Connect with us

Promo

Karate klub Iskra: Postanite dio najuspješnijeg sportskog kolektiva u Danilovgradu

Karate je više od sporta – to je put samopouzdanja, discipline i mentalne izdržljivosti. S ponosom najavljujemo otvaranje upisa u našu karate školu za sezonu 2023/2024. Ovo je prilika za sve uzraste da se pridruže našem karate timu i krenu na putovanje ka fizičkom i mentalnom usavršavanju.

Ko: djeca predškolskog i ranog školskog uzrasta

Gdje: Danilovgrad, ul Novice Škerović bb (pored Doma penzionera)

          Spuž (OŠ “Njegoš”)

Kada: od 4.Septembra

 Naša karate škola je više od mjesta za fizičku aktivnost; to je zajednica posvećena učenju, rastu i unapređenju. Od 4.septembra, pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na besplatnom uvodnom času i otkriju čari karatea.

Zašto karate?

Karate je izuzetno koristan za sve uzraste i sposobnosti. Nudi brojne prednosti, uključujući:

  • Fizičku aktivnost: Karate je odličan način da ostanete u formi i poboljšate svoju kondiciju.
  • Samopouzdanje: Kroz redovno vježbanje, učimo samodisciplinu i stvaramo osjećaj samopouzdanja.
  • Mentalna izdržljivost: Karate podstiče fokus i mentalnu snagu.
  • Timski duh: Postanite dio naše karate porodice i razvijte prijateljstva za cio život.

Kako se prijaviti:

Prijavljivanje za upis je jednostavno. Samo dođite na našu adresu i budite spremni za pravu avanturu. Naši instruktori su iskusni i stručni, spremni da vas vode kroz svaki korak puta. Termini za početnike su u Danilovgradu (utorkom i četvrtkom od 18h). Termini u Spužu će biti naknadno objavljeni.

Kontakt informacije:

Za dodatne informacije ili pitanja, možete nas kontaktirati na 067 51 80 80

Očekujemo vas u našoj karate školi i radujemo se zajedničkom putovanju ka boljem fizičkom i mentalnom zdravlju.Top of Form

Reklama

Promo

„Bike ‘n More“: Vaša destinacija za kvalitetna bicikla i prateću opremu

U srcu Podgorice, u ulici Bratstva i Jedinstva 55, nalazi se oaza za sve ljubitelje biciklizma – „Bike ‘n More“. Ova kompanija posvećena je prodaji visokokvalitetnih bicikala, prateće opreme i djelova, a njihov glavni fokus je na renomiranom brendu Giant – trenutno najvećem proizvođaču bicikala na svijetu.

„Bike ‘n More“ je ime koje je postalo sinonim za kvalitet i strast prema biciklizmu u Crnoj Gori. Ova kompanija posvećena je zadovoljenju potreba kako strastvenih biciklista tako i rekreativaca, nudeći široku paletu Giant bicikala različitih tipova, od brdskih bicikala za avanturiste, preko drumskih bicikala za brze vožnje, pa sve do bicikala za gradske vožnje i električnih bicikala za udobnu vožnju.

Jedan od ključnih razloga zašto se „Bike ‘n More“ izdvaja iz mnoštva jeste njihova posvećenost kvalitetu. Giant bicikli su poznati širom svijeta po svojoj izdržljivosti, performansama i inovativnim tehnologijama. „Bike ‘n More“ vam omogućava da izaberete bicikl koji će se savršeno uklopiti u vaše potrebe i stil vožnje.

Pored samih bicikala, „Bike ‘n More“ takođe nudi impresivan asortiman prateće opreme i djelova. Bez obzira da li vam je potreban kaciga, biciklističke naočare, biciklistička odjeća, alat za održavanje bicikla ili rezervni dijelovi, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da unaprijedite svoje biciklističko iskustvo.

Ako imate bilo kakve nedoumice ili trebate savjet, stručno osoblje „Bike ‘n More“ stoji vam na raspolaganju da vam pomogne odabrati pravu opciju. Njihova strast prema biciklizmu odražava se u njihovoj posvećenosti pružanju vrhunske usluge i podrške svakom kupcu.

Lokacija sjedišta firme „Bike ‘n More“ nalazi se u Danilovgradu, što dodatno potvrđuje njihovu prisutnost i posvećenost crnogorskoj biciklističkoj zajednici.

Ako želite istražiti ponudu „Bike ‘n More“ ili dobiti više informacija o njihovim proizvodima i uslugama, posjetite njihovu web stranicu na https://www.bikenmore.me/ i budite spremni za uzbudljivo biciklističko iskustvo.

Uz „Bike ‘n More“, biciklizam postaje ne samo hobi, već način života. Neka vaša vožnja bude nezaboravna uz kvalitet Giant bicikala i vrhunsku podršku ovog sjajnog tima biciklističkih entuzijasta.

NASTAVI SA ČITANJEM

Promo

Počeli jesenji popusti

NOVI VOLVOX doo obezbijedio je popuste za sve one koji žele da renoviraju, grade ili poboljšaju i uljepšaju svoj kućni ambijent.

Keramika, sanitarije, vrata, parketi, fasade, boje i lakovi, alati, rasvjeta

 Veliko jesenje sniženje cijena počelo je u prodajnom salonu Novog Volvoxa. Novi jesenji akcijski katalog pogledajte ovdje  .

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije