Naslovna - Mjesta i znamenitosti - Kuća zdrave hrane “Vodenica”
kuća zdrave hrane vodenica

Kuća zdrave hrane “Vodenica”

Za početak možete li nam reći čime se Vodenica tačno bavi?

Naša porodična firma se bavi maloprodajom i veleprodajom zdravih proizvoda.

Krenuli ste sa nule, i u međuvremenu se proširili na više lokacija, kako je izgledao vaš razvoj od same ideje do realizacije?

Sredstva koja sam dobio prodajom radnog mjesta uložio sam u otvaranje prve radnje u Danilovgradu, 2010. godine. Poslije dvije godine stekli su se uslovi za otvaranje druge radnje u Podgorici, a u naredne tri godine su otvorene još dvije. Rad i ljubav koji smo ulagali u svoj posao prepoznali su i naši kupci, tako da je Vodenica postala mjesto gdje se sa zadovoljstvom dolaze i trguju.

Pokrenuli ste porodični biznis, koje su to prednosti ovakovog vida poslovanja?

Ono što ja vidim kao prednost porodičnog biznisa je predanost poslu i porodici. Zatim fleksibilnost, puno rada, upornosti i novih ideja. Neke ideje se realiziju brrzo, neke čekaju bolje vrijeme i uslove. I ono što izdvaja porodični biznis je osjećaj pripadanja što pojačava važnost zajedničkih ciljeva kod svih zaposlenih. I što je najbitnije ako volite ono što radite, to više ne prestavlja posao već hobi i uživate u njemu.

Zdav stil života i zdrava ishrana su jako popuilarni u zadnje vrijeme, koji su to projzvodi koje najčešće trguju vaši kupci?

Proizvodi koje kupuju naši kupci su uglavnom integralna branšna, sjemenke, čajevi, dodaci ishrani i u zadnje vrijeme jako pupularna superhrana. Neke od prozvoda i sami proizvodite, recite nam malo više o njima. Da, u pitanju su dva proizvoda Dijeta i Holstop. Prvi je funkcionalna mješavina žitarica i sjemenki, koja zamjenjuje dva obroka, doručak i večeru. Iako su je naši kupci prepoznali prvenstveno kao pomoć pri gubitku kilograma, ona takođe utiče na poboljšanje probave. Drugi proizvod je mješavina sjemenki i začina i pospješuje čišćenje krvnih sudova.

I za kraj postoje li neki od projzvoda koje bi vi preporučili čitaocima portala Volim Danilovgrad, koji žele započeti zdravu ishranu?

Ono što mi preporučujemo je uravnotežena ishrana, unošenje što više namirnica biljnog porijekla, dovoljne količine vode i umjerena fizička aktivnost. Hrana koju sami uzgajate ili od provjerenih proizvođača i organski proizvodi, neka bude vaš izbor. Na taj način osigurali ste za sebe i svoje najmilije zdravu hranu koja nije tretirana raznim hemijskim sredrstvima i pojačivačima ukusa.

 

Intervju: THE DZADZ

Takođe pogledajte

Ponikvica

Ponikvica- je udaljena 30km od Danilovgrada i čine je: Mokra, Suva i Bjelopavlićka Ponikvica. Prepoznatljiva …

Bjelopavlići: Vođe i skupštine

Sjeverno od Danilovgrada nalazi se selo Vučica, u čijem sastavu su Rova, gdje su se …

Оставите одговор

%d bloggers like this: