Naslovna - Mjesta i znamenitosti - Restoran Muštuluk Spoj modernog i tradicije
restoran muštuluk danilovgrad
PROMO

Restoran Muštuluk Spoj modernog i tradicije

“Izuzetno prijatnog ambijenta, napravljen od moderne kombinacije drveta i kamena, restoran “Muštuluk” nudi bogat meni i vrhunska domaća i strana pića.” – bila je dovoljna preporuka da se odlučimo predstaviti našim čitaocima restoran “Muštuluk”. Imali smo priliku razgovarati sa Novakom Popović, vlasnikom restorana, koji nas je upoznao sa istorijom, ponudom i ambijentom restorana „Muštuluk“Restoran Muštuluk otvoren je prije tri godine, preciznije u junu 2015. a smješten je uz magistralni put Podgorica – Nikšić. Udaljen svega 2 km od centra Danilovgrada,  restoran se nalazi na magistralnom putu, koja je ujedno i najprometnija saobraćajnica u Crnoj Gori, a ujedno vodi i prema manastiru Ostrog.

Osim toga, u blizini restorana se nalazi i veliki broj privrednih subjekata, kazao je za portal ,,Volim Danilovgrad” Novak Popović, vlasnik restorana. Enterijer restorana je kombinacija modernog i tradicionalnog stila, a kuhinja klasičnog tipa, sa akcentom na nacionalnu kuhinju. Ono što gosti posebno izdvajaju su pečenje ispod sača koji je ujedno specijalitet kuće, zatim popeci, nezaobilazna kuvana jela, i naravno, da ne zaboravimo – dezerti!

Najčešći gosti restorana su poslovni ljudi, kao i turisti, putnici namjernici i, svakako, naši Danilovgrađani. U restoranu Muštuluk se organizuje veliki broj poslovnih susreta i privatnih proslava, a kapaciteta je do 60 mjesta. Možemo se pohvaliti izuzetnim kritikama svih naših gostiju, a naročito naših sugrađana, ističe Popović, i na kraju poručuje:

Svim čitaocima Portala želimo dobrodošlicu u naš Restoran!

Takođe pogledajte

Ponikvica

Ponikvica- je udaljena 30km od Danilovgrada i čine je: Mokra, Suva i Bjelopavlićka Ponikvica. Prepoznatljiva …

Bjelopavlići: Vođe i skupštine

Sjeverno od Danilovgrada nalazi se selo Vučica, u čijem sastavu su Rova, gdje su se …

Оставите одговор

%d bloggers like this: