Naslovna - Kultura - Kuliranje - Dječiji hor Čuperak obradio “Wartburg Limuzinu” Atheist Rapa
Dečiji hor Čuperak obradio “Wartburg Limuzinu” Atheist Rapa

Dječiji hor Čuperak obradio “Wartburg Limuzinu” Atheist Rapa

Dječiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju čuvene pjesme „Wartburg Limuzina“.

Vladimir Radusinović Radule,u pjesmi svira gitaru (i recituje u uvodnom dijelu), a zajedno sa Svetlanom Milić, koja vodi Hor Čuperak, uradio je novi aranžman za “Wartburg Limuzinu“.

“Prezadovoljan sam celokupnom saradnjom sa horom Čuperak, od početnog kontakta, prvog snimka probe hora, samog snimanja do finalnog miksa. Takođe smo počastvovani izborom pesme i načinom na koji je obrađena – to jeste dečiji hor, ali je pristup svemu istovremeno i ozbiljan i zabavan. Moja uloga je bila da postavim gitarsku podlogu na kojoj će hor doći do izražaja i to je to, ostatak posla je bio u produkciji studija i hora Čuperak”, rekao je Radule.

Dodao je i da su klinci iz hora vrijedni, talentovani i dobro usmjereni što se tiče muzičkih vrednosti koje gaje.

“Ovom prilikom bih još jednom pozdravio i zahvalio se svima na saradnji. Želim im puno zabave u daljem radu, u čiji kvalitet ne sumnjam“, poručio je frontmen “Atheist Rapa”.

Snimak je nastao u studiju Čuperak, a sve je snimio Arpad Balaž. Djeci je inače bilo izuzetno zabavno dok su snimali pjesmu zajedno sa Raduleom u studiju koji se nalazi u njihovom rodnom gradu Kikindi.

Autorka ilustracije koja prati pejsmu je Nina Milenović Jovanović, a projekat su u drugoj fazi podržali Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Kulturni centar Pančeva, Hor Čuperak i Digimedia PR.

Takođe pogledajte

Šta je ISTINA o ŽIVOM PIJESKU?!

Ova opasnost se prvi put pojavila u standardnom holivudskom scenariju: bespomoćna žrtva zakorači na tlo …

KONKURS: XX CRNOGORSKI FESTIVAL HUMORA, SATIRE I KARIKATURE

Оставите одговор

%d bloggers like this: