Connect with us

Hronika

Dvije nedelje službe ne reaguju, tijelo uginulog psa ostavljeno u blizini puta

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Vlasnički pas koji je najvjerovatnije uginuo u incidentu, tako što su ga udarila kola, je sklonjen sa puta i ostavljen u kanalu pored puta i ograde u  naselju Spužu. Od ovog nemilog događaja protekle su gotovo dvije sedmice, a tijelo psa se i dalje nalazi na istom mjestu.

Pas se nalazi u blizini starog lovačkog doma, ima crnu ogrlicu, pa je pretpostavka da je pas imao vlasnika. Sagovornica portala Volim Danilovgrad, u blizini čije kuće se nalazi pas, nam je kazala da već deset dana pokušava dobiti opštinske službe, kako bi riješila problem međutim, kako nam je navela, na dežurne telefone se niko ne javlja.

Mještani mole nadležne organe da uklone psa.

Komunikacija sa preduzećima

Portal Volim Danilovgrad se u mnogo slučajeva do sada, putem mejla, obraćao Komunalnom preduzeću pitanjima i odgovor je najčešće izostajao dok u slučajevima najavljenih reakcija i aktivnosti iste su obično izostajale. Na dostupne kontakt telefone se ni našoj redakciji niko nije javio.

Službe Komunalnog preduzeća, koje su na terenu i koje se bave odvozom komunalnog otpada uvijek, nakon pisanja portala Volim Danilovgrad, saniraju stanje na terenu.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Hronika

Udes u Kosiću: Povrijeđena četiri lica

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


U mjestu Kosić, na putu Podgorica-Danilovgrad, danas je u 10.30 sati došlo do udesa u kojem su četiri lica povrijeđena.

U udesu su učestvovala dva motorna vozila.

Povrijeđeni su prebačeni u KBC.

NASTAVI SA ČITANJEM

Hronika

Zeta i dalje trpi

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Za ovakvo stanje, kako je pokazalo istraživanje CIN-CG/BIRN/Monitor, odgovorni su prije svih Uprava za vode, Agencija za zaštitu životne sredine, inspekcijske službe i Vladini resori koji dopuštaju rad ozbiljnih zagađivača, iako te kompanije često nemaju ekološku saglasnost, vodnu dozvolu i druge dokaze o kvalitetu materija koje ispuštaju u rijeku i uticaju na životnu okolinu.

U nastavku video na kojem se mogu vidjeti otpadne vode koje dolaze sa obližnje mljekare.

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije