Connect with us

Društvo

Stjepović: Nepuni dan prije sjednice ne zna se ko će zamijeniti Kovačević – zastiđe

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Zorica Kovačević je podnijela ostavku na mjesto predsjednice opštine Danilovgrad, a sjednica na kojoj bi trebao biti izabran novi vrh uprave Danilovgrada, zakazana je za sjutra.

Za Duška Stjepovića iz OO Demokrata cijeli proces je nelegalan i nelegitiman usljed protivustavnog i protivzakonitog “odlaganja” izbora, ali evo, kako kaže, nepuni dan pred sjednicu, ni Skupština ni odbornici nemaju ime kandidata koji će na funkciji predsjednika Opštine Danilovgrad zamijeniti Zoricu Kovačević.

Ovo dovoljno govori o lokalnoj DPS-SD vlasti i o njihovim kandidatima i predlozima, navodi Stjepović.

– Ili ga nemaju do posljednjeg časa, jer niko častan i normalan zbog cijele situacije neće da se kompromituje, ili je njima svejedno ko je sve dok sprovodi njihovu naopaku politiku. Drugim riječima, dok je njihov, može i Paja Patak ili Sunđer Bob. Bilo kako bilo, šegačenje sa građanima se nastavlja.

Sve što 10 dana imamo je ovaj Dnevni red. Zastiđe., zaključuje Stjepović.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Društvo

Zaključeni ugovori između Opštine Danilovgrad i predstavnika sportskih organizacija

Za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija, Budžetom Opštine Danilovgrad, opredijeljena su sredstva u visini 200.000,00 eura.

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Odlukom o raspodjeli sredstava sportskim organizacijama za 2022. godinu, od 18.05.2022. godine, predviđeno je da se putem Javnog konkursa rasporedi 50%, odnosno 100.000,00 od ukupnog iznosa sredstava opredijeljenih Budžetom. Navedenom Odlukom, sredstva za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija, raspoređena su na sljedeći način:

FK „Iskra“ – 32.698,83 eura

KK „Danilovgrad“ – 10.077,77 eura

MRK „Danilovgrad“ – 11.341,54 eura

OFK „Spuž“ – 6.642.90 eura

FK „Danilovgrad“ – 11.276,73 eura

KK „Iskra“ – 15.197.67 eura

SPK „Matrix“ – 8.198,31 eura

SK „Vojnik“ – 4.666,23 eura

Predsjednik Opštine Branko Bošković, upriličio je prijem za predstavnike sportskih organizacija, dobitnike sredstava, tokom kojeg su zaključeni ugovori.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

„Zazimljavanje pčela“ u prostorijama Mjesnog doma u Donjem Zagaraču

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


U četvrtak, 18. avgusta 2022. godine, u prostorijama Mjesnog doma u Donjem Zagaraču, u 19.00 h, organizovaće se predavanje na temu „Zazimljavanje pčela“, koje mještani Zagarača organizuju u saradnji sa NVO Molekul i opštinom Danilovgrad , dok će se u ulozi predavača naći Vladimir Radulović, tehnički sekretar Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore.

Organizatori su saopštili da je predavanje otvoreno za javnost, pa samim tim, pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju navedenom događaju.

S obzirom na ograničenost mjesta i u cilju kvalitetnije organizacije događaja, potrebno je da se zainteresovani prijave putem Instagram i Facebook stranice ili na mejl [email protected], na način što će nasloviti mejl sa “Prijava za predavanje “„Zazimljavanje pčela“” i u tekstu mejla upisati svoje ime i prezime, kontakt telefon, mejl adresu i zanimanje (ukoliko se kroz jedan mejl prijavljuje više osoba, potrebno je za svaku osobu naznačiti prethodno navedene podatke).

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije