Naslovna - Novosti - Društvo - Sniježne čarolije u Danilovgradu (Galerija)

Sniježne čarolije u Danilovgradu (Galerija)

Snijeg koji je juče i danas napadao više od deset centimetara u centru, a preko 15 u višim područjima Opštine prijatno je iznenadio Danilovgrađane. 

Krizni štab Opštine je na vrijeme preduzeo sve neophodne mjere i aktivnosti pa je snijeg iz užeg gradskog jezgra i svih prilaznih saobraćajnica i puteva prema udaljenim mjestima na periferiji očišen – koliko dozvoljava mehanizacija kojom raspolažu u opštini.

Potpredsjednik Opštine Danilovgrad, Aleksandar Pavićević, kazao je da se prevoz putnika odvija bez problema, u skladu sa režimom vožnje.

On je rekao da se vlasnici privatnih objekata pridržavaju obavještenja na lokalnom radiju da očiste snijeg sa trotoara i javnih površina.

„Na terenu je jedan snjego-čistač i mobilisano je nekoliko teških građevinskih mašina, dok se pozivu da priskoči u pomoć odazvala i vojska Crne Gore iz kasarne „Milovan Šaranović“, koja održava dionicu prema Glavi Zete“, rekao je Pavićević, ističući da je snadbijevanje potrošača vodom i električnom energijom uredno.

Molimo građane da budu strpljivi i pažljivi, kako bi se prilagodili trenutnoj vremenskoj situaciji i podsjećamo ih da imaju na raspolaganju telefon za hitne slučajeve i u svakom trenutku mogu pozvati 020 811 093 (Opštinska Služba zaštite), i zatražiti pomoć. – saopšteno je iz Opštine Danilovgrad

Takođe pogledajte

Danas moguća kiša u kontinentalnim predjelima

Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno …

Ponovio bih isto, skočio bih za njim u rijeku

Trinaestogodišnji Đorđe Stojović spašavajući sigurne smrti druga iz rijeke Zete, pokazao je svima šta znači …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: