Naslovna - Novosti - NVO Sektor - Vrijeme darivanja: U Udruženju “Rastimo zajedno” juče veselo
NVO Rastimo Zajedno
Slika preuzeta sa Facebook stranice Udruženja

Vrijeme darivanja: U Udruženju “Rastimo zajedno” juče veselo

Juče je u  Udruženju “Rastimo zajedno”  bilo organizovano druženjeu prostorijama NVO,, Rastimo zajedno”, a svi članovi su dobili poklone od raznih donatora.

Prije svega, želimo da se zahvalimo Opštini Danilovgrad na podršci koju nam pružaju iz godine u godinu, a njihova donacija je ovaj put bila kupovina platna za projektor koji nam je neophodan.

Pored toga, drugari su dobili novogodišnje paketiće. A paketiće su im priuštili: Dom Zdravlja, Mljekara Lazine, Crnagoracoop, NVO ,,Deveti decembar” Danilovgrad i Projekat „Children helping Children“ , odnosno „Djeca pomažu djeci“ je program finansiran i organizovan od strane ADRA Njemačke, a implementiran od strane regionalnog partnera za Crnu Goru – ADRA Crne Gore. Djeca u Njemačkoj sakupljaju svoju odjeću, igračke, knjige, didaktički materijal, djeci interesantne rekvizite, a zatim se distribuiraju djeci dijelom Evrope, sa ciljem da se pruži mala pomoć i obraduju mališani, koji su u najvećoj potrebi i/ili dolaze iz socijalno ugroženih porodica – za vrijeme novogodišnjih praznika.


Takođe, zahvalili bismo se i preduzećima Šišković, Mermer, Montenomaks Control & Logistics, Caffe bar,, As”, CKB banka na donacijama za organizaciju novogodišnjeg programa.


Obišli su nas danas i predstavnici SD-a koji su nam obezbijedili Deda Mraza, brojne novogodišnje ukrase i slatkiše.


JOŠ JEDNOM SRDAČNO HVALA SVIMA KOJI SU BILI ZASLUŽENI ZA SVAKI DJEČIJI OSMIJEH✨ stoji u saopštenju na Facebook stranici Udruženja

Takođe pogledajte

Autonomni građanski pokret

Osnovan Autonomni Građanski Pokret sa Spasojevićem na čelu

“Položaj 150.000 radnika koji su nezaštićeni je naš prioritet, te pozivamo sve koji imaju problema …

Udruženje roditelja djece oboljele od dijabetesa

Osnovano Udruženje roditelja djece oboljele od dijabetesa. Pridružite se

Udruženje roditelja djece oboljele od dijabetesa Beta – Crna Gora, osnovano u martu ove godine, …

Оставите одговор

%d bloggers like this: