Connect with us

The DŽADŽ

Konoba Badanj Virpazar

Published

on

konoba badanj virpazar

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


 

Granulo je sunce, alarm je zvečao sve u šesnaest – znak da admin mora na svoj bijedni posao!

Srećom na putu do posla smo odlučili da odradimo jedan  pit-stop u Virpazaru, sjano malo mjesto na putu za Bar. Kako to tradicija i kvalitet nalažu, sijeli smo u Konoba Badanj – Virpazar i naručili porciju priganica sa medom i kozjim sirom za dvoje. Svaka stara-majka bi bila ponosna na ovaj zdrav izbor za doručak.

konoba badanj virpazar

 

Priganice savršene, mekane i vruće, med poslužen sa malom sjekirom koja nam je kasnije poslužila da napravimo remake Đibonijevog spota “Libar” i koziji sir, produkt lokalne koze 


I dok smo pjevali “u libar svojih dugova upiši mene” i bacili pogled na račun, on je iznosio 6 eura. S obzirom da je za dvije osobe i da je broj priganica bio 16 kao i da je jako popularno turističko mjesto, progutali smo cijenu a sa njom i dva točena Nikšićko Pivo i stilu kulturne princeze sa francuskog dvora podrignuli, uz izvinjenje naravno i zaputili se ka poslu. Od nas pozitvna preporuka!

THE DŽADŽ

Ostavite komentar

Leave a Reply

The DŽADŽ

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Published

on

By

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Pickles Pub Ocean City

Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala 15ak minuta. I kad su utvrdili da smo over 21 I legalni od Jamajke do Vajominga, pustiše nas da prekalabrknemo I popijemo.

Enterijer fenomenalan, pravi USA BAR, stolovi za bilijar, 20 vrsta točenih piva I redneck seljačina na izvolte. Jedina misterija ostaje muzika, koja je bila očajna, ali imaju jubox, pa za skromin 5 dolara možete da pustite Cardi B.

Džadž je naručio najpoznatiji USA burger, BIG KAHUNA BURGER, sa ananasom I čedar sirom. Nek’ pričaju ljudi šta oće, ananas na pizzi I ovako je odlična kombinacija.
Sa strane je došao ogromni kiseli krastavac, koji je zaštitni znak ovog PUBa.

I naravno točeni Jingling!!! USA ENTRY #2

The Dzadz

NASTAVI SA ČITANJEM

The DŽADŽ

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Published

on

By

Brass Balls Saloon

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će biti malo kraći jer se nema vremena.

Brass Balls Saloon

Prvi post iz USA je iz Ocean City MD iz Brass Balls Saloon, u pitanju su dva Wrapsa sa pohovanom piletino, lukom i ranch sosem. Ukus je slabašan, malo blago i suvo, ali izgleda predivno.

USA ENTERY #1
PS Za sada najbolje pivo je Yuengling Beer

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije