Connect with us

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 16. januar – 22. januar 2023.

Objavljeno

dana

Zodiac horoscope with divination dice

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

Na početku nedelje imaćete tri dana da ostavite sjajan utisak. Bićete privlačni kao i uvek ali jednako je važno da će svi primetiti i pasti na taj vaš šarm. Samo nemojte preterivati sa samo jednom osobom! Druga polovina nedelje je idealna za neko istraživanje i umni rad. Bićete i stanju da povežete sjajne ideje i napravite ubistvenu prezentaciju, posebno ako ste u marketingu. Vikend bi mogao biti malo težak za vas – problematičan ili lagan, zavisiće isključivo od vas.

BIK

Vaše kolege i klijenti biće nadmoćniji ove nedelje, te dajte sve od sebe da se ponašate odlučno ali sa poštovanjem. Na početku, moraćete se odreći nečega malog kako biste dobili nešto veliko (ali nemojte prodavati radnju!!). Imate petlje i ona će vam reći šta je to. Kasnije u toku nedelje moraćete odvojiti više vremena za ugovore i uopšte pravne stvari. Nemojte ništa potpisivati dok sve ne pročitate – pažljivo! Vikend je vreme kada treba da se odmorite i isplanirate svoj sledeći korak!

BLIZANCI

Iskoristite svaku priliku ove nedelje da se zbližite sa kolegama i klijentima. Komunikativne sposobnosti će biti na vrhuncu zadatka te biste to trebali iskoristiti. Bićete spremni, posebno u sredu da vodite glavnu reč, ali kasnije, već u petak primetićete da je pažnja vaših slušalaca odlutala! Moguće je da ste imali monolog? Zbližavanje podrazumeva dijalog! Vrlo je važno da ove nedelje iskoristite sjajnu podršku zvezda i ostvarite dobru komunikaciju sa kolegama. Ako morate da radite tokom vikenda, postarajte se da budete maksimalno opušteni.

RAK

U ponedeljak ćete biti prepuni sjajne energije koja će vas pokrenuti kao najjača oluja i prenećete je na kolege. Vi ste uglavnom pouzdana osoba ali u prvoj polovini nedelje bićete nezaustavljivi izvor energije i kreativnosti. Kasnije u toku nedelje možete privući pažnju nekog ko će pokušati da vam napakosti. Pokušajte da na lep način opomenete ljude kako vi umete da vodite računa o svom delu posla. Najverovatnije da ćete taj problem morati imenovati tokom vikenda. Budite pozitivni i praktični.

LAV

Moguće je da će prva polovina nedelje da vas izludi. Bićete zaglavljeni sa nekim projektima, najverovatnije radeći nešto što niste nikada mislili da ćete raditi. Stvari se okreću u vašu korist u četvrtak kada upoznate nekog novog – klijenta ili saradnika. Moguće je da će biti neke romantične povezanosti, ali će vam svakako podići raspoloženje i duh. Bićete spremni da odnesete posao kući kako biste ga završili na vreme. U svakom slučaju, veoma lepa druga polovina nedelje.

DJEVICA

U prvoj plovini nedelje posvetite se svom profesionalnom online stajlingu, bilo da je u pitanju cv ili profil na nekoj poslovnoj mreži. Od sredine nedelje bićete prenatrpani poslom i odgovornostima, ali vaš šarm će i dalje odnositi dosta poena. Možda biste mogli odvojiti vreme i odrediti prioritete kako biste bili produktivniji. Vikend pred vama je pun zabave i novih kreativnih dešavanja, bilo da ste na poslu ili ne.

VAGA

Prva polovina nedelje biće sva u finansijama i planiranju. Neće biti frke i trke, a vi ćete se moći posvetiti svom poslu. Čak i ako nemate direktnu kontrolu svog posla, vi dajete sve od sebe. Život će vam se činiti neverovatano lep i lak, kada se atmosfera na poslu promeni krajem nedelje. Bićete okruženi inovacijama i ispunjenjem, i bićete u stanju da prihvatite duplo više posla. Naterajte sebe tokom vikenda da se relaksirate.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do srede sjajno ćete se osećati i jako prijatno u bilo kojoj situaciji da se nađete. Takvo opušteno samopouzdanje impresioniraće potencijalne klijente ali i saradnike. Ukoliko potrošite energiju na tekući projekat, duplo će vam se vratiti. Kasnije u toku nedelje moguće je da će vas opsedati ideja o novim poslovnim projektima, što može uticati da postanete brzopleti. Postarajte se da pažljivo isplanirate svaku ideju i dva puta proverite. Tokom vikenda neka druženja mogu vam pružiti sjajnu priliku da se povežete sa ljudima koji su vam bitni za karijeru.

STRIJELAC

Pripremite se za par usporenih dana. Od ponedeljka do srede, bićete u laganom hodu, rešavajući tekuće probleme kao slagalicu. Kada dođete do kraja, stvari se okreću i ponovo ubacujete u brzinu. Ne morate brinuti, jer će svakako ići vama na ruku. Takođe, nećete morati brinuti o rokovima, jer vaš šarm ima uticaja više nego što mislite. Iskoristite svoju sjajnu energiju i okupite tim, jer biste mogli postići neverovatne rezultate. Ukoliko morate da radite tokom vikenda, potrudite se da ne potrošite previše novca.

JARAC

Poletećete u ovu nedelju naoružani šarmom i srećnom zvezdom. Bićete osoba koja pokreće mašineriju i svaki zadatak prihvatićete sa osmehom. Sastanci tokom ručka mogu biti veoma zanimljivi, a vi veoma zavodljivi. Kasnije u toku nedelje poželećete da istupite malo iz uobičajenog modela rada i uvedete novine. To će zahtevati više energije nešto što ste očekivali, ali imate dobre saveznike koji će vam pružiti podršku i pomoć. Tokom vikenda razmislite o svojoj karijeri – da li ste postigli ono što želite, ili da li ste makar na tom putu?

VODOLIJA

Pre nego što krenete na posao ove nedelje, razmislite o svojoj reputaciji. Možda do sada niste o tome razmišljali, ali u sredu ćete uvideti kako vas drugi vide kada pokušate da ih njih izvučete maksimum. Svaki prigovor možete staviti na svoje mesto, sa jednom jednostavnom rečenicom. Vaš urođeni talenat za liderstvom ponovo će biti na vrhuncu zadatka, te se nemojte plašiti da ćete preterati. Vikend je idealan za planiranje novog projekta ili novog posla.

RIBE

U prvoj polovini nedelje svi oko vas će se dobro osećati, čak i vaši protivnici. Ukoliko imate rivale onda ćete morati sa tim da se suočite jer je upravo sada trenutak kada treba da pokažete sve svoje talente i znanje. Poslovni put mogao bi biti sjajno osveženje. Posedujete izuzetnu mentalnu energiju da primetite svaki detalj kasnije u toku nedelje, kao i posvećenost da ih ispravite. Vikend je najbolje da provedete okruženi porodicom, ali ukoliko morate da radite, pokušajte da ne budete sami.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Required fields are marked *

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 30. januar – 05. februar 2023.

Objavljeno

dana

By

Zodiac horoscope with divination dice

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

Povedite računa i budite agresivniji prilikom negovanja poslovnih odnosa, posebno u prvoj polovini nedelje. Iskoristite svoj snažni moto i podstaknite kolege. Ili klijente, svejedno je! Sredinom nedelje moraćete pronaći balans između dve ili više zabava. S obzirom da ste rođeni diplomata bićete u stanu da pomognete svakome da dobije šta želi. U petak će vam komunikacija biti na vrhuncu, te to iskorisite da jasno i glasno kažete šta mislite. Tokom vikenda proširite svoje ideje i izgradite novu poslovnu taktiku.

BIK

Krenite u akciju na početku nedelje. Ovo je odličan period da posegnete za novim idejama ili započnete nove projekte. Nemojte nametati svoje pogledete drugima – umesto toga pokušajte neprimetno da se uklopite u trenutnu situaciju. Sredinom nedelje mogući su konflikti razne vrste. Biće vam teško da uspostavite kompromis. U petak provedite više vremena sređujući papirologiju jer je moguće da vam je promakao neki detalj. Tokom vikenda se odmorite i napunite baterije za sledeću nedelju.

BLIZANCI

Ponedeljak i utorak biće malo divlji i zabavni, ali i produktivni. Posebno će biti interesantna razmena ideja gde god da krenete. Sredina nedelje donosi novi fokus na saradnike. Moraćete razgovarati sa svakim članom tima ponaosob kako biste razjasnili neko obaveštenje. Sasvim je uredu da odvojite neki sat u toku dana samo za sebe. Petak donosi dosta aktivnosti koje baš neće doneti sjajne rezultate. Budite pažljivi kada imate posla sa suparnicima.

RAK

Prva dva dana u nedelji su dobra da završite neke projekte ili veze koje vas uznemiruju. Završite svoje poslove i postavite stvari na svoje mesto, jer ćete jedino tako uspeti u onome što želite. U sredu ćete biti spremni i orni za rad. Povedite računa o onome što radite i imajte vere u sebe. U stanju ste da se nosite sa raznim problemima. U petak očekujte uzbudljivu atmosferu na poslu, ali možda i previše, posebno ako imate neki važan sastanak. Imajte na umu da je odmerenost u svemu ključ uspeha.

LAV

Ove nedelje mogla bi da vam sine ideja zlata vredna. Postarajte se da imate pri sebi papir i olovku ili notebook da je odmah zapišete. Najverovatnije da će vam pasti na pamet kada se budete bavili nekim sasvim desetim poslom. Sredinom nedelje ćete verovatno morati odložiti posao sa strane i pozabaviti se međuljudskim odnosima u kancelariji ili sa klijentima. U stanju ste da ponovite svoj pređašnji uspeh. Tokom vikenda družite se sa prijateljima koji vam mogu biti sjajna inspiracija.

DJEVICA

Primirite se na početku nedelje. Nemojte prstom da mrdnete, čak i ako su svi krenuli u jednom pravcu. Vi niste još spremni i ako krenete da pratite većinu, završićete gore nego ranije. Oko srede krenite polako u akciju – vaša intuicija će vam reći tačno kada je vreme da krenete. Kada ste napravili taj prvi korak, onda zagrizite do kraja i ne stajte. Neće biti lako, ali će vam se isplatiti. Ukoliko ste u prilici, tokom vikenda otputujte, ili makar dajte sve od sebe da se relaksirate i napunite baterije za sledeću radnu nedelju.

VAGA

Prva polovina nedelje je vaša. Inicirajte nove projekte, istražite nove mogućnosti i postarajte se da budete prvi. Sredinom nedelje poželećete da malo usporite i pregledate svoju finansijsku situaciju. Fokusirajte se na sigurnost koja vam je potrebna, a zarada na duže staze može vam biti posebno interesantna. Ne dozvolite nikome da vas požuruje (čak ni samome sebi!). U petak ćete biti poprilično komunikativni i spremni za sve – poželećete da odgovorite na sve emailove i telefonske pozive što je pre moguće. Velike su šanse da ćete se družiti sa važnim ljudima tokom vikenda.

ŠKORPIJA

Na početku nedelje činiće vam se da sve ide u pogrešnom pravcu, ali ako budete gledali svoja posla koncentrisani na ono što radite izbećićete nevolje. Najkasnije u sredu bićete ponovo na vrhuncu zadatka u sjajnoj komunikaciji sa klijentima i kolegama. Bićete zvezda par dana, te to odmah i iskoristite. Od petka do nedelje bićete u sjajnoj prilici da uspostavite važne kontakte, koji vam mogu pomoći u budućnosti.

STRIJELAC

Na početku nedelje biće veoma važno da preuzmete inicijativu. Vaša vizija je ona koja pokreće dobar biznis i pretvara ga u sjajan uspeh. Poslušajte ljude oko sebe ali imajte na umu da vi zaista trenutno znate najbolje. Sredinom nedelje naićićete na prepreke, ali strpljenje i koncentracija pomoćiće vas da ih brzo prevaziđete. Ne dozvolite da neki manji zadaci ostanu nerešeni dok se bavite većim. U petak ćete biti zvezda dana zbog svog neumoljivog stava. Tokom vikenda opustite se u dobrom društvu jer ste to zaslužili.

JARAC

U prvoj polovini nedelje moguća je tenzija između vas i šefa (ili bilo koje druge vrste autoriteta). Zastanite malo i postarajte se da baratate svim činjenicama pre nego što išta kažete. U sredu iskoristite svoj šarm da postavite stvari na svoje mesto. Nikako ne želite da vas remete kolege kada obavljate važan posao. Vikend pred vama može biti malo ubrzan. Biće vam lako da preterate šta god budete radili, te je najbolje da isplanirate jedan kratak odmor.

VODOLIJA

Ponedeljak i utorak će biti u znaku učenja i istraživanja novih ideja. Bez obzira koliko ste zauzeti na poslu, uvek ima mesta za još učenja i nadogradnje. Nova osoba u kancelariji može biti pravo osveženje. Sve vaše granice koje ste postavili na poslu mogu biti poremećene sredinom endelje, kada se promene pravila. Možete iskoristiti tu priliku i okrenuti je u svoju korist ako budete mudri i pazite šta govorite. Tokom vikenda druženje sa prijateljima može uneti svežinu u vaš život.

RIBE

Šta je vaše, vaše je i ne dajete nikome, posebno u prvoj polovini nedelje. Držite se čvrsto materije posla i svoje teritorije, čak i ako to dovodi do trzavica sa kolegama. Sredinom nedelje vaša ljupka priroda ponovo preuzima primat, te ćete biti u stanju da se lako nosite sa svakim problemom. Takođe, uvidećete da vam je potrebno više informacija o nekoj temi koja vas zbunjuje već duže vreme. Tokom vikenda se relaksiraje i pregledajte ponovo svoje planove i strategije.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi zadovoljni finansijama, Lavovima predstoji ulazak u lijepu emotivnu vezu

Saznajte šta vam nedeljni horoskop od 23. do 30. januara 2023. godine donosi, na poljima zdravlja, ljubavi i posla.

Objavljeno

dana

By

Astrology. Astrologer calculates natal chart and makes a forecast of fate Tarot cards

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Ovan – Nedelja od 23. do 29. januara je odličan period za unapređenje života, sprovođenje ambicioznih planova i realizaciju zamišljenog. Energija Ovnova biće u punom zamahu, ali najviše od svega biće inspirisani novim prilikama krajem nedelje.

Bik – U tako neverovatno povoljnom periodu, Bik će više sanjati i maštati. Bikovi će moći da saznaju mnogo važnih informacija o sebi i o svom životu. Ako se u bliskoj prošlosti pojavio neki unutrašnji nesklad i nedoumice, onda bi od 23. do 29. trebalo da odu. Nemojte se plašiti da donosite važne odluke.

Blizanci – Klonite se toksičnih ljud i manipulacija, posvetite se sebi. Da biste privukli više sreće, radite na svom znanju, činite dobra dela. Najpozitivniji dan za žene rođene u ovom horoskopskom znaku, kao i za sve ostale, je 27. januar. Ovo je dan jačanja Venere.

Rak – Period od 23. do 29. januara je odličan za pronalaženje novih hobija i korenito restrukturiranje života: možete da radite renoviranje kuće, tražite novi posao, upoznajete ljude, izlazite na sastanke, zaljubljujete se. Rakovi će morati da iskoriste sav svoj unutrašnji potencijal. Sprovođenje planova biće uspešnije nego inače.

Lav – Da biste postigli vrtoglav uspeh, Lavovi bi trebalo da nauče da čuju sebe. Pazite kojim ljudima dajete šansu. Ne bi trebalo da iznosite svoje planove i ciljeve u javnost. Preporučljivo je da osloniti se samo na svoje snage, slušati samo sebe i postupati po volji svog srca.

Devica – Device će verovatno želeti da pronađu ljubav ili jednostavno dobiju više pažnje. Ostanite svoji, iskreni i otvorite srce, pa su pozitivni događaji mogući. Bavite se sportom, prilagodite ishranu i napravite neke dobre promene za sebe.

Vaga – Astrolozi savetuju ženama rođenim pod ovim znakom da obrate pažnju na stanje svoje energije. Period će biti veoma povoljan, pa će biti potrebni svi unutrašnji resursi da se život promeni na bolje. Da, postoji šansa da će se zlobnici i zavidnici aktivirati. Ne verujte neproverenim informacijama iz nepouzdanog izvora, tračevima i glasinama. Druga važna tačka je otklanjanje uzroka nekontrolisane potrošnje energije. Vagi će biti potrebna sva energija koju će dobiti od Venere i drugih planeta.

Škorpija – Vreme je da prekinete toksične veze. Kao rezultat toga, vaša svest će postati čistija. Ovo će vam pomoći da donesete ispravne odluke. Možete bezbedno da planirate nešto važno. Svih sedam dana su savršeni za lični i profesionalni razvoj. Ne treba računati na pomoć drugih za ono što možete da uradite sami.

Strelac – imate priliku da “programirate” svoju sreću. Moraćete brzo da reagujete i na osnovu slutnje donosite ispravne odluke. Pravi stav će vam pomoći da iz bilo koje situacije izađete kao pobednik i da ne izgubite samopouzdanje.

Jarac – Uprkos činjenici da ove nedelje postoji rizik da naiđete na poteškoće u raznim oblastima, svakako ne treba da budete uznemireni, jer u ovih sedam dana mogu doći do bitnih promena nabolje. Ovo može biti emocionalno veoma stabilna nedelja. Moguće su šanse za uspeh u svim oblastima. Ovo treba da iskoristite.

Vodolija – Vodolije treba da se bave promocijom zdravlja. Možete prilagoditi ishranu, vežbanje. Važno je nastaviti da se krećete ka svom snu, čak i ako vam se čini nedostižnim. Možete da steknete sreću i snagu volje. Ako želite da povećate prihode, budite aktivniji u poslu.

Ribe – Ako odjednom život već dugo ne ide nabolje, ove nedelje se sve može promeniti nabolje. Možete da ostvariteželju ako se aktivirate na tom planu. Dobro osmišljen akcioni plan pomoći će vam da uspete u poslu i da ne propustite ništa važno.

Izvor: Sensa

NASTAVI SA ČITANJEM

Danilovgrad
Ведро
06:5716:56 CET
Осећај: -2°C
Ветар: 6km/h NNW
Влажност: 67%
Притисак: 1023.03mbar
УВ индекс: 0
ЧетПетСуб
12/2°C
13/3°C
12/-1°C

Facebook

Najčitanije