Connect with us

The DŽADŽ

Picerija Obala Danilovgrad

Published

on

picerija obala

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Došlo je vrijeme da i mi “zapalimo Danilovgrad”. Nije neki grad, al’ ima jedno sjajno mjesto. U pitanju je pizzeria Obala – Danilovgrad

Idealna pozicija na samoj obali rijeke Zete, kao i enterijer, koji je dizajniran da podsjeća na Njemačke pivnice.
Jeli smo Tortilju sa piletinom, koja doduše izgledom ne podsjeća na tortilju, više na kesadilju, ali je ukus zato fenomenalan. Suve, svježe pečene kore filovane: pilećim bijelim mesom, pavlakom, rendanim kisjelim krastavcima i sirom, vjerujte, kombinacija je sjajna.

picerija obala

Ali, veličina porcije je ono što je posebno zanimljivo. Za 3e ogromna (pod tim mislimo baš ogromna) porcija + pomfrit. Uz to popismo i NK točeno pivo 0,5l za 1,5e, taman.
Tako da, skupite hrabrosti i provozajte se do Danilovgrada, isplatiće vam se.

THE DŽADŽ

Ostavite komentar

Leave a Reply

The DŽADŽ

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Published

on

By

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Pickles Pub Ocean City

Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala 15ak minuta. I kad su utvrdili da smo over 21 I legalni od Jamajke do Vajominga, pustiše nas da prekalabrknemo I popijemo.

Enterijer fenomenalan, pravi USA BAR, stolovi za bilijar, 20 vrsta točenih piva I redneck seljačina na izvolte. Jedina misterija ostaje muzika, koja je bila očajna, ali imaju jubox, pa za skromin 5 dolara možete da pustite Cardi B.

Džadž je naručio najpoznatiji USA burger, BIG KAHUNA BURGER, sa ananasom I čedar sirom. Nek’ pričaju ljudi šta oće, ananas na pizzi I ovako je odlična kombinacija.
Sa strane je došao ogromni kiseli krastavac, koji je zaštitni znak ovog PUBa.

I naravno točeni Jingling!!! USA ENTRY #2

The Dzadz

NASTAVI SA ČITANJEM

The DŽADŽ

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Published

on

By

Brass Balls Saloon

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će biti malo kraći jer se nema vremena.

Brass Balls Saloon

Prvi post iz USA je iz Ocean City MD iz Brass Balls Saloon, u pitanju su dva Wrapsa sa pohovanom piletino, lukom i ranch sosem. Ukus je slabašan, malo blago i suvo, ali izgleda predivno.

USA ENTERY #1
PS Za sada najbolje pivo je Yuengling Beer

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije