Tokom većeg dijela sezone Riba našu sreću remetiće retrogradni Merkur, ali zbog toga svakako ne treba da očajavate.

To naročito važi za tri znaka zodijaka, kojima će se zvijezde na mnogim poljima osmjehnuti, pa će narednih mjesec dana dugo pamtiti po lijepim stvarima.

Iako će sezona Riba biti najbolja za naredna tri znaka, ni oni neće moći da izbjegnu dejstvo retrogradnog Merkura, koje će trajati do 9. marta.

Rak

Život ima svoje čudne puteve, pa ne možete poreći da ste u proteklom periodu, bez obzira na svoju izraženu intuiciju, imali mnogo izazova u vezi i odnosima sa drugim ljudima.

Prešli ste dug put i to se vidi, ali sada vam se vraća energija i ponovo imate želju za akcijom i učenjem. Ako razmišljate da se upustite u nešto novo, sada je pravo vrijeme za to, jer ćete imati mnogo inspiracije.

Sa druge strane, zbog retrogradnog Merkura treba da budete oprezni na svakom koraku – ne potpisujte važne ugovore prije nego što ih detaljno pročitate. Društveni život će vam procvjetati u ovom periodu i imaćete mnogo dubokoumnih razgovora.

Škorpija

Vaše ispoljavanje sebe samih je jedinstveno. Ako ste dugo držali sve u sebi tokom sezone Vodolije, sezona Riba će biti period vašeg otvaranja.

Vi uvijek trijumfujete i napredujte u teškim okolnostima u kojima se drugi loše snalaze.

U ovom periodu imaćete priliku da upoznate nekog ko će vas inspirisati i u koga ćete se zaljubiti, a zbog uticaja retrogradnog Merkura može da se desi i da vam se javi neka osoba iz prošlosti. Okončajte sve sa njom i nastavite dalje. Ne osvrćite se više nazad, nego samo hrabro nastavite naprijed.

Ribe

Vaša sezona je konačno došla i vi već osjećate magiju. Merkur će retrogradirati u vašem znaku do 9. marta, dok se ne vrati Vodoliji, ali ne treba da brinete zbog njega, nego izvucite najbolje iz toga.

Prisjećajte se stvari i preispitujete ih kako biste se osvijestili i spoznali šta treba da promijenite. U ovom periodu pokazaćete se kao posvećeni partner i tako ćete ojačati i svoju ljubavnu vezu i odnose sa drugim bitnim ljudima.

Vaša komunikativnost doći će do izražaja, pa treba da iskoristite ovaj nalet pričljivosti u svoju korist. Otkrijte ljepotu koja postoji oko vas i samo čeka da je zgrabite.

Izvor: www.telegraf.rs

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •