Ovan

Spremni ste za nove poslovne poduhvate. Postavite prioritete. Bilo bi dobro da se posvetite poslovima na kojima ste već počeli da radite. Organizujte se bolje da ne biste bili pod stresom. Držite se svojih stavova ako ste u vezi. Ako ste slobodni, ne opterećujte se previše time šta drugi ljudi kažu za neku osobu, ako vam se stvarno dopada. Pratite svoje srce ove nedelje. Vrijeme je za novu ljubavnu priču.

Bik

Dosta se iscrpljujete, a to niko neće da cijeni. Nađite više vremena za odmor i opuštanje. Na poslu odradite samo ono što ste već započeli jer nije vrijeme za nove projekte. Partnerski odnosi mogu da budu na provjeri. Zato ne brzajte sa odlukama. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva preko posla.

Blizanci

Ne osjećate se baš najbolje. Imate potrebu da započnete neke poslove, ali bi najbolje bilo da se držite oprobanog načina rada. Spremni ste za razumjevanje, dogovor, kompromis. Stavite partnera na prvo mjesto. Preplavljeni ste burnim osjećanjima. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva. Romantičniji ste nego inače i skloni flertu.

Rak

Provedite više vremena sa partnerom. Potrudite se da date svoj maksimum da odradite sve na poslu. Uradite sve kako treba odmah, ne otaljavajte, da biste uspjeli da brže završite sve obaveze. Romantični ste i strastveni. Lako upoznajete nove ljude. Ako ste u vezi, ove nedelje nećete da imate nikakve probleme. Sve je idealno.

Lav

Svakog dana se potrudite da naučite nešto novo. Veoma ste komunikativni, ali to može da vam donese dobre vijesti na poslu. Budite otvoreniji za saradnju. Mogu da se vrate neki saradnici sa kojima ste imali priliku da sarađujete. Ne nervirajte se previše ako sve ne ide brzo. Što se ljubavi tiče, ide vam sve lakše nego inače. Nema više blokada koje se tiču ljubavi. Ako ste u vezi lakše ćete da postignete svaki dogovor.

Djevica

Završite ono što je prioritetno, a ako preduzimate neke nove akcije, procjenite svaki svoj postupak, da biste izbjegli greške. Moguće je putovanje na kome ćete da uspjete da napravite neki oblik saradnje i da spojite posao sa uživanjem. Usmjerite svoju energiju na posao. Možda ne možete da se fokusirate i da odradite sve kao što ste zamislili. Bitno je da ne odustanete.

Vaga

Vrijeme je da se posvetite sebi i da svoje potrebe stavite na prvo mjesto. Možda partneru neće baš sve da odgovara ali trebalo bi da napravite neki dogovor oko obaveza i planova koji su zajednički. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo i to može da bude baš neka osoba koja se trudi oko vas. Nećete imati problem da uđete u novu vezu. Na poslu je sve u redu, ali pazite kome se povjeravate. Vaše riječi mogu da budu pogrešno protumačene i da samim tim ne uspjete da ostanete u dobrim odnosima sa kolegama.

Škorpija

Imate potrebu da dosta toga zadržite za sebe. Ipak, to nikako nije dobro. Recite drugima šta vam smeta. Na poslu je moguć povećan priliv novca, ali nećete da imate neku motivaciju za rad. Strastveniji ste nego inače. Moguća je tajna veza ili avantura, ali razmislite da li će to stvarno da vas usreći. Bolje idite ka nečem ozbiljnijem. Ako ste zauzeti, održite mir u vezi. Partner vam je velika podrška.

Strijelac

Napravite korisne poslovne veze da biste ste uspjeli da postignete sve što ste htjeli. Otvorenost će da se ceni. Imajte osjećaj za druge ljude i priskočite u pomoć kad to bude bilo neophodno. Samopouzdanje će da vam pomogne da iskažete svoje ideje i da vam drugi pomognu da ih ostvarite. Nema dobre komunikacije sa partnerom i to može da pokvari odnos. Ako ste slobodni, neka osobu koju znate odavno može da se pojavi opet u vašem životu.

Jarac

Što se tiče rada lako ćete da uradite sve na vrijeme ako se dobro organizujete. Potrebno je da napravite balans između posla i privatnog života. Ne opterećujte se previše poslovima koje ne možete da odradite na vrijeme. Bitno je da uradite ono što je neodložno. Slobodni, ne želite da mijenjate svoj status. Potrudite se da se usredsredite na voljenu osobu, ako ste zauzeti, ne zapostavljajte je zbog previše posla.

Vodolija

Moguća je neka saradnja sa drugim ljudima koji nisu iz vašeg mjesta ili zemlje. Ukoliko postoji takva mogućnost, ne odbijajte je. Ne nervirajte se što ne ide sve kako ste isplanirali nego se prilagodite. Budite pozitivni. Osoba koju znate duže vreme može da počne da vam se udvara. Ne nervirajte se ukoliko partner ne razume vaše potrebe nego mu recite šta treba da uradi da biste bili srećniji.

Ribe

Na poslu bi trebalo da napravite kompromis sa kolegama. Očekuju vas neka iznenađenja ili promjene koje mogu da se dese, pa budite spremni na sve. Morate da budete detaljni i tačni da ne biste imali nikakve probleme. Moguće su promjene. Aspekti podržavaju ljubav, pa ako ste u vezi nećete da imate problem. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.