Connect with us

The DŽADŽ

The LOCAL – eat&drink

 

Kao što smo najavli, ovaj put smo Preko Morače.

Čuveni Podgorički kvart, nikad razumljiv ljudima sa strane. Nabacili smo sivu trenerku, sunčarice i jedno đile preko svega toga kako bi se bolje uklopili u kvart i pravac u lokal The LOCAL – eat&drink.

Jeste, jeste to mu je ime, malo je teško objasniti taxisti ili curi iz Bijelog Polja koju muvate u tom trenutku, ali snaćićete se. Na preporuku naručili smo PIVSKU picu, glasine kažu da je najbolja u gradu kada je u pitanju kategorija pivskih pica (pica sa kobasicom).Dok smo čekali picu, nismo mogli a da ne čujemo detaljnu kladioničarsku analizu koja se odvijala za stolom do nas, naučili smo i zlatno pravilo „vazda GG 3+ ne mož’ mašit’ stara“.

Pica je u međuvremenu stigla i glasne su bile tačne, jako kvalitetna pica sa domaćom kobasicom, ne toliko preljutom, dosta sira koji prekriva cijelu picu a ispod njega pelat koji je bio zadovoljavajuć. Najbolja stvar je sos koji je došao uz picu, čini nam se mix senfa ,majoneza i nekog čili sosa, zajedno sa picom daju GG 3+ kombinaciju!

Cijena je 3,5e – čini se malo skupo, ali budite svjestni da je u cijenu uključen i prelijepi enterijer, sjajna usluga i obavezan kladioničarski savjet. Ako zamolite, konobar će vam sastaviti i tiket, sigurni smo u to!

THE DŽADŽ

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

The DŽADŽ

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pickles Pub Ocean City

Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala 15ak minuta. I kad su utvrdili da smo over 21 I legalni od Jamajke do Vajominga, pustiše nas da prekalabrknemo I popijemo.

Enterijer fenomenalan, pravi USA BAR, stolovi za bilijar, 20 vrsta točenih piva I redneck seljačina na izvolte. Jedina misterija ostaje muzika, koja je bila očajna, ali imaju jubox, pa za skromin 5 dolara možete da pustite Cardi B.

Džadž je naručio najpoznatiji USA burger, BIG KAHUNA BURGER, sa ananasom I čedar sirom. Nek’ pričaju ljudi šta oće, ananas na pizzi I ovako je odlična kombinacija.
Sa strane je došao ogromni kiseli krastavac, koji je zaštitni znak ovog PUBa.

I naravno točeni Jingling!!! USA ENTRY #2

The Dzadz

NASTAVI SA ČITANJEM

The DŽADŽ

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Brass Balls Saloon


Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će biti malo kraći jer se nema vremena.

Brass Balls Saloon

Prvi post iz USA je iz Ocean City MD iz Brass Balls Saloon, u pitanju su dva Wrapsa sa pohovanom piletino, lukom i ranch sosem. Ukus je slabašan, malo blago i suvo, ali izgleda predivno.

USA ENTERY #1
PS Za sada najbolje pivo je Yuengling Beer

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije