Connect with us

The DŽADŽ

Restoran “Kristal”

Published

on

kristal pasulj

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


 

Vraćamo se u stilu Henka Mudija – Džadž is back maaadafakaaaaaaaa

Za početak da se zahvalimo anonimnim dobrotvorima koji su nam to omogućili, Hvala! Vraćamo se pojačani, u tim je ušla NOKIA 3, sa koje ćemo slikati i izvještavati sa terena.

Ovaj put smo htijeli da otvorimo sa jednim istinskim klasikom grada Podgorice, a to je restoran “KRISTAL“. Restoran u koji kada uđete, kao da ste poršli kroz jedan od Rikovih (Rick and Morty) portala i došli u paralelnu stvarnost u kojoj se nalazite na nekoj autobuskoj stanici nadomak Čačka.

 

THE DŽADŽ


Enterijer kafansko-restoranski, mix kariranih stoljnjaka, ogromnih menija, slika manastira Ostrog i stare Podgorice, sigurni smo da je i Njegoš visio tu u blizini, al nismo ga vidjeli. Naručili smo PASULJ SA KOBASICOM, ukus blag – čeka da ga vi začinite po vašoj želji pa da ekspodira, kobasica idealna, ne previše masna i savršena vruća domaća pogača. I za trenutak pred očima i Baba i Čačak, i njen veliki kazan sa pasuljom. Sve se poklopilo!

 

kristal pasulj
Babin je bio besplatan a ovaj nas je koštao 3 eura, što je ništa za kvalitet i količinu obroka. 


Jedina prikladna riječ je da smo opuvali ovaj tanjir, zalili smo to sve sa pola litra točenog Nikšićko Pivo 0,5 
(koje cijenom od 1,4e drži drugu poziciju za najeftinije točeno u Podgorici)


Sledeće nedelje smo Preko Morače, stay tuned!

THE DŽADŽ

Ostavite komentar

Leave a Reply

The DŽADŽ

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Published

on

By

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Pickles Pub Ocean City

Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala 15ak minuta. I kad su utvrdili da smo over 21 I legalni od Jamajke do Vajominga, pustiše nas da prekalabrknemo I popijemo.

Enterijer fenomenalan, pravi USA BAR, stolovi za bilijar, 20 vrsta točenih piva I redneck seljačina na izvolte. Jedina misterija ostaje muzika, koja je bila očajna, ali imaju jubox, pa za skromin 5 dolara možete da pustite Cardi B.

Džadž je naručio najpoznatiji USA burger, BIG KAHUNA BURGER, sa ananasom I čedar sirom. Nek’ pričaju ljudi šta oće, ananas na pizzi I ovako je odlična kombinacija.
Sa strane je došao ogromni kiseli krastavac, koji je zaštitni znak ovog PUBa.

I naravno točeni Jingling!!! USA ENTRY #2

The Dzadz

NASTAVI SA ČITANJEM

The DŽADŽ

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Published

on

By

Brass Balls Saloon

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će biti malo kraći jer se nema vremena.

Brass Balls Saloon

Prvi post iz USA je iz Ocean City MD iz Brass Balls Saloon, u pitanju su dva Wrapsa sa pohovanom piletino, lukom i ranch sosem. Ukus je slabašan, malo blago i suvo, ali izgleda predivno.

USA ENTERY #1
PS Za sada najbolje pivo je Yuengling Beer

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije