DF Danilovgrad: Bestidno obračunavanje sa protivnicima vlasti - Volim Danilovgrad
Connect with us

Društvo

DF Danilovgrad: Bestidno obračunavanje sa protivnicima vlasti

Kontinuitet inkvizitorskih, udbaških metoda pritisaka i obračuna nad slobodnim, uglednim, akademski obrazovanim građanima Danilovgrada od strane ove neototalitarne, neokomunističke klike na vlasti, ne samo da se nastavlja, već se sve više intenzivira kako se bliže „Korona-izbori“.


DPS satanisti, koji gube tlo pod nogama, nastoje svim silama da iskoriste situaciju s pandemijom, kako bi se kao lovci u mutnom, bestidno obračunali sa protivnicima vlasti, u pokušaju da je i dalje uzurpatorski sačuvaju, saopštili su iz Demokratskog fronta Danilovgrad.

Ali, kako kažu, ustao je Danilovgrad kao što je ustala i sva poštena Crna Gora i ne želi više ovu korumpiranu, nenarodnu i diktatorsku vlast, koju ni korona neće spasiti, iako su se u nju uzdali kao u slamku spasa.

Demokratski front Danilovgrad se dosad u mnogo navrata obraćao javnosti, i nosiocima DPS uzurpatorske vlasti u Danilovgradu, koji napokon moraju da prestanu sa maltretiranjima, kažnjavanjima, ucjenama, prijetnjama nad časnim i uglednim stanovnicima našega grada. I to samo zato što vole slobodu, demokratiju, srpstvo i svoju Mitropoliju Crnogorsko-primorsku i Srpsku pravoslavnu crkvu, koje su stvorile, očuvale i proslavile Crnu Goru. A blasfemisti DPS-a žele sve to da potru i stvore tabula raza montenegrina, tj. bezličnu masu podanika koji će slijepo slijediti i posmatrati pustošenje i zatiranje istinske Crne Gore. Kao i stvaranje satanističkog Montenegra, koji bi pretvorili u svoj feud, a većinu građana držali u pokornosti i bijedi, navodi se u saopštenju.

Da ne bismo ponavljali sva nepočinstva klike na vlasti nad uglednim građanima Danilovgrada, među kojima i nad parohom Danilovgradskim g. Željkom Ćalićem, nad dugogodišnjim predsjednikom opštine Danilovgrad Miloradom Kadićem i drugima, navešćemo i najnoviji primjer uvođenja verbalnog delikta u Danilovgradu (što su osudile i pojedine NVO, kao što je Akcija za ljudska prava i dr.), iako je verbalni delikt prije dvije decenije i zakonski ukinut.

Naime, zbog objavljivanja komentara Radomira Šola Radonjića, dipl. inž. Elektrotehnike, na Fejsbuku, u kojem je kao slobodan građanin iznio kritičke stavove naše sumorne društvene zbilje, u što nas je doveo DPS i nosioci tih tendencija, Radonjić je uhapšen i sproveden kao opasni kriminalac i sproveden u zarobljene institucije pendrek države. Inače, Radomir Šole Radonjić je omiljena ličnost u našem gradu i šire, čovjek širokog obrazovanja, demokratske srpske orijentacije, što je sve zasmetalo zaštitnicima „imena i djela voljenog im predsjednika“ i njegovih saradnika, jer se „drznuo“ da iznosi i kritički stav o pojedinim lošim potezima koji nijesu u skladu sa demokratskim načelima.

Sve ovo podsjeća na kultni film Živka Nikolića „U ime naroda“, gdje su tadašnji komunistički vlastodršci mogli na pravdi Boga optužiti i kazniti svakog, koga im se prohtije, na temelju optužnice da su protiv društvenog trenutka i svijetle budućnosti komunizma.

U ideološkoj ravni ništa se od prije više od sedamdeset godina do danas nije promijenilo. I danas DPS-sljedbenici i nasljednici totalitarnog režima, zaodjeveni u nazovi-demokratsko ruho, kopiraju sve recepte neslobodnog, represivnog, udbaškog načina vladavine i obračuna nad „narodnim neprijateljima“, optužujući nas da ne mislimo dobro Crnoj Gori, da radimo za tuđe interese.

Demokratski front upozorava da neće sjedjeti skrštenih ruku, nego će sa svim slobodnim građanima, koji čine većinu, sem onih ucijenjenih i kupljenih, koji su dušu prodali đavolu, uzeti civilizacijsko „oružje“ u svoje ruke, to jest, olovke i na izborima 30. avgusta. Tada će jasno pokazati da je vrijeme neslobode i tiranije iza nas, i da će sloboda konačno zakucati i na vrata Crne Gore, čime će DPS poslati u opoziciju, što će i za tu Organizovanu kriminalnu grupu biti otrežnjavajuće i ljekovito. Jer Crna Gora treba napokon da izađe iz stega totalitarizma, da se poput drugih evropskih zemalja okrene vladavini prava i istinskoj demokratiji u korist svih njenih građana.

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Društvo

Stiglo još pet hiljada vakcina Sputnjik V

U Crnu Goru je stigla druga pošiljka od još pet hiljada ruskih Sputnjik V vakcina, čime smo do sada dobili deset od ugovorenih 50 hiljada doza tog proizvođača.

Vakcine su na podgoričkom aerodromu preuzeli ministarka zdravlja, dr Jelena Borovinić Bojović i državni sekretar ministarstva, Borko Bajić.

“Do sad je, ukupno, u Crnu Goru stiglo je 42 hiljade vakcina. Koristim priliku da motivišem građane i građanke Crne Gore da se obavezno vakcinišu jer je vakcina potpuno sigurna, efikasna i bezbjedna, ali istovremeno upozoravam da proces vakcinacije zahtijeva određeno vrijeme. Neophodno je da se zajednički pridržavamo epidemioloških mjera kako bismo što prije izašli iz situacije u kojoj se nalazimo”, poručila je Borovinić Bojović.

Crna Gora radi na proširivanju ugovora za još 200 hiljada ruskih vakcina.

Tokom predstojeće sedmice, očekuje se da Crna Gora, nakon početne donacije od dvije hiljade Sputnjik V od Srbije, dobije još toliko.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Preminuo Aleksandar Sanja Ilić

Muzičar Aleksandar Sanja Ilić preminuo je od posljedica kovida 19, saznaje RTS.

Ilić je rođen u Beogradu 27. marta 1951. godine, a osim toga što je bio uspešan kompozitor, po obrazovanju je bio arhitekta.

Kao mladić je nastupao u grupi „Vragolani”, a zatim u grupi „San”.

Njegova pjesma Halo, halo u izvođenju grupe „Aske” predstavljala je Jugoslaviju na takmičenju za pjesmu Evrovizije 1982. godine.

Dvije godine kasnije, Dado Topić i Slađana Milošević sa velikim uspjehom snimaju njegovu kompoziciju Princeza koja je postala i ostala hit.

Grupu „Balkanika” osnovao je 1998. godine, sa kojom organizuje i prvi koncert u junu 2000. godine.

Izdao je više muzičkih albuma: Delta project (Sanja i Sloba, 1987), Plava ptica (Sanja Ilić, 1994), Balkan 2000 (Sanja Ilić i Balkanika, 1999), Balkan koncept (Sanja Ilić i Balkanika, 2004), Oda radosti (Pravac Evropa) (Sanja Ilić, 2006), Ceeepaj (Sanja Ilić i Balkanika, 2009).

NASTAVI SA ČITANJEM

Sponzorisano

Sponzorisano

Promocija

Sponzorisano

Seljak.me i VD

Danilovgrad
11°
Ведро
06:0817:40 CET
Осећај: 10°C
Ветар: 5km/h S
Влажност: 54%
Притисак: 1019.98mbar
УВ индекс: 0
ПонУтоСре
13/5°C
12/6°C
12/0°C

Facebook

Instagram

Najčitanije