Naslovna - Novosti - NVO Sektor - Vrijeme darivanja: U Udruženju “Rastimo zajedno” juče veselo
NVO Rastimo Zajedno
Slika preuzeta sa Facebook stranice Udruženja

Vrijeme darivanja: U Udruženju “Rastimo zajedno” juče veselo

Juče je u  Udruženju “Rastimo zajedno”  bilo organizovano druženjeu prostorijama NVO,, Rastimo zajedno”, a svi članovi su dobili poklone od raznih donatora.

Prije svega, želimo da se zahvalimo Opštini Danilovgrad na podršci koju nam pružaju iz godine u godinu, a njihova donacija je ovaj put bila kupovina platna za projektor koji nam je neophodan.

Pored toga, drugari su dobili novogodišnje paketiće. A paketiće su im priuštili: Dom Zdravlja, Mljekara Lazine, Crnagoracoop, NVO ,,Deveti decembar” Danilovgrad i Projekat „Children helping Children“ , odnosno „Djeca pomažu djeci“ je program finansiran i organizovan od strane ADRA Njemačke, a implementiran od strane regionalnog partnera za Crnu Goru – ADRA Crne Gore. Djeca u Njemačkoj sakupljaju svoju odjeću, igračke, knjige, didaktički materijal, djeci interesantne rekvizite, a zatim se distribuiraju djeci dijelom Evrope, sa ciljem da se pruži mala pomoć i obraduju mališani, koji su u najvećoj potrebi i/ili dolaze iz socijalno ugroženih porodica – za vrijeme novogodišnjih praznika.


Takođe, zahvalili bismo se i preduzećima Šišković, Mermer, Montenomaks Control & Logistics, Caffe bar,, As”, CKB banka na donacijama za organizaciju novogodišnjeg programa.


Obišli su nas danas i predstavnici SD-a koji su nam obezbijedili Deda Mraza, brojne novogodišnje ukrase i slatkiše.


JOŠ JEDNOM SRDAČNO HVALA SVIMA KOJI SU BILI ZASLUŽENI ZA SVAKI DJEČIJI OSMIJEH✨ stoji u saopštenju na Facebook stranici Udruženja

Takođe pogledajte

Volim Danilovgrad na Forumu kreativnih industrija

Volim Danilovgrad na “Forumu kreativnih industrija” U Ljubljani

Slovensko Ministarstvo spoljnih poslova i Unija za Mediteran, je uputila poziv NVO “Rural – Urban”za …

Potpisani ugovori sa nevladinim organizacijama

Predsjednica opštine Danilovgrad Zorica Kovačević potpisala je ugovore sa ovlašćenim predstavnicima nevladinih organizacija, koje su …

Оставите одговор

%d bloggers like this: