Naslovna - Novosti - Društvo - Javna rasprava Socijalno stanovanje, regulacija saobraćaja i auto-taksi prevoz
U danilovgradskoj opštini opada registrovana nezaposlenost

Javna rasprava Socijalno stanovanje, regulacija saobraćaja i auto-taksi prevoz

Opština Danilovgrad je objavila poziv za javnu raspravu na kojoj će se raspravljati o nacrtu Programa socijalnog stanovanja opštine Danilovgrad za 2019.-2020. godinu, Nacrtu Odluke o rješavanju stambenih pitanja lica u stanju socijalne potrebe, Nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o regulaciji saobraćaja na području Danilovgrada i Nacrtu Odluke o auto – taksi prevozu stavljaju se na javnu raspravu.
Javna rasprava  će trajati 15 dana, počev od 15.10. 2018. godine  zaključno sa 29.10.2018. god.
Javni uvid u navedeni Program i Odluke može se izvršiti u prostorijama Sekretarijata za urbanizam, komunalne, stambene poslove , saobraćaj i zaštitu životne sredine u Ul. „Blaža Mrakovića“ bb u Danilovgradu.
Centralna javna rasprava povodom ovih Nacrta, održaće se u Velikoj sali Skupštine Opštine Danilovgrad dana 26.10. 2018. godine, sa početkom u 12,00 časova. Javnu raspravu će sprovesti Sekretarijat za urbanizam, komunalne, stambene poslove , saobraćaj i zaštitu životne sredine Opštine Danilovgrad.
Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se u pisanoj formi Sekretarijatu za urbanizam, komunalne, stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine Opštine Danilovgrad na adresu: Trg 9. decembar, Danilovgrad ili na e-mail:urbanizamdg @yahoo.com do isteka roka za javnu raspravu.
Sekretarijat za urbanizam , komunalne, stambene poslove , saobraćaj i zaštitu životne sredine, razmotriće primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave, nakon čega će sačiniti Izvještaj o srpovedenoj javn oj raspravi.
OPŠTINA DANILOVGRAD SEKRETARIJAT ZA URBANIZAM, KOMUNALNE, STAMBENE POSLOVE , SAOBRAĆAJ I ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE

Takođe pogledajte

U TOKU IZRADA PROJEKTA SANACIJE SAOBRAĆAJNICE DANILOVGRAD – MARKOVINA

Predsjednica Zorica Kovačević i predsjednik Skupštine opštine Zorana Boškovića održali su sastanak sa direktorom firme …

Danilovgradski projekat „Legende tvrđava“ medju najboljim

PROJEKAT OPŠTINE DANILOVGRAD “LEGENDE TVRĐAVA“ PODRŽAN KROZ PROGRAM SAVJETA ZA REGIONALNU SARADNJU (RCC) FINANSIRAN OD …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: