Naslovna - Kultura - Kuliranje - Game of Thrones sezona 8: Zvijezda serije otkriva

Game of Thrones sezona 8: Zvijezda serije otkriva

Game of Thrones sezona 8: Zvijezda serije otkriva

Obožavaoci serije GAME OF THRONES pred sobom imaju još iščekivanja oko osme i finalne sezone, ali jedna zvijezda serijala je nagovijestila šta nas to očekuje.

Špekulacije koje izlaze o poslednjoj sezoni serije navode gledaoce da predviđaju ko će sjedeti na gvozdenom tronu i da li će Beli šetači preuzeti Vesteros.

Ali, bez obzira na ishod, Ben Crompton, koji igra Edisona Toleta, izjavio je da će serija HBO-a završiti  sa “bengom”.

“Trenutno snimamo. Mislim da će se snimanje nastaviti vjerovatno tokom sledeće godine. Iako ima samo šest epizoda, puno je snimanje jer je to ipak poslednja sezona. Završavamo u velikom stilu. ”

Priznaje da će gledaoci biti “iznenađeni/razočarani” završetkom Game of Thrones-a , ali gledaoci će uvijek biti podijeljeni.

“Bio bih iznenađen ako se ljudi razočaraju jer je uloženo mnogo truda i ljubavi i mislim da je sve vrlo zadovoljavajuće. Nadam se da će se svi složiti. ”

Engleska zvezda otkrila je da ga je šokirao  lik kojeg igra, koji se borio zajedno sa Džonom Snouom u Castle Black-u, i da je toliko dugo trajao u Vesterosu.

“Zahvalan sam, i tako je moja hipoteka”, šali se. “Na neki način sam iznenađen ostati toliko dugo u seriji u kojoj se likovi tako redovno ubijaju.”

Gledaoci su još uvek u mraku kada će poslednja sezona biti na televizijskim ekranima, ali Sophie Turner (igra Sansa Stark) nedavno je razočarala nade gledaoca da bi to moglo biti ranije, a ne kasnije.

Na pitanje da li je uzbuđena zbog premijere sezone osmog sledeće godine, ona ih je ispravila, rekavši: “Game of Thrones izlazi 2019. godine”

“Počeli smo u oktobru, tako da smo možda na desetinu puta. Imamo još šest ili sedam meseci.”

Game of Thrones sezona 8: Zvijezda serije otkriva
Game of Thrones sezona 8: Zvijezda serije otkriva

 

Takođe pogledajte

Šta je ISTINA o ŽIVOM PIJESKU?!

Ova opasnost se prvi put pojavila u standardnom holivudskom scenariju: bespomoćna žrtva zakorači na tlo …

KONKURS: XX CRNOGORSKI FESTIVAL HUMORA, SATIRE I KARIKATURE

Оставите одговор

%d bloggers like this: