Connect with us

Društvo

Podrška pri kupovini opreme za portal Volim Danilovgrad

Obraćam Vam se u ime portala “Volim Danilovgrad”, koji sa velikim zadovoljstvom promoviše prirodne i kulturne ljepote naše predivne opštine. Nažalost, sticajem okolnosti, portal je ostao bez jednog od ključnih sredstava za rad – drona DJI AIR2S, koji nam je omogućavao da prikazujemo našu prelijepu sredinu iz posebnih perspektiva.

Upravo zato, obraćamo Vam se sa iskrenim molbom za podršku u nabavci novog drona. Planiramo da kupimo DJI MINI 3 PRO DRON, čija je maloprodajna cijena 899€. Njegova lakoća upotrebe i kvalitetni snimci koje pruža značajno će unaprijediti kvalitet naših vizuelnih sadržaja, omogućavajući nam da nastavimo sa istraživanjem i promocijom prirodnih ljepota, kulturne baštine i turističkih potencijala koje Danilovgrad ima da ponudi.

Za svaku donaciju koju nam uputite, istaći ćemo Vašu podršku na našem portalu “Volim Danilovgrad” putem istaknutih banera u periodu od pola godine, bez obzira na visinu donacije. Najistaknutija pozicija za vašu kompaniju biće nakon trećeg paragrafa, uz rotaciju donatora, kako bismo pružili adekvatnu vidljivost svim našim podržavateljima. Ukoliko je u pitanju donacija fizičkog lica u posebnom članku ćemo istaći ime i prezime i visinu podrške.

Takođe, na našoj platformi DG Net – https://dgnet.volimdanilovgrad.me/ , tačnije u sekciji posvećenoj donatorima, jasno ćemo istaći podršku koju ste nam pružili, kako bismo dodatno istakli važnost vaše uloge u našem radu i promociji Danilovgrada.

Budite sigurni da ćemo redovno izvještavati javnost o vašoj velikodušnosti i doprinosu koji nam pomaže da nastavimo sa našim ciljevima i misijom.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili ukoliko želite da se detaljnije upoznate sa našim projektom, rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije.

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašoj pažnji i nadamo se da ćete se pridružiti našoj akciji sakupljanja sredstava kako bismo zajedno unapredili promociju Danilovgrada.

NVO Volim Danilovgrad, ž.r. kod CKB banke 510 – 156301 – 35

S poštovanjem,

Milan Mijajlović,
Urednik portala Volim Danilovgrad
[email protected]
063 456 744

Društvo

Saniran ponor na putu u selu Beriši

Uz podršku Opštine Danilovgrad i Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj tokom prethodne sedmice saniran je ponor na makadamskom putu u selu Beriši.

Naime, lokalno stanovništvo obratilo se Savjetu mjesne zajednice Vražegrmci i ukazao na problem ponora, koji se uslijed kretanja atmosferskih voda otvorio na makadamskom putu u selu Beriši. Ponor je predstavljao rizik za sve koji koriste ovu saobraćajnicu.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Savjet MZ Vražegrmci sazvao prvi Zbor građana, razgovaraće o rezultatima i daljim planovima

Savjet mjesne zajednice Vražegrmci sazvao je Prvi Zbor građana mjesne zajednice Vražegrmci. Zbor se, kako stoji na sajtu ove mjesne zajednice, saziva za 16. decembar sa početkom u 14 časova.

Zbor će se održati u prostorijama mjesne zajednice u Domu na Potočilu.

Na Zboru, koji će imati tri tačke dnevnog reda, će se predstaviti rezultati rada Savjeta mjesne zajednice Vražegrmci za 2023. godinu tačnije za period od izbora novog Savjeta, od maja tekuće godine zaključno sa decembrom. Na Zboru će građani takođe  imati priliku da porazgovaraju sa predstavnicima Savjeta mjesne zajednice, iznesu probleme sa kojima se susreću ali i predlože aktivnosti koje se mogu uvrstiti u rad Savjeta mjesne zajednice za 2024. godinu.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Društvo29 минута ranije

Saniran ponor na putu u selu Beriši

Uz podršku Opštine Danilovgrad i Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj tokom prethodne sedmice saniran je ponor na makadamskom putu...

Društvo35 минута ranije

Savjet MZ Vražegrmci sazvao prvi Zbor građana, razgovaraće o rezultatima i daljim planovima

Savjet mjesne zajednice Vražegrmci sazvao je Prvi Zbor građana mjesne zajednice Vražegrmci. Zbor se, kako stoji na sajtu ove mjesne...

Društvo2 сата ranije

Potreban projekat za Filendar: Bez informacija kada će se problemi plavljenja riješiti

Imanja oko 40 domaćinstava u Filendaru poplave sa prvim većim padavinama. Za rješavanje problema potrebna izrada projekta. Bez naznaka kada...

Društvo2 сата ranije

U subotu protest zbog puta preko Martinića: Vapaj za rješavanjem našeg glavnog problema u koji nas je uvela stara vlast

Mještani Martinića i okolnih sela sa područja Danilovgrada organizuju protest da bi njihov glavni i jedini put bio završen kako...

Hronika3 сата ranije

U Danilovgradu uhapšen osumnjičeni za proganjanje

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su u saradnji sa službenicima Odsjeka za suzbijanje visoko tehnološkog kriminala, podnijeli krivičnu prijavu protiv...

Servisne informacije4 сата ranije

Isključenja struje u Danilovgradu za 07.12.

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 7. decembra, bez napajanja električnom energijom će ostati: Danilovgrad       -u terminu od 8:00 do...

Najčitanije