Connect with us

The DŽADŽ

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Objavljeno

on

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pickles Pub Ocean City

Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala 15ak minuta. I kad su utvrdili da smo over 21 I legalni od Jamajke do Vajominga, pustiše nas da prekalabrknemo I popijemo.

Enterijer fenomenalan, pravi USA BAR, stolovi za bilijar, 20 vrsta točenih piva I redneck seljačina na izvolte. Jedina misterija ostaje muzika, koja je bila očajna, ali imaju jubox, pa za skromin 5 dolara možete da pustite Cardi B.

Džadž je naručio najpoznatiji USA burger, BIG KAHUNA BURGER, sa ananasom I čedar sirom. Nek’ pričaju ljudi šta oće, ananas na pizzi I ovako je odlična kombinacija.
Sa strane je došao ogromni kiseli krastavac, koji je zaštitni znak ovog PUBa.

I naravno točeni Jingling!!! USA ENTRY #2

The Dzadz

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

The DŽADŽ

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Objavljeno

on

By

Brass Balls Saloon


Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će biti malo kraći jer se nema vremena.

Brass Balls Saloon

Prvi post iz USA je iz Ocean City MD iz Brass Balls Saloon, u pitanju su dva Wrapsa sa pohovanom piletino, lukom i ranch sosem. Ukus je slabašan, malo blago i suvo, ali izgleda predivno.

USA ENTERY #1
PS Za sada najbolje pivo je Yuengling Beer

Nastavite čitanje

The DŽADŽ

Kaktus Kafe Bar

Objavljeno

on

By

Kaktus kafe bar

Pretekosmo! Bilo je gusto al’ pretekosmo i ovu seriju ataka na organizam koju nazivate praznici. Ali ne stajemo samo na ruskoj i pečenici, idemo i korak naprijed!

Na preporuku pratilaca pošli smo u Кактус Кафе Бар koji se nalazi u centru grada, u Njegoševoj ulici, u redu ‘krupnih riba’, nizvodno od Hemere. Nude dosta raznolilk meni, od lososa pa do domaćih kiflica. Džadž je, kao pravi crnogorac, odlučio da brke omasti ZIMSKIM SENDVIČEM.Kaktus kafe Bar

Osnovni sastojak sendviča je domaća njeguška kobasica, što je dosta rijetko u “kupovnim” sendvičima, a pravi je pogodak. Uz to ide i sir, zelena salata i paradajz, što su standardni sendvič-sastojci, sve to uz odlično blago-ljuti sos i spakovano u sviježu domaću lepinju, tako da je sveukupna kombinacija pun pogodak. Kao prilog dobili smo i aromatični domaći krompir koji je takoreči zvijezda ovog jela (oskar za sporednu ulogu za gospodina), unutra mekan a spolja hrskav. Zajedno su bili više nego dobra kombinacija. 


Primijetili smo i da je atmosfera u lokalu dosta mirna i prijatna, sjajna da dovedete rođaka iz Njemačke ili pak kakvog poslovnog partnera na popodnevni snack. Čuh da je lokal u vlasništvu Zorana Vukčevića (frizera), tako da uz obrok možda dobijete i gratis savjet za izgled vaše frizure za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto 2018 ? E, da, ovo zadovoljstvo će vas koštati 3,90 eura, ako ne časti ovaj pošteni rođak iz Njemačke. 


Auf Wiedersehen,
Herr Džadž

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije