normalnom tunom, a ne nekom prerađevinom koju neki nazivaju Tuna.

Mr Gastro
Tuna, paradajz, zelena salata, majonez i pavlaka, sve to u vreloj lepinji, koja se pravi na licu mesta.
U procesu naručivanja obavezno gledati da ne iznerivate konobaricu koja je velicine Froda a ljuta i nerozna kao Gollum, ne šalimo, ši vil bajt ju.

 


Odnos Cena – Kvalitet – Količina je sasvim zadovoljavajuć, tako da sa 1,30e možete da se fino najedete.
Prijatno! 


THE DžADž

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

The DŽADŽ

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Objavljeno

on

By

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pickles Pub Ocean City

Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala 15ak minuta. I kad su utvrdili da smo over 21 I legalni od Jamajke do Vajominga, pustiše nas da prekalabrknemo I popijemo.

Enterijer fenomenalan, pravi USA BAR, stolovi za bilijar, 20 vrsta točenih piva I redneck seljačina na izvolte. Jedina misterija ostaje muzika, koja je bila očajna, ali imaju jubox, pa za skromin 5 dolara možete da pustite Cardi B.

Džadž je naručio najpoznatiji USA burger, BIG KAHUNA BURGER, sa ananasom I čedar sirom. Nek’ pričaju ljudi šta oće, ananas na pizzi I ovako je odlična kombinacija.
Sa strane je došao ogromni kiseli krastavac, koji je zaštitni znak ovog PUBa.

I naravno točeni Jingling!!! USA ENTRY #2

The Dzadz

Nastavite čitanje

The DŽADŽ

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Objavljeno

on

By

Brass Balls Saloon


Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će biti malo kraći jer se nema vremena.

Brass Balls Saloon

Prvi post iz USA je iz Ocean City MD iz Brass Balls Saloon, u pitanju su dva Wrapsa sa pohovanom piletino, lukom i ranch sosem. Ukus je slabašan, malo blago i suvo, ali izgleda predivno.

USA ENTERY #1
PS Za sada najbolje pivo je Yuengling Beer

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije