Navigacija za mobilne telefone Poruči instalaciju


Cijena je i više nego povoljna! Ukoliko navedete da ste došli do kontakta preko  sajta www.mojmob.me ostvarujete popust

Posle velikog uspjeha koji je u prethodnoj deceniji postigla sa svim izdanjima svojih iGO navigacija, mađarska kompanija NNG je izdala najnoviji iGO Primo navigacioni softver. Za vrlo kratko vrijeme najnovija iGo Primo navigacija je postala najčešće instalirani navigacioni softver kada se uporedi sa skoro svim navigacionim softverskim platformama.

Prodaj telefon na www.mojmob.me

iGo Primo navigacija izdanje je navigacioni softverski paket baziran na platformi sada već legendarnog iGO Primo 2.o. Dizajniran je tako da može raditi sa svim android smartfonovima i tabletima kao i sa svim portabl WIN CE (5.0 i 6.) GPS navigacijama.

Posebno dobro funkcioniše i sa bilo kojim iOS uređajem (iPhone, iPad,iPod).

Posle detaljnog testiranja na većem broju portabl GPS Navigacija primjetno je da i najnovija iGO Primo navigacija u sebi nosi brz i kvalitetan algoritam kao i njegov legendarni prethodnik

rimo 2.4.

 

Najbolje performanse pruža kada se instalira na gps navigacije sa 128 MB RAM memorije, mada je solidno radio i uz one sa 64 MB RAM memorije.

Cijena ugradnje navigacije za Android uređaje iznosi 15€. Ukoliko navedete da ste do kontakta došli preko sajta www.mojmob.me dobijate popust, a cijena ugradnje iznosi svega 10€. KLIKNI DA ZAKAŽEŠ UGRADNJU

Izvor MojMOb

Google unaprijedio opciju djeljenja lokacije unutar Google Maps aplikacije