Connect with us

The DŽADŽ

Tex-Mex Caffe Marquez

Published

on

Marquez

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


 

Poslije post-a koji je navukao veliki bijes Danilovgrađana, zamalo izazvao malu revoluciju i lov na Džadžovu glavu, odlučili smo da pronađemo mjesto iz kojeg ćemo, posle obroka, izaći živi. Izbor je pao na kauboja iz Momišića, Tex-Mex restoran Marquez.

Enterijer perfektno odgovara na meksičku temu, pogledi nježnih ženskih duša ne znaju da li prvo pogledati u pod, u luster, u stolicu – šta je savršenija instagram fotka, a osoblje je za svoju profesionalnost i ljubaznost odnosi čistu peticu. 


Prva asocijacija na meksičku kuhinju je svakako burito, pa smo za prvo isprobavanje išli na sigurnu varijantu i poručili ‘Burito sa piletinom’. Burito + pasulj + zelena salata su činili sjajan tim na jednom od onih pastelnih ovalnih tanjira koje sve vrijeme želiš da suptilno poneseš kući. Uz ovu postavku, tu su i dva sosa: neprevaziđena vladarka salsa i sos sa bijelim lukom koji od rukovodstva stranice dobija veliki minus jer ima ukus voštanih bojica i budi uspomenu na trojku iz likovnog. 

Marquez
Cijena od 4.50e je sasvim prihvatljiva, s obzirom na to da dobijete pravi burito koji kao da je, sav mirisan i svjež, upravo doputovao iz Mexico City-ja. Tajming je sjajan: hrana se čeka pristojnih dvadesetak minuta, dobijete proljeće na tanjiru, kuhinja je vjerovatno u samom Meksiku budući da se miris hrane ne širi prostorom koji vrišti ‘ja sam najuredniji i najsvježiji prostor u Podgorici!’.


U nadi da nećemo navući hejt raznih Mexikanaca, toplo preporučujemo ljupki Marquez! 

 

THE DŽADŽ

Ostavite komentar

Leave a Reply

The DŽADŽ

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Published

on

By

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Pickles Pub Ocean City

Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala 15ak minuta. I kad su utvrdili da smo over 21 I legalni od Jamajke do Vajominga, pustiše nas da prekalabrknemo I popijemo.

Enterijer fenomenalan, pravi USA BAR, stolovi za bilijar, 20 vrsta točenih piva I redneck seljačina na izvolte. Jedina misterija ostaje muzika, koja je bila očajna, ali imaju jubox, pa za skromin 5 dolara možete da pustite Cardi B.

Džadž je naručio najpoznatiji USA burger, BIG KAHUNA BURGER, sa ananasom I čedar sirom. Nek’ pričaju ljudi šta oće, ananas na pizzi I ovako je odlična kombinacija.
Sa strane je došao ogromni kiseli krastavac, koji je zaštitni znak ovog PUBa.

I naravno točeni Jingling!!! USA ENTRY #2

The Dzadz

NASTAVI SA ČITANJEM

The DŽADŽ

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Published

on

By

Brass Balls Saloon

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će biti malo kraći jer se nema vremena.

Brass Balls Saloon

Prvi post iz USA je iz Ocean City MD iz Brass Balls Saloon, u pitanju su dva Wrapsa sa pohovanom piletino, lukom i ranch sosem. Ukus je slabašan, malo blago i suvo, ali izgleda predivno.

USA ENTERY #1
PS Za sada najbolje pivo je Yuengling Beer

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije