Connect with us

Horoskop

Mjesečni horoskop za avgust: Djevice pod stresom, Škorpije preumorne, Jarčevi previše troše

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za avgust 2022. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com.

Astrology. Astrologer calculates natal chart and makes a forecast of fate Tarot cards

Juri ovo leto, kao da hoće što pre da proleti i ostavi nam samo sećanja na njega. Sećanja, po kojima ćemo sa osmehom prebirati kada jesen u septembru zakuca na naša vrata. Otprilike smo negde na polovini leta, pa hajde da probamo da ga iskoristimo do maksimuma….

A na početku avgusta Sunce i Merkur se nalaze u znaku Lava. Mesec je u znaku Device, u Jarcu je retrogradni Pluton a u znaku Vodolije retrogradni Saturn. Retrogradni Neptun je u znaku Riba a isto tako retrogradni Jupiter u Ovnu. Mars i Uran su u znaku Bika, Venera u znaku Raka.

Sam početak ovog meseca baš i nije obećavajuć – jer Saturn je u kvadratnom aspektu prema Marsu i Uranu i u opoziciji sa Suncem i Merkurom. Takođe, Mars i Uran su u kvadratu sa Suncem i Merkurom. Ove pozicije govore o problemima i teškoćama u finansijskom sektoru, ali i o velikom padu energije i hroničnom umoru. Takođe govore o problemima u saobraćaju, sukobima, potisnutom besu koji izbija na površinu i problemima sa autoritetima svake vrste. Govore o povredama, štetama, ali i presecima i lomovima u poslovnim saradnjama i emotivnim odnosima. Govore o teškoćama u postizanju dogovora, krizama i manjku motiva.

Sekstil Venere iz Raka sa Marsom i Uranom, kao i njen trigon sa Neptunom – negde daje šansu za otpuštanje ove negativne energije – bekstvo u porodično utočište, u prirodu, u uživanje, u ljubavne kontakte (mada će mnogi biti tajne prirode ili pak kroz pomalo nerealni zanos, mnogi će biti povremeni, avantura, kombinacija – ali šta sad, živi smo ljudi), u proslave, zabave. Jednostavno, tražićemo neko svoje mesto na kojem se osećamo sigurno i gde zaboravljamo na sve probleme i brige.

No, idemo redom – 4-og avgusta Merkur ulazi u znak Device, pa će pitanja posla i zdravlja doći na dnevni red.

11-og avgusta Venera prelazi u znak Lava – potreba za ljubavlju, uživanjem, sjajem, sa puno vreline i dramatike. U poslednjoj nedelji avgusta Venera će biti u kvadratnom aspektu prema Uranu i u opoziciji sa Saturnom – pa nas čeka lepa serija problema, pa čak i pucanja svih brzinski započetih odnosa u prethodnom periodu.

12-og avgusta pun Mesec u znaku Vodolije – pucanje filma, preokreti za 180 stepeni, gomilanje nezadovoljstva i pritiska, nagla dešavanja i puno stresa.

20-og avgusta Mars prelazi u znak Blizanaca i ovde će ostati sve do ulaska u proleće 2023-e godine jer ga očekuje redovan retrogradni hod. Očekuju nas komunikacijski problemi, mnogo nervoze u saobraćaju, sa internetom, sredstvima komunikacije, decom, dokumentacijom, komšilukom, braćom i sestrama.

23-eg avgusta Sunce prelazi u znak Device i počinje vladavina ovog znaka.

26-og avgusta Merkur prelazi u znak Vage u kojem ga tokom septembra čeka redovan retrogradni hod. Pitanja partnerstava i dogovora svake vrste doći će na dnevni red. 27-og avgusta mlad Mesec u znaku Device.

Avgust će biti mesec velike dinamike, uspona i padova,  ali i nerviranja i stresova koji će nam oduzimati energiju. Budite dobro, srećno!!!!

OVAN

Ljubav

Promenljiv odnos između partnera i vas pratiće vas tokom avgusta. Na smenu ćete oboje biti nervozni, razdražljivi, napeti zbog poslovnih, finansijskih ili porodičnih dešavanja. Ipak, uspevaćete da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo, čak i da u drugom delu avgusta budete aktivniji što se tiče putovanja, izlazaka, uživanja i druženja sa zajedničkim prijateljima. U danima oko punog Meseca izbegavajte konfrontacije jer one mogu dovesti do reči i postupaka koji će se posle teško povući i ublažiti. Slobodni Ovnovi – dobar kontakt vašeg vladara Marsa sa Venerom obećava mesec sa pojačanim ljubavnim dešavanjima. E sad, šta će od tih dešavanja biti trajnije prirode a šta će ostati samo na nivou slatke avanture ili sna letnje noći – to je već pitanje. Moguće je da će pojedini biti razočarani razvojem situacije već pred kraj avgusta. Takođe, u tom periodu neke od vas – prošlost će intenzivno podsetiti na sebe.

Posao

Finansijski segment će vam zadavati glavobolju, ali sa druge strane – njime ćete se intenzivno baviti i rešavati jednu po jednu stavku. Ne mogu da kažem da ćete biti opušteni po novčanim pitanjima, ali ćete uspešno zatvoriti rupe u budžetu koje se pojavljuju zbog povećanih troškova. U prvoj polovini meseca pojačana je odgovornost – verovatno zbog prisustva zahtevnih obaveza ili velikih očekivanja od strane nadređenih. Drugi deo meseca je jednostavniji, lakše ćete se prilagođavati i lakše funkcionisati.

Zdravlje

Više pažnje obratiti na stomačni deo, ishranu, kičmu. Mlađima mogućnost povreda dok stariji Ovnovi mogu imati aktivaciju hroničnih problema, naročito ako se oni vezuju za srce i pritisak.

BIK

Ljubav

Dosta nervoze je prisutno i kod partnera i kod vas. Naravno, postoje parovi kod kojih će ta nervoza postojati zbog nezadovoljstva odnosom i ponašanjem partnera – ali, kod većeg broja vas nervoza dolazi iz poslovnog i porodičnog sektora. Neke situacije koje nisu u vašoj moći da kontrolišete vas jako opterećuju, kao i partnera – i nije čudo što ni jedno ni drugo povremeno nećete moći da budete mirni. No, povremene varnice neće umanjiti povezanost koja ipak postoji u velikoj meri tokom avgusta, kao što neće umanjiti ni strasti koje su sada vrlo jake. Slobodni Bikovi – pokreću vas interesantna dešavanja i više aktivnosti – može doći do kontakta sa osobom/osobama koje su vam izrazito privlačne. Sam ulazak u neku priču ne znači i njenu trajnost ali će vam svakako doneti osmeh na lice i dobro raspoloženje. Prva dekada avgusta je najbolja, a ako umete da budete strpljivi – predložila bih vam da sačekate septembar.

Posao

Sve do kraja druge dekade avgusta zahtevnost i odgovornost, kao i ulaganje velike energije u poslovni segment će biti aktuelne kod vas. Pred nekima od vas su komplikovane odluke u kojima definitivno ne treba brzati. Moguće su promene radnog mesta i firme, ali i otkazi zbog smanjenog obima poslovanja ili loše komunikacije sa nadređenima.   Nove poslovne prilike su aktivne tokom celog meseca, a posebno u drugom delu avgusta. Lakše funkcionisanje po pitanjima finansija u poslednjoj dekadi meseca.

Zdravlje

Hronični umor i manjak energije. Sa druge strane – biće prisutno dosta stresa. Mogućnosti za povrede i aktivacija hroničnih tegoba.

BLIZANCI

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti – postoji šansa za neka tajna dešavanja i to najpre preko poslovnog segmenta, ali i kroz društvene mreže. Oni koji su u vezi ili u braku – ovakav tip aktivnosti vam se nikako ne preporučuje, jer već od kraja avgusta ulazite u problematičan period koji bi vam zbog tajni mogao doneti glavobolje. Ukoliko ste slobodni, ne može vam niko zabraniti da idete na onu stranu na koju želite, ali tajni odnosi koji bi eventualno bili započeti u ovom periodu – nemaju posebno velikih šansi za uspeh iako mogu doneti jake strasti i uzbuđenja. Generalno – zauzeti Blizanci će sa partnerom imati jedan šaren period – lepa dešavanja biće pomešana sa povremenom nervozom. Što se tiče slobodnih – biće pokreta, aktivnosti,dešavanja, flerta, može da padne i po koja vruća letnja avantura – ali da bi se nešto od ovog razvilo i produbilo – mislim da ćete morati da sačekate septembar.

Posao

Dosta naporan poslovni period koji će biti aktuelan tokom prve dve dekade avgusta.  Nije problem u tome da li ćete završiti obaveze ili pokrenuti ono što želite – poenta je da ćete se u tome previše trošiti, jer će mnogobrojne prepreke biti pred vama. Takođe, zabrinutost zbog finansijskog segmenta i pojačanih troškova vezanih za dom i porodicu vas isto može okupirati i unositi vam nervozu. No, i pored svega – vi ćete funkcionisati dobro, a od ulaska u treću dekadu – imaćete više optimizma i energije.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, mogućnost povreda, osetljiv stomačni deo – naročito želudac i osetljivost kostiju i zglobova – sve ovo će naglašeno biti prisutno u prvoj polovini avgusta.

RAK

Ljubav

Zauzeti Rakovi – ne mogu da kažem da će vam avgust biti težak i loš, ali sigurno je i da neće ispuniti vaša očekivanja. Partner i vi ste tu, zajedno ali…..on je okrenut ka poslu i finansijama i prilično statičan, a vi porodici, prijateljima i sa jačom potrebom za aktivnostima, kretanjem, dešavanjima. Uspevaćete vi povremeno da se uklopite i da više vremena posvetite jedno drugom, ali će to biti samo lepi momenti posle kojih mora svako ka svojim prioritetima. Postoje veze koje će nešto teže proći kroz ovaj period i gde može biti više problema i to naročito u danima oko punog Meseca, kao i na samom kraju avgusta. Postoji mogućnost da neki od vas u poslednjoj dekadi meseca uđu u tajni flert. Slobodni Rakovi – vi imate velike šanse da promenite svoj emotivni status iz „solo“ u „zaljubljen“ ali sam ulazak u vezu – bar onu koja je definisana –  neće biti jednostavan. Pred vama su unutrašnje borbe i možda tajne ljubavi.

Posao

Iako ćete u ovaj mesec ući prilično zabrinuti po pitanjima finansija i troškova koji se gomilaju – ipak postoji šansa da do kraja avgusta zatvorite mnoge stavke i jednim delom rešite novčana pitanja. Do potpune stabilnosti – moraćete još prilično da se trudite. Generalno gledano – ovo je dobar period da pokrenete neke situacije koje su bile u zastoju, a moguće je da će vam se otvoriti i novi poslovni planovi i dogovori. Kontakti sa inostranstvom i strancima mogu postati od velikog značaja u drugom delu meseca.

Zdravlje

Početkom meseca mogući manji respiratorni problemi i osetljiv stomačni deo. Više vodite računa o ishrani i pokušajte da budete fizički aktivniji.

LAV

Ljubav

Pred zauzetim Lavovima nije jednostavan ljubavni period sa partnerom. Naravno da će se ovo najviše odraziti na one odnose koji su već dugo vremena nestabilni i gde postoje veći problemi koji podrivaju same temelje veze. U takvim emotivnim relacijama moguće je da dođe do eskalacije, prekida i odvajanja. U emotivnim odnosima koji su suštinski stabilni biće promenljivih situacija i potrebno će biti više uklapanja i prilagođavanja i sa partnerove i vaše strane. Kod vas – jednostavniji period ide od kraja avgusta pa na dalje. U svakom slučaju, koristite svaki momenat sa voljenom osobom za neka lepa i opuštenija dešavanja, zaboravite na nervozu. Slobodni Lavovi – stavićete fokus na sebe i truditi se da uživate u dešavanjima. Novi emotivni počeci jesu mogući i to najpre tokom druge dekade meseca, ali primarno tokom avgusta jeste ljubavna prošlost i njeno rešavanje. Potencijal i za tajne emotivne priče.

Posao

Veliku energiju ulažete u poslovni segment, ali i u odnose sa saradnicima – a rezultati će biti promenljivi. Neosporno je da želite da pokrenete promenu i stabilizujete se, ali to neće ići onim tempom niti onako lako kako ste vi to isplanirali. Nestrpljivost i izbrzanost neće doneti rezultate, moraćete da se prilagodite drugima i usporite. Prva polovina meseca ni po pitanju finansija neće biti sjajna, ali će zato drugi deo avgusta doneti značajnije prilive. Moguće su saradnje sa inostranstvom koje bi bile isplative po vas.

Zdravlje

Potrebno vam je da se resetujete – kroz opuštanje, boravak u prirodi, putovanja, odmor. Uglavnom ćete biti dobro, sem manjih tegoba sa stomakom. Stariji neka proveravaju pritisak i češće se kontrolišu.

DEVICA

Ljubav

Neki tip nezadovoljstva, lošije komunikacije pa i sumnji može biti prisutan u partnerskim odnosima. Takođe, oboje ćete biti okupirani pitanjima posla i finansija, pa i to može dodatno unositi nemir i nervozu. Bilo partnerove, bilo vaše tajne negativnoće uticati na odnos. Koliko god je to moguće – trudite se da pronađete vreme za zajedničke trenutke, ali ne one statične – potrebno vam je kretanje, kraća putovanja, pojačana društvenost, izlasci sa prijateljima. Prosto rečeno – potrebno vam je više aktivnosti i radosti da biste kao par funkcionisali bez trzavica. Slobodne Device – mesec koji bi mogao proći bez nekih većih dešavanja po pitanjima ljubavi. Imaćete dosta druženja, možda se neka komunikacija ili flertić i pokrene – ali je pitanje da li će biti dovoljno prostora da se bilo koja od tih priča razvije….bar tokom avgusta. Eventualno bi novo poznanstvo tokom avgusta moglo doneti ljubav u septembru.

Posao

Istovremeno prilično zahtevan ali i plodonosan mesec. Po nekim pitanjima ćete često sami sebe kočiti – ta kočenja mogu biti zbog umora, preforsiranosti poslom, ali i iz nesigurnosti u svoje sposobnosti i procene. Saturn u tranzitu kroz polje poslovne svakodnevice vam je doneo teške zadatke i poslove u kojima morate da pokažete veliku odgovornost i posvetite svoj svoje vreme i trud, ali će zato i rezultati biti više nego dobri. Nemojte odustajati od svojih ciljeva i ne predomišljajte se puno.

Zdravlje

Pojačan umor, problemi sa spavanjem, povišen nivo stresa. Možete imati stomačnih problema, pokušajte da ih rešite ishranom i kretanjem.

VAGA

Ljubav

Koliko će biti sklada u vašim emotivnim relacijama zavisiće od osnovne prirode vašeg odnosa i suštinske stabilnosti. Mars, vladar polja partnerstava u prilično je neudobnim aspektima tokom prve dve dekade meseca, što pokazuje da će partner biti pod pritikom i nervozan, okrenut svojim prioritetima, najpre poslovnim i finansijskim, da će postojati manjak zajedničkog vremena, kao i manjak pažnje prema vama. Neki će parovi ovaj period lako prevazići, dok će drugi imati par manjih ili većih neusaglašenosti. Pokušajte da se prilagodite, da ne kontrolišete jedno drugo i svaki zajednički trenutak iskoristite kroz lepu energiju i strast. Slobodne Vage imaju pred sobom period kada se situacija može u trenutku preokrenuti i neko im naglavačke bupnuti u život. Da li će strasti koje vas nose potrajati, pokazaće vreme. Poslednja dekada meseca može aktivirati ljubavnu prošlost i stare poznanike.

Posao

Sve što se vezuje za finansije i za mogućnost povećanja zarade prioritetno vam je u prvoj polovini meseca. Nekih se novčanih opterećenja hoćete rešiti, ali budite oprezni sa troškovima i pokušajte da ih kontrolišete. Generalno gledano – ovo ni malo nije loš poslovni period za vas – i pored mnogobrojnih zastoja koji će postojati – uspećete da poboljšate i proširite neke saradnje a sigurno je da će se pred vama otvoriti i nove poslovne ponude. Mogući su jači kontakti sa inostranstvom i strancima.

Zdravlje

Preosetljivi ste i možete kroz probleme sa stomakom reagovati na stresna stanja. Dame neka provere ginekološki status i situaciju sa žlezdama, pogotovo grudima.

ŠKORPIJA

Ljubav

Sve do kraja druge dekade avgusta postoji naglašena tenzija i pritisak u vašim emotivnim relacijama. Potrebno je da i partner i vi dobro razmislite i o svojim rečima i o svojim odlukama – ne radite ništa na brzinu, u besu ili u afektu. Jer, postoje velike šanse da neki škorpionski emotivni odnosi prestanu da postoje tokom avgusta i biće ih izuzetno teško obnoviti. No, biće i onih parova koji zajedničkim snagama rade na stabilnosti svog odnosa – što će rezultovati ozbiljnim odlukama i planovima koji uključuju zajednički život, brak ili pak planiranje kupovine nekretnine i preseljenja. Slobodne Škorpije – ako u bilo šta novo ulazite, ulazite pod velikim strastima i trajnost odnosa jeste upitna, jer kod mnogih od vas ovo mogu biti samo letnje avanture. Kod pojedinih je prošlost itekako aktuelna i dalje i skoro ceo mesec je pod njenim uticajem – stoji mogućnost susreta i komunikacije, a gde ćete dalje – pokazaće vreme.

Posao

Iako je poslovni segment vrlo aktivan tokom avgusta, kod vas je prisutna velika količina umora i zasićenosti obavezama, pa je lako moguće da jedan deo ovog perioda provedete na odmoru, posvećeni porodičnom segmentu i sebi.  Ništa po pitanju posla neće funkcionisati lagano, ali i pored toga vi ćete uspeti da pokrenete važne poslovne dogovore i ostvarite rezultate kojima se nadate. Neke saradnje mogu prestati tokom avgusta, a potrebno je da sa autoritetima imate više takta i strpljenja.

Zdravlje

Dosta umora, osetljiv želudac, kičma a kod starijih pripadnika znaka – treba više obratiti pažnju na krvne sudove i srce.

STRELAC

Ljubav

Potrudite se da vam stres koji donosite kroz poslovni segment i finansijska pitanja ne ugrozi ili omete mir u vašim emotivnim relacijama. Pokušajte da budete strpljiviji sa partnerom, pogotovo na samom početku meseca, u danima oko punog Meseca u znaku Vodolije i pred kraj avgusta. Imate više nego dosta dobre energije koja vas kao par nosi u ovom periodu i nju treba iskoristiti kroz aktivnost, putovanja, izlete ili pak druženje sa zajedničkim prijateljima. Komunikacija vam neće uvek biti savršena i na njoj ćete morati ozbiljnije da poradite. Slobodni Strelčevi – definitivno ćete privlačiti ljubavne šanse i stare i nove. Period možda nije fenomenalan da uđete u nešto što je trajnog karaktera, jer sve što se dešava lako može ostati na nivou vrućih, ali kratkotrajnih letnjih avantura….ali to ne znači da ne treba pokušati. Možda se baš vama dogodi ona prava ljubav koja će oplemeniti vaš život.

Posao

Sve ono što se dešava u radnom okruženju donosi vam napetost i hronični umor, pa bi za Strelčeve bilo najbolje da u prvoj polovini meseca uzmu odmor i odu negde što dalje, da bi mogli da se resetuju i povrate energiju. Ukoliko to niste u mogućnosti – očekujte da obavljate i svoje ali i tuđe obaveze. Inostranstvo, stranci ali i državne i javne ustanove mesta su na kojima biste mogli profitirati tokom avgusta . Kada su finansije u pitanju – pokušajte da kontrolišete troškove, koji su se baš razuzdali.

Zdravlje

Problemi sa ishranom, stomakom ali i osetljivost na sunce i mogući problemi sa kožom. Takođe, budite obazriviji jer su moguće povrede.

JARAC

Ljubav

Možda ovaj mesec neće biti savršen, ali u njemu će itekako biti prostora za lepa dešavanja sa voljenom osobom. Otvorene su vam i opcije da odete negde zajedno i iskulirate od svih problema i finansijskih dilema – pa je iskoristite, ako ne kroz duže putovanje, a ono makar kroz kraće a češće izlete i bekstvo van grada i svakodnevice. Izbegavajte posesivnost, ljubomorne ispade i pokušaje kontrolisanja partnera – to može doneti više štete nego koristi, a svakako će doneti negativnu energiju i stres. Jača nervoza može biti prisutna u danima oko punog Meseca – tada izbegavajte da se „kačite“, posebno po pitanjima finansija. Slobodni Jarčevi – vi ćete velikim delom i dalje biti „zarobljenici prošlosti“. Ukoliko nisu u pitanju bivši partneri, onda će to biti slične osobe ili slične priče kroz koje ste već prošli. Dakle, novih ljubavnih šansi ima, ali one neće imati brz razvoj. Ako ništa drugo – strast će biti prisutna.

Posao

Finansije i borba za novčanu stabilnost će predstavljati mesto vašeg fokusa i ulaganja energije tokom celog avgusta. Ovde vas i dalje čekaju pojačani troškovi i paralelno gubici i dobici. Ne verujem da ćete po izlasku iz avgusta moći da kažete da ste baš zadovoljni postignutim. Generalno – postojaće određena forma napetosti i pritiska kroz posao. I pored toga – vi već tokom prve polovine avgusta možete dobiti informacije ili ponudu koji vam itekako idu na ruku. Poslednja dekada donosi lakšu i opušteniju energiju.

Zdravlje

Oni koji imaju hroničnu zdravstvenu problematiku bi trebali češće da se kontrolišu, pogotovo ako je u pitanju želudac, srce, kičma i zglobovi, pritisak.

VODOLIJA

Ljubav

Ne možemo reći da je jednostavan period pred onima koji su u emotivnim relacijama. Čak i da odnos između partnera i vas funkcioniše savršeno, imaćete velike distrakcije sa strane – kroz poslovni i porodični segment – a to će vas remetiti kao par, jer ta količina nervoze koja bude dolazila ponekad neće moći da se iskulira i usmeri konstruktivno. Posebno je napeta prva polovina meseca, sa naglaskom na dane oko punog Meseca u vašem znaku. Pokušajte tada da obostrana tvrdoglavost, nervoza i ego tripovi ne ugroze ono što imate. Da li neke emotivne veze mogu prestati da postoje tokom avgusta? Mogu. Zato ne donosite odluke brzinski. Drugi deo meseca je jednostavniji po vas dvoje. Slobodne Vodolije – paralelno će biti aktivna ljubavna prošlost i nove osobe. Pa šta vas „zakači“ – No, ni jedno ni drugo ne pokazuje ulaske u stabilne ljubavne priče, već na nešto čemu će trebati vreme da se razvije.

Posao

Ono što je dobro jeste da ćete finansijama uglavnom biti zadovoljni. Ili ćete makar uspevati da ono što imate rasporedite na najbolji način, bez puno stresa. Ono što nije dobro jeste da vam ovaj mesec ne nudi mir kada je posao u pitanju, pa ga nemojte ni očekivati. Ukoliko uspete da odvojite jedan deo avgusta i pobegnete negde, to će biti odlično. Kod Vodolija će definitivno biti zahtevnih obaveza i problema u dogovorima. Ali isto tako – pokrenućete novu, vro uspešnu saradnju koja može biti sa inostranstvom.

Zdravlje

Povrede, virusne ili bakterijske infekcije (u prvoj dekadi avgusta), kod starijih mogući problemi sa zglobovima, tetivama, kičmom i stomakom.

RIBE

Ljubav

U avgust ulazite pod nešto napetijom energijom sa partnerom. Lošija komunikacija sa voljenom osobom i vaša nervoza može biti i iz razloga što ste opterećeni gomilom pitanja i briga koje mogu da se vezuju za poslovni ili porodični segment. Vi lično ste u raskoraku sa vremenom, rastrgnuti obavezama i male su šanse da ćete moći da posvetite voljenoj osobi dovoljno vremena i pažnje, što može povremeno proizvoditi sumnjičavost sa njene strane. Mirnija i jednostavnija energija vas čeka u drugom delu meseca. Slobodne Ribe – „otvarate“ mesec pod jakim ljubavnim aspektima u koje je umešano mnogo strasti i možda čak neki element tajnosti. Ukoliko ste počeli neki flert ili komunikaciju tokom jula, to je sada u razvoju i uzdizanju. Ako vam niko nije privukao pažnju do sada – prva dekada avgusta to može promeniti. Ribe imaju jaku šansu da se zaljube i otpočnu priču koja može potrajati.

Posao

Početkom meseca povedite više računa o papirološkim pitanjima, a sve do kraja druge dekade avgusta – češće ćete imati problem sa organizacijom jer je obaveza puno a vi ste blago nefokusirani. Nadređeni i saradnici od vas očekuju mnogo u ovom periodu i vi ćete uglavnom uspevati da ispunite njihova očekivanja. Nova saradnja ili obnova stare može popraviti vaše finansije u drugom delu meseca. Sada je dobar period da se posvetite i onim planovima koje do sada niste uspevali da realizujete.

Zdravlje

Nemojte se forsirati i ići preko svojih snaga. Potrebno vam je više odmora, opuštanja, štedite sebe. Starije Ribe mogu imati aktivaciju hroničnih zdravstvenih problema.

Izvor Venerasapapilotnom

Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Horoskop

Veliki nedeljni horoskop: Ovan „puca“ od energije, Rakove očekuje veći priliv novca

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 22. 05. 2023. do 28. 05. 2023. godine.

OVAN

Ovan letnji horoskop

Foto Pixabay

Hrana

Vreme je da više obratite pažnju na svoje obroke, da smanjite porcije ili da se potrudite da na vašem tanjiru češće budu bareno i kuvano meso, sveže povrće i mlečni proizvodi, naročito kefir i jogurt.

Ljubav

Prelazak Marsa u znak Lava odgovara slobodnim Ovnovima. Ovaj znak je vaše polje zabave, provoda, letovanja, ljubavi i sve do 10-og jula ste u energetskom usponu i povoljnom periodu. Da, ovaj će period doneti i letnje avanture, brza zaljubljivanja i još brža odljubljivanja, ali se ne može poreći da ćete u njemu uglavnom uživati. Već tokom ove nedelje otvaraju se šanse za nova poznanstva i kontakte. Doduše, neki od vas će biti iznenađenji neočekivanim kontaktom od strane osobe iz prošlosti. Zauzeti – oscilacije u odnosu sa voljenom osobom postoje. Više se volite, manje tvrdoglavite.

Posao

Imate dovoljno i energije i volje, a umete i da se usmerite, organizujete i povučete prave poteze u pravo vreme. Pred vama je vrlo aktivna sedmica sa mnoštvom dešavanja, komunikacije, sastanaka, pregovora. Vaši ciljevi su sada prilično realni i vi ćete imati dovoljno snage da ih „izgurate“ do kraja. Još uvek ne dobijate rezultate onoga što ste uložili u posao u prethodnih par meseci, ali i to će doći na dnevni red uskoro. Finansijske teme i dileme se lakše rešavaju ovih dana, a moguće su i naplate starih potraživanja.

Zdravlje

Što ste aktivniji i više u pokretu, bolje ćete se osećati.

BIK

Bik letnji horoskop

Foto Pixabay

Hrana

I dalje ste pod dosta jakim aspektima koji utiču na to da se osećate nesigurno i nezadovoljno, a „podršku“ tražite u jelu. Pokušajte da kontrolišete apetite i zdravije se hranite.

Ljubav

Ulazak Marsa u polje koje vama predstavlja roditelje, porodicu, dom, govori o tome da ćete narednih mesec i po dana najveći deo energije ulagati baš u te segmente. Neki će se parovi baciti na renoviranje, neki na preseljenje ili ulaganje u kupovinu nekretnine, neki će gledati da što češće budu van kuće, a biće i onih koji će se baš u ovom periodu intenzivno pripremati za zajednički život ili formiranje porodice. U ovoj nedelji pokušavaćete da napravite balans između emotivnog života i poslovnih obaveza. Slobodnima ovo jeste zanimljiva nedelja da se zainteresuju za nekog, ali u vezu ne treba žuriti.

Posao

Jupiter u vašem znaku guraće vas napred, kao ostvarivanju i realizaciji planova, ka poboljšanju u materijalnoj i poslovnoj sferi. U poslovnom okruženju će ovih dana biti dosta gužve, možda i napetih momenata i tenzije, ali će vaše reakcije biti vrlo korektne i stabilne, umećete da se prilagodite situaciji i izvučete najbolje iz nje. Promene koje su u prethodnom periodu nagoveštene sada počinju da zaživljavaju i aktiviraju se. Finansije – za prilive povoljan period, za troškove baš i ne.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

BLIZANCI

Hrana

Sunce u vašem znaku donosi nov priliv energije, pa čak i mogućnost da promenite životne navike po pitanju ishrane. Okrenite se zdravijim alternativama.

Ljubav

Mars u polju koje vlada komunikacijom i pokretom može doneti aktivnija dešavanja sa voljenom osobom, može vas pokrenuti kao par i pojačati strasti. No, isto tako može vas učiniti nestrpljivima, može doneti da lako planete, da od svakog razgovora i sukoba mišljenja napravite mini borbu. Verovatno je da će u ovoj nedelji biti i onih podsticajnih dešavanja sa partnerom, ali i pojačane nervoze. Slobodni Blizanci, vreme je za vašu inicijativu prema suprotnom polu. Aktivni ste, zanimljivi, energični, strasni, problema sa osvajanjima nećete imati. Izuzetno podsticajan period je pred vama.

Posao

Sunce u vašem znaku doneće vam energičnost, Mars u polju komunikacije, dogovora, pokreta znači usmerenje i akciju ka vašim ciljevima. Samo nemojte preterivati, biti nestrpljivi, žuriti, nemojte vršiti prejak pritisak na one oko vas. U periodu ste kada mnogo toga možete i završiti i pokrenuti nešto novo, ali ipak idite promišljeno i ništa ne „presecajte“ ako niste dobro razmislili o tome. Vaša retorika može postati pomalo „gruba“ za one preko puta vas. Finansije – nove mogućnosti, dodatne isplate.

Zdravlje

Povrede, poseban oprez treba da postoji u saobraćaju.

RAK

Hrana

Ova će sedmica umeti da vas iscrpi mnogobrojnim dešavanjima i uzbuđenjima, i često ćete biti bez energije, pa je potrebno da konzumirate dovoljno proteina, kao i svežeg voća i povrća.

Ljubav

Emocije će ispeglati sve. Osećaj privrženosti, bliskosti, pripadanja, zajedničke prošlosti i isto tako zajedničkih ciljeva biće jači od potencijalnih problema, nedoumica, teškoća, tenzija. Problemi će doći i proći, biće povremenih oscilacija raspoloženja, padova i dizanja, ali će se sve to kroz lepe zajedničke trenutke ispeglati. Slobodni Rakovi, društvo vam donosi dobru energiju, sa prijateljima i uz njih uživate i opuštate se. A baš kroz druženje i društvenost (možda i preko društvenih mreža), kroz okupljanja bliskih ljudi sa kojima se razumete, može da se neplanirano pokrene i zavarniči i iskra emocija.

Posao

Moguće je da će se troškovi i finansijske obaveze koje imate u ovoj nedelji razulariti i pritisnuti vas. Rešićete, neko iznenadnim prilivima, neko pozajmicom ili podrškom od prijatelja, bliskih osoba. Ukoliko neko vama duguje, vreme je da dužnike podsetite na sebe. Što se posla tiče, okolnosti u ovoj nedelji jesu na vašoj strani. Ići će vam od ruke i razgovori i dogovori i papirologija, a moguće je da ćete dobiti i informacije koje će vam biti od pomoći prilikom rešavanja nekih komplikovanih situacija.

Zdravlje

Korektan zdravstveni period. Nešto više obratite pažnje na ishranu.

LAV

Lav letnji horoskop

Foto Pixabay

Hrana

Bolja energija, više ćete biti u pokretu, a neki od vas mogu krenuti i sa jačom fizičkom aktivnošću. Pojačajte unos proteina kroz meso, jaja, mlečne proizvode, naročito sir i jogurt.

Ljubav

Ušli ste u jedan zaista moćan energetski period, sa jakim strastima, ali i velikom potrebom da se izborite za „pozicije“ u odnosu u kojem ste. Pa će tako neki od vas na svaki pokušaj od strane partnera da vas po bilo kom pitanju presira ili kontroliše, upravlja vašim životom, reagovati prilično burno. No, isto tako će biti burne i strasti koje vas spajaju. Ovo bismo mogli nazvati nemirnom nedeljom u kojoj se partner i vi „borite“ i dokazujete jedno drugom da ste u pravu, a mirite u spavaćoj sobi. Slobodni Lavovi, te iste strasti vuku i vas pa su itekako mogući vrlo burni i vatreni počeci novih emotivnih priča.

Posao

Napeti odnosi sa saradnicima, autoritetima. Mnogo energije, ambicije i snage a malo volje da se popusti, prilagodi, dođe do balansa. No, baš ovakve poslovne jake aktivnosti sa dosta nervoze mogu na površinu izbaciti rešenja, ali isto tako na površinu mogu izbaciti i vas. Vi ste u periodu kada krećete napred, jako i malo je verovatno da će vas bilo šta zaustaviti. Samo još da naučite da na pravi način kažete ono što mislite, a da to ne zvuči kao naređenje drugima. Finansije – provlačite se nekako.

Zdravlje

Vodite računa jer postoji mogućnost povreda. Stariji – krvni pritisak sa oscilacijama.

DEVICA

Hrana

Laganiji obroci ove sedmice će vam prijati, a njihovi efekti će se odmah pokazati i kroz veći nivo energije. Povrće, naročito mahunarke, špargla, zelena salata. Od voća nar, jagode, trešnje.

Ljubav

Koliko je za veze koje su u nekoj početnoj fazi ovo povoljan period u smislu da se možete intenzivnije povezivati sa partnerom i graditi stabilan odnos, toliko je šaren za one koji su već dugo zajedno, a pogotovo kada su u pitanju zajednice ili brak. I partner i vi ste dosta napeti, a izražen je i međusobni pritisak i obostrana tvrdoglavost. Ako ovako nastavite, neće biti pobednika samo ćete uneti dodatno nemir u odnos. Slobodne Device, vama kroz druženje, prijateljstva, putovanja ili društvene mreže dolazi jako lepa energija, a dolaze i ljubavne prilike koje mogu biti interesantne po vas.

Posao

Pojačana je nervoza i razdražljivost u poslovnom okruženju, mnogo toga stoji „ispod površine“ i kao da se čeka okidač za neprijatne situacije, impulsivne odluke, možda i rasprave sa saradnicima. Moguće je da tenzija postoji zbog velikog broja obaveza i opterećenosti i vas ali i ljudi sa kojima radite. Vaš pristup poslu, obavezama ali i saradnji sa drugima treba da bude praktičan, jasan, precizan. Nema potrebe da žurite, stići ćete sve na vreme da obavite. Finansije – trenutno je situacija prilično stabilna.

Zdravlje

Mentalni premor. Nađite izduvni ventil, odmarajte, šetajte, relaksirajte se.

VAGA

Hrana

Ni ove sedmice ništa od balansa koji pokušavate da dostignete kada je hrana u pitanju. Potreba za uživanjem u mirisima i ukusima je mnogo jača od vaše volje.

Ljubav

Pozicija Marsa (partnerska planeta) u znaku Lava, kao i Sunca u znaku Blizanaca vam apsolutno odgovaraju, jer ukazuju i na vaše podizanje raspoloženja, ali i na prijatnije i ujedno energičnije, aktivnije odnose sa voljenom osobom. Još uvek ćete vi imati svoje faze povremeno promenljivih raspoloženja i pojačane osetljivosti, ali će aktivna atmosfera u odnosu biti nešto što će vam izuzetno prijati. Slobodne Vage, prija vam što u ovom periodu od strane više osoba dobijate što manje, što veće naznake da su zainteresovani za vas. Pred vama je nedelja ispunjena interesantnim prilikama i dobrom energijom.

Posao

Jaka mogućnost da napravite poteze ili dogovore koji bi se itekako pozitivno odrazili na vaše finansije. Nekima od vas se može otvoriti i prilika za povoljnu poslovnu promenu, možda i neki vid unapređenja, napredovanja, beneficija. Suštinski, ovo je dosta korektan period za vas, vaša radna motivacija i elan su solidni i uspevaćete da se organizujete i fokusirate na ono što vam je od važnosti. Povoljna nedelja za sve one koji sarađuju sa inostranstvom ili planiraju jedno ili više kraćih poslovnih putovanja.

Zdravlje

Uglavnom sitnije i prolazne zdravstvene tegobe.

ŠKORPIJA

Hrana

Pokušajte da promenite nešto u načinu ishrane i okrenete se zdravijim varijantama. Mogući su povremeni problemi sa varenjem. Izbegavajte premasnu i prezačinjenu hranu.

Ljubav

Emotivni odnosi trenutno jesu mesto gde najdublje osećate, ali i mesto gde svaki čas dolazi do nekog saplitanja, tenzije, preosetljivosti, možda i rasprava. Vaša komunikacija se jeste poboljšala u odnosu na protekli period, ali još uvek postoje ti neki „džepovi“ u kojima preovladava tišina ili pak sevaju nervozne varnice. Dodatno opterećenje donosi tenzija koja postoji i kod partnera i kod vas, a koren joj je u poslovnoj ili u porodičnoj sferi. Slobodne Škorpije, emotivnih prilika ima i one se mogu pretvoriti u dosta ozbiljne ljubavne priče. Novo poznanstvo može brzo promeniti vaš emotivni status.

Posao

Vaš vladar je ušao u polje karijere, pozicije i u njemu će boraviti sve do 10-og jula, pokazujući da ćete sve svoje snage i energiju u narednom periodu najviše ulagati u posao i ostvarenje poslovnih ciljeva. U ovoj nedelji želite da napravite veću promenu, da se izvučete iz onoga što vi doživljavate kao zastoj, da sa više motivisanosti i elana krenete napred. Ambicije su sada jake i teško je da vas išta može zaustaviti. Moguće je da u saradničkim odnosima dođe do izraženijih sukoba mišljenja. Finansije – troškovi.

Zdravlje

Pojačajte fizičku aktivnost. Starije Škorpije – pritisak, krvni sudovi.

STRELAC

Hrana

Iako možda još uvek niste raspoloženi da vodite računa o tome šta i koliko jedete, ipak, neka u vašoj ishrani bude više mesa, ribe, mladog sira, zelenog lisnatog povrća, a manje testa i slatkiša.

Ljubav

I partner i vi ste u nekoj formi zastoja, usporenosti, možda prevelikoj okrenutosti svemu onome od čega se živi i obavezama, tako da emocije ostaju u nekom drugom planu. To ne znači da ih nema, nego one nešto teže probijaju put do površine. Potrebno vam je nešto da malo iskoračite iz ovog statičnog perioda, isplanirajte neke zabavne aktivnosti sa prijateljima ili putovanje, budite u pokretu i aktivni. Slobodni Strelčevi, moguće je da se trenutno osećate zaglavljeno ili u usamljenosti ili u prošlosti. Novih emotivnih prilika za vas ima, budite u pokretu, družite se, izlazite i stvari će se pokrenuti.

Posao

Dosta toga se rešilo, završilo i pokrenulo u odnosu na protekli period. No, vi ste u takvoj poslovnoj fazi da je teško da ćete imati velikog lufta i neko baš opušteno funkcionisanje. Poslovna svakodnevica će i dalje donositi izazove, što manje što veće i od vas će se očekivati da te situacije rešavate maksimalno odgovorno i posvećeno. U ovoj će sedmici biti teško organizovati se i isplanirati poslovni dan, jer će se pojavljivati neočekivane situacije iznenada kojima ćete morati da posvetite svoju pažnju.

Zdravlje

Manje zdravstvene smetnje, a mogu biti vezane za grlo, stomak, kožu.

JARAC

Hrana

Vaša disciplina kada je hrana u pitanju je na zavidnom nivou. Jedino što vam se savetuje jeste da konzumirate više citrusa, zelenog lisnatog povrća, ribe. Ukoliko vam se prijede nešto slatko tu je voće.

Ljubav

Povoljnija nedelja je pred vama. Neke situacije iz proteklog perioda sada mogu početi da se rešavaju ili prevazilaze, najpre kroz otvoren, iskren, realan razgovor u kojem se emocije neće sputavati i gurati u drugi plan. Ukoliko oboje pokažete dovoljno zrelosti i razumevanja (a postoje ogromne šanse za tako nešto), stvari će brzo doći na svoje mesto a vi ćete pred sobom imati lepim dešavanjima i isto tako lepim emocijama i bliskošću ispunjenu sedmicu. Slobodni Jarčevi, odličan je period za emotivne početke. Neko vas svojim prisustvom može poprilično oraspoložiti i zaintrigirati vas, pokrenuti.

Posao

Udar na vaše finansije kroz neke troškove ili novčane obaveze može postojati tokom ovog perioda. No, ništa nije nerešivo i vi ćete se iz ovoga do kraja sedmice iščupati. Generalno gledano, poslovno je ovo povoljan period za vas, neke promene koje ste pokrenuli sada mogu početi da zaživljavaju i da daju rezultate. I dalje će vam obaveze i nešto zategnutiji odnosi sa saradnicima oduzimati dosta energije, ali vaš radni elan, strpljenje i upornost, kao i organizacija su sada dosta jaki, izborićete se sa tim.

Zdravlje

Što više boravka u prirodi, fizičke aktivnosti, šetnje. Sve ovo će vam jako prijati.

VODOLIJA

Hrana

Ova je sedmica izuzetno pogodna da otpočnete sa dijetom ili nekim zdravim režimom ishrane. Odgovaraju vam manji, ali češći obroci sa dosta raznovrsnog povrća.

Ljubav

Pred vama je nedelja, ali i duži vremenski period koji donosi česte promene raspoloženja i kod partnera i kod vas, koji donosi veće oscilacije i potrebu da se neke stvari promene. Mars u partnerskom polju daje i pozitivnu i negativnu energiju, a na koju stranu će se okrenuti, zavisi od snage i stabilnosti vašeg odnosa. Jako je bitno da komunicirate i da ne izbegavate zahtevne teme, ali je isto tako bitno da kao par budete otvoreni za promene. Ova nedelja je šarena, pozitivna energija i dobro raspoloženje će biti protkani tenzijama. Slobodne Vodolije, Sunce osvetljava vaš sektor zabave, provoda, ljubavi, popravlja vašu energiju i donosi vam interesantne osobe u život.

Posao

Mars u polju prekoputa vas, u polju onih sa kojima ste u kontaktu, govori o tome da će vas drugi podbadati, ali i pokretati, aktivirati. Neki put ćete to shvatiti kao podsticaj, a neki put ćete biti spremni da se pokačite i odreagujete naprasito. U suštini, ovo je period u kojem se neke vaše ustaljenosti, statičnost menjaju. I vi ste svesni da je potrebno napraviti promenu u svom načinu funkcionisanja, raditi stvari na drugačiji način. Imaćete posla više nego što možete da izgurate, što će vas trošiti.

Zdravlje

Stariji – krvni sudovi, pritisak, meteoropatske tegobe. Mlađi – više fizičkih aktivnosti.

RIBE

Ribe letnji horoskop horoskop astrologija Zodijak

Pixabay

Hrana

Generalo gledano, apetit je i dalje u porastu i biće potrebno dosta truda da ga iskontrolišete, a pogotovo se može buditi u večernjim satima. Budite više fizički aktivni, to će biti od pomoći.

Ljubav

Definitivno jako povoljna nedelja za vaše emotivne relacije. Manjih problema mogu imati one Ribe koje su u braku ili koje žive zajedno sa partnerom  i ovde postoji šansa da se stvari isprave i stabilizuju ali će biti potrebno nešto više truda i prilagođavanja. U većem problemu mogu biti oni pripadnici ovog znaka koji imaju nešto što sakrivaju od partnera, tu tenzije mogu rasti i doneti jaku nervozu. Slobodne Ribe, dobar je period za uživanje, aktivnosti, druženje, ali je isto tako vrlo dobar i za ljubav. Dešavanja se mogu pokrenuti brzo, neočekivano, ali vam donose dobra osećanja i stabilne emotivne priče.

Posao

Jako naglašeno polje kretanja, komunikacije, dogovora aktivnosti. Isto tako jako naglašeno polje obaveza i aktivnosti na dnevnoj bazi. Pred vama nije ni malo jednostavan period, što ne znači da nije dobar, ali znači da će vas iscediti i da ćete zaista morati da date sve od sebe. Sada jeste trenutak da idete napred, da ostvarujete sve ono što ste zamislili. Sada jeste momenat da budete maksimalno aktivni i prodorni u poslu. Očekujte nervozu i trzavice u odnosu sa saradnicima i kolegama. Finansije – opet troškovi.

Zdravlje

Potrebno vam je da se odmarate, relaksirate i pronađete više vremena za sebe.

Venera sa papilotnom

(Telegraf.rs)

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 17. april – 23. april

Zodiac horoscope with divination dice

OVAN

Ove nedelje, čuvajte se oholosti i preteranog ponosa, a najviše svoje tvrdoglavosti. Jedan poslovni razgovor bi mogao da preraste u pravu malu katastrofu ako budete nerealni i prenaglašavali svoje kvalitete. Ovo se naročito odnosi na one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji se pripremaju za razgovor za posao. U sredu počinje nova faza u vašem poslovanju, očekujte povoljne ponude ili povišicu. U četvrtak i petak neće postojati ništa što vas može zaustaviti na putu ka uspehu ili cilju koji ste zacrtali. Lako zaobilazite sve prepreke, a negativne ljude postavljate na njihovo mesto.

BIK

Potreba da uspostavite red u sredini u kojoj radite biće izuzetno izražena u ponedeljak i utorak. Mnogo toga biste mogli postići ako imate naklonost i poštovanje vaših kolega. Sreda donosi neke poslovne izazove za koje ćete isprva misliti da im niste dorasli. Ko ne riskira ne profitira, polako, uz pomoć iskusnijih kolega, možete mnogo toga postići. Za sve što budete radili u četvrtak i petak imaćete podršku vaših nadređenih. Za vikend, ne iznosite pred svima vaš stav i mišljenje, jer bi neko mogao da zloupotrebi vašu iskrenost.

BLIZANCI

U ponedeljak i utorak nećete imati samo jednu prepreku, već će sve delovati zastrašujuće i nerešivo. Radi se o jednoj opštoj bezvolji i tromosti koja nije uhvatila samo vas, već i ceo kolektiv. Pokušajte da se iščupate iz toga snagom volje koju nosite u sebi. Dajte sve od sebe da mislite pozitivno i prionete na posao. U četvrtak obratite pažnju na svoju komunikaciju. Neka vam pored toga šta pričate, bude važno i kako pričate. Buite nasmejani, vedri i ljubazni. Očekuje vas sjajna saradnja sa nekim ko vam može pomoći da finansijski napredujete. Neka vam za vikend porodica bude najvažnija.

RAK

Lojalnost kolega je najvažnija stvar koji treba da postignete u ponedeljak, ali isto tako i najteža. Ali za vas ovo neće predstavljati problem, budući da su zvezde na vašoj strani i da ste okruženi upravo takvima. U utorak, sreća, energija i lepršavost će biti veoma snažni, pa ćete biti glavna zvezda na poslu, naročito na pauzama kada će svi želeti da provode vreme sa vama. U četvrtak i petak ćete imati puno posla i nećete moći da dignte glavu i odmorite. Nemojte to posmatrati tragično! Iako sad ne vidite poentu i rezultate, uskoro ćete sigurno i bićete veoma ponosni na sebe. Za vikend se odmorite i ne mislite o poslu.

LAV

Bez obzira na haos na vašem radnom mestu i među kolegama, vi se sjajno snalazite. Brzina, nered i dinamika je nešto što vašem karakteru prija i u čemu vi plivate kao riba u vodi. Vi sve vidite, kako trenutnu situaciju, tako i opštu sliku. Bićete izuzetno energični i inspirisani sve do srede. Tada bi bilo dobro da se opustite. Dosta toga je već odrađeno, pa u četvrtak i petak radite polako i bez stresa. Za vikend se krećite. Upoznaćete neke ljude koje vam mogu pomoći na polju karijere. Pored toga postoji mogućnost flerta sa nekim ko radi sa vama.

DJEVICA

Ponedeljak i utorak će biti puni pozitivne eenrgije. Ostavljaćete male poklončiće na stolove svojih kolega, pevati vesele pesme i unositi radost gde god da se pojavite. Skuvajte svima ručak ili naravite kolače. Od srede ćete, međutim, biti veoma zauzeti. Mnogo toga će trebati da se reši. Nemojte preterivati niučemu. Daje sve od sebe da završite zadato, ali neka vas stres ne spreči u tome. Morate usporiti. U petak polako sve dolazi na svoje mesto. Za vikend je moguć poziv od nekog kolege koji je u problemu. Dajte sve od sebe da mu se nađete pri ruci.

VAGA

Početak nedelje će biti glamurozan. U igri će biti sujeta, slava, moć i egoizam, i osećaćete se kao u Holivudu. Vi ćete prosto blistati. Vodite računa da ne privučete porgešne ljude i ne zaboravite na svoje prave prijatelje zbog trenutnog uspeha i zadovoljstva. Ništa, ni dobro ni loše, ne traje večno. Sredinom nedelje,ako dođe do neke rasprave, ne budite tvrdoglavi, već prihvatite i mišljenja drugih judi. Možda su ipak upravu? Va vikend se spremite na oluju. Pokušajte da ostanete čvrsto na zemlji.

ŠKORPIJA

Vaš analitički duh će biti pomalo uspavan početkom nedelje. Nećete biti raspoloženi za stvari kao što je računanje, finansije, pravni poslovi. Ako se bavite kreativnim radom, imaćete više uspeha. U sredu budite spremni da slušate i naučite nešto novo. Ovo je u poslu veoma važno. Nakon toga se posvetite samoispitivanju. Druga polovina nedelje zahteva racionalan pristup životu. U petak će najveći izazov biti da se uklopite u društvo. Koliko god to nisu ljudi po vašem ukusu, zbog posla ćete morati da se prilagodite. Zatim se za vikend opustite uz prijatelje i porodicu.

STRIJELAC

Ove nedelje ste prilično raspoloženi za nove radne pobede, ali vrhunac vašeg entuzijazma doživećete u utorak. Ne samo da ste spremni na sve izazove, vi ste i odličan motivator kada su drugi u pitanju. U sredu, ne zaboravite da sa nadređenima podelite neke vaše ideje ili zaključke do kojih ste došli. Ukoliko ste nezaposleni, a konkurisali ste za posao koji je vezan za inostranstvo, odgovor dobijate u četvrtak. Neke poverljive razgovore treba da obavite u petak. Mnogi će tada računati na vašu diskreciju, zapravo, shvatite ovo kao mali test da li ste osoba od poverenja. Za vikend napravite neke dugoročne planove.

JARAC

Zaboravnost ili opterećenost nekim zadacima bi na samom početku nedelje moglo da vas spreči u ispunjavanju nekih obećanja. Potrudite se da do toga ne dođe – već u ponedeljak pribeležite sve što vas ove nedelje očekuje od obaveza. U utorak, poželjno je da jednu napetu situaciju okrenete u sopstvenu korist, tako što ćete se postaviti kao pravi diplomata. Priliv finansija možete da očekujete već u četvrtak, a tada biste mogli da razmislite i o nekim budućim poslovanjima. Pokušajte da izbalansirate između želja i mogućnosti najkasnije u petak. Poradite na strpljenju i svaka situacija će se preokrenuti u vašu korist.

VODOLIJA

Pred vama su veliki poslovni izazovi već u ponedeljak, pogotovo kada je reč o odnosima sa vašim nadređenima. Ne zaboravite koja je vaša pozicija i ne obećavajte ništa što niste u stanju da ispunite. Utorak je dan kada treba da se posvetite nekoj papirologiji. Koliko god vam to bio monoton zadatak, najbolje je da ovaj posao obavite sami. Kontrola emocija je izuzetno bitna u sredu i četvrtak – tada će neko pokušati da iskoristi vaše slabosti, te je stoga potreban dodatni oprez u ophođenju sa osobama koje ne poznajete dovoljno. U petak i subotu imaćete dovoljno vremena za svoje lične želje i privatni život.

RIBE

Već na samom početku nedelje, izvojevaćete dugo priželjkivanu pobedu. Razloga za slavlje imate i u utorak i sredu, pogotovo ako se bavite nekim velikim poslom ili on uključuje kontakte sa strancima. Takođe, u sredu otvorite “četvore oči” jer tog dana će oko vas biti priličan broj zavidnih osoba koje samo čekaju trenutke vaše slabosti i neopreznosti. Petak je dan kada će veći broj vaših saradnika nailaziti na profesionalne poteškoće – mnogi od njih će biti nesmotreni i nefokusirani, a vi budite tu kada je najpotrebnije. Za vikend izbegavajte dvolične osobe koje će se jako truditi da pridobiju vašu naklonost.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije