Naslovna - Novosti - NVO Sektor - Vrijeme darivanja: U Udruženju “Rastimo zajedno” juče veselo
NVO Rastimo Zajedno
Slika preuzeta sa Facebook stranice Udruženja

Vrijeme darivanja: U Udruženju “Rastimo zajedno” juče veselo

Juče je u  Udruženju “Rastimo zajedno”  bilo organizovano druženjeu prostorijama NVO,, Rastimo zajedno”, a svi članovi su dobili poklone od raznih donatora.

Prije svega, želimo da se zahvalimo Opštini Danilovgrad na podršci koju nam pružaju iz godine u godinu, a njihova donacija je ovaj put bila kupovina platna za projektor koji nam je neophodan.

Pored toga, drugari su dobili novogodišnje paketiće. A paketiće su im priuštili: Dom Zdravlja, Mljekara Lazine, Crnagoracoop, NVO ,,Deveti decembar” Danilovgrad i Projekat „Children helping Children“ , odnosno „Djeca pomažu djeci“ je program finansiran i organizovan od strane ADRA Njemačke, a implementiran od strane regionalnog partnera za Crnu Goru – ADRA Crne Gore. Djeca u Njemačkoj sakupljaju svoju odjeću, igračke, knjige, didaktički materijal, djeci interesantne rekvizite, a zatim se distribuiraju djeci dijelom Evrope, sa ciljem da se pruži mala pomoć i obraduju mališani, koji su u najvećoj potrebi i/ili dolaze iz socijalno ugroženih porodica – za vrijeme novogodišnjih praznika.


Takođe, zahvalili bismo se i preduzećima Šišković, Mermer, Montenomaks Control & Logistics, Caffe bar,, As”, CKB banka na donacijama za organizaciju novogodišnjeg programa.


Obišli su nas danas i predstavnici SD-a koji su nam obezbijedili Deda Mraza, brojne novogodišnje ukrase i slatkiše.


JOŠ JEDNOM SRDAČNO HVALA SVIMA KOJI SU BILI ZASLUŽENI ZA SVAKI DJEČIJI OSMIJEH✨ stoji u saopštenju na Facebook stranici Udruženja

Takođe pogledajte

Pobjednici Nagradnog likovnog konkursa za osobe sa invaliditetom – “Srbija velikog srca”

Proteklog vikenda u Beogradu su zvanično proglašeni pobednici Nagradnog likovnog konkursa za osobe sa invaliditetom …

Počela MAG nedjelja aktivizma

Pravo učestvovanja imaju svi srednjoškolci iz Danilovgada, Podgorice i Cetinja. MAG nedjelja aktivizma, čiji je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: