Naslovna - Novosti - Društvo - IDEA U NASELJU PAŽIĆI, POKLONI ZA POTROŠAČE PRVA TRI DANA
IDEA U NASELJU PAŽIĆI

IDEA U NASELJU PAŽIĆI, POKLONI ZA POTROŠAČE PRVA TRI DANA

DANILOVGRAĐANI DOBILI NOVO MJESTO ZA KUPOVINU

 IDEA je otvorila još jednu prodavnicu u Danilovgradu, u naselju Pažići. Ako još niste obavili kupovinu za prazničnu trpezu, onda je nova IDEA pravo mjesto za vas. Na 250 metara kvadratnih možete naći bogat asortiman proizvoda i iskoristiti novogodišnje popuste.

IDEA se Danilovgrađanima već dokazala kao dobar komšija, a da bi potvrdila tu reputaciju, za potrošače je u novoj prodavnici obezbijedila poklone i specijalne povoljnosti tokom prva tri dana. U četvrtak, na dan otvaranja, svi kupci su dobili poklone i uživali u degustacija proizvoda iz linije Ukusi kraja moga. Svaka 100. kupovina je bila gratis, a vlasnike Super Kartice su nagradili trostrukim super bodovima. Za najmlađe je organizovano druženje sa Deda Mrazom i popularno oslikavanje lica.

Darivanja se nastavljaju. U petak potrošači dobijaju popust od 20% na artikal po izboru, ukoliko ostvare kupovinu od 5 i više eura. Ako, ipak, ne stižete da obavite kupovinu radnim danima, povoljnosti vas očekuju i u subotu. Za svaki račun od preko 10 eura u novoj IDEA prodavnici u Danilovgradu prvog dana vikenda dobijate srećku, a Superkartičari omiljene trostruke super bodove.

Takođe pogledajte

Sjutra počinje KAMPANJA „Stop za neregistrovana vozila“: Kontrola na svim PUTEVIMA!

Uprava policije i Nacionalni biro osiguravača Crne Gore od sjutra do 30. novembra zajedno sprovode kampanju „Stop …

Snadbijevanje neredovno – računi i kazne u dan

Iako su za pohvalu radovi koje CEDIS  sprovodi na teritoriji opštine Danilovgrad a tiču se …

Оставите одговор

%d bloggers like this: