Connect with us

The DŽADŽ

Picerija Ćošak

Published

on

picerija ćošak

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


 

Kao i uvijek vrijedni Admin ove stranice se vraćao sa posla u mješavini znoja i prašine, kad je stigao poziv za pivo.
Osokoljen istim požuri u grad i obeća sebi ‘samo jedno pivo i kući’.

Kao što to obično biva, par piva i jedna tekila kasnije, eto ti nas u Picerija Cosak. Jako simpatično mjesto, u dijelu Podgorice koji ne podseća na Podgoricu, već na neki Napulj (ako se čovijek dovoljno dobro potrudi). U pitanju je ulica Balšića 51 i drvored platana.

Odlučili smo se za pizzu, veliku Kaprićozu i pizzu sa najkreativnijim nazivom ikada ‘Čeri, Mocarela, Rukola’ Kaprićoza, standardno odlična, žargonski rečeno – „zicer narudžba“, najbolji dio kod nje je pelat koji dobijete uz nju i na njoj, koji podseća na pravi domaći paradajz sos, a ne na onu gadnu stvar zvanu kečap.

 

picerija ćošak

 

Ali pravi,mali pobednik ovog izleta u Picerija Cosak je Čeri Mocarela Rukola! Jeste, ima naziv kao da izgovarate napadački sastav Italije iz ’78, ali ukus je gospodski i iznenađjuje kao vokalne sposobnosti Majli Sajrus!


Rukola koja je jako svježa, Čeri paradajz takodje i zajedno čine sjajn napadački tim, odbranu igraju tanko tijesto i sjajan pelat koji smo pomenuli i što je najljepše od svega, cijeli taj „fudbaski tim“ sastojaka dobijate za tričavih 2E, dok je velika Kaprićoza 4,5E ali količina joj je tolika, da bi najela cijeli fudbalski tim.


Kad saberemo sve, dobijaju ulazak u Top 5 pizza u gradu. Idu i bonus poeni jer je idealna ako ne jedete meso, da ne kažem vegetarijanac.


Da ne zaboravimo da spomenemo i presimpatičan enterijer koji podseća malo na vrtić, ali ima sjajne slike redovnih mušterija okačene na svim zidovima pizzerije i izaziva taj osećaj tradicije.


Uskoro još preporuka iz Ćoška a do tad trk na ‘Mata Vilja Silva’ pizzu.

The DŽADŽ

Ostavite komentar

Leave a Reply

The DŽADŽ

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Published

on

By

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Pickles Pub Ocean City

Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala 15ak minuta. I kad su utvrdili da smo over 21 I legalni od Jamajke do Vajominga, pustiše nas da prekalabrknemo I popijemo.

Enterijer fenomenalan, pravi USA BAR, stolovi za bilijar, 20 vrsta točenih piva I redneck seljačina na izvolte. Jedina misterija ostaje muzika, koja je bila očajna, ali imaju jubox, pa za skromin 5 dolara možete da pustite Cardi B.

Džadž je naručio najpoznatiji USA burger, BIG KAHUNA BURGER, sa ananasom I čedar sirom. Nek’ pričaju ljudi šta oće, ananas na pizzi I ovako je odlična kombinacija.
Sa strane je došao ogromni kiseli krastavac, koji je zaštitni znak ovog PUBa.

I naravno točeni Jingling!!! USA ENTRY #2

The Dzadz

NASTAVI SA ČITANJEM

The DŽADŽ

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Published

on

By

Brass Balls Saloon

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će biti malo kraći jer se nema vremena.

Brass Balls Saloon

Prvi post iz USA je iz Ocean City MD iz Brass Balls Saloon, u pitanju su dva Wrapsa sa pohovanom piletino, lukom i ranch sosem. Ukus je slabašan, malo blago i suvo, ali izgleda predivno.

USA ENTERY #1
PS Za sada najbolje pivo je Yuengling Beer

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije