Naslovna - Kultura - The DŽADŽ - The LOCAL – eat&drink

The LOCAL – eat&drink

 

Kao što smo najavli, ovaj put smo Preko Morače.

Čuveni Podgorički kvart, nikad razumljiv ljudima sa strane. Nabacili smo sivu trenerku, sunčarice i jedno đile preko svega toga kako bi se bolje uklopili u kvart i pravac u lokal The LOCAL – eat&drink.

Jeste, jeste to mu je ime, malo je teško objasniti taxisti ili curi iz Bijelog Polja koju muvate u tom trenutku, ali snaćićete se. Na preporuku naručili smo PIVSKU picu, glasine kažu da je najbolja u gradu kada je u pitanju kategorija pivskih pica (pica sa kobasicom).Dok smo čekali picu, nismo mogli a da ne čujemo detaljnu kladioničarsku analizu koja se odvijala za stolom do nas, naučili smo i zlatno pravilo „vazda GG 3+ ne mož’ mašit’ stara“.

Pica je u međuvremenu stigla i glasne su bile tačne, jako kvalitetna pica sa domaćom kobasicom, ne toliko preljutom, dosta sira koji prekriva cijelu picu a ispod njega pelat koji je bio zadovoljavajuć. Najbolja stvar je sos koji je došao uz picu, čini nam se mix senfa ,majoneza i nekog čili sosa, zajedno sa picom daju GG 3+ kombinaciju!

Cijena je 3,5e – čini se malo skupo, ali budite svjestni da je u cijenu uključen i prelijepi enterijer, sjajna usluga i obavezan kladioničarski savjet. Ako zamolite, konobar će vam sastaviti i tiket, sigurni smo u to!

THE DŽADŽ

Takođe pogledajte

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Džadž se konačno dočepao PUB-a u Americi!!!

Pickles Pub Ocean City Jedva smo prošli pasošku kontrolu do samog PUB-a, koja je trajala …

Brass Balls Saloon

The Džadž otišao preko bare Brass Balls Saloon

Pozdrav ljudi, Džadž je pošao za Ameriku i pokušaću da postujem njihovu hranu. Postovi će …

Оставите одговор

%d bloggers like this: