Connect with us

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 30. maj – 5. jun

Objavljeno

dana

Nedjeljni poslovni horoskop 30. mart – 05. april

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

Vrlo je verovatno da ćete u ponedeljak doći na posao pomalo konfuzni, ali se potrudite da to ne utiče na vaš posao i prioritete. Ukoliko treba da donesete neku odluku, imajte pri ruci papir i olovku. Sredinom nedelje problemi će dovesti do teške situacije a vi se primirite – vaše mešanje će samo produbiti konflikt i neće nikome pomoći. U petak je moguće da dobijete novu informaciju zlata vrednu. To može promeniti vaš pristup rivalima narednih nekoliko nedelja.

BIK

U ponedeljak vaša očekivanja u vezi posla nikako se neće podudarati sa realnošću. Takva loša iliti nikakva satisfakcija mogla bi biti ključna stvar, ali do kraja dana već će nestati i vi ćete ponovo biti puni energije i entuzijazma. Imajte na umu da malo odvojite vreme i razmislite o tome šta vas motiviše. Sredinom nedelje vaša sposobnost da koorodinirate sa klijentima ili investitorima biće veoma zapažena. Kasnije u toku nedelje posvetite se papirologiji i obratite pažnju na detalje.

BLIZANCI

U ponedeljak je moguće da će doći do sukoba mišljenja, ali ukoliko ne dođe, biće to prilika da kažete šta mislite i da vas jasno čuju. Pripazite se varljive energije sredinom nedelje, iako može biti totalno nevezana za vaše sukobe od ponedeljka. Mogli biste biti optuženi da držite nečiju stranu. U četvrtak na videlo izlaze vaše diplomatske veštine i bićete u stanju da rešite svaki problem između kolega, a da nikoga ne povredite. Ukoliko uspete da ih pomirite i da svi sednu zajedno, onda ste uspeli.

RAK

Prvi dan ove nedelje dotaknuće se problema sa novcem u određenom smislu – verovatno ćete se susresti sa trošenjem. Preporučljivo je da se uzdržite od preteranog trošenja novca. Neraspoloženje na radnom mestu značajno će uticati na sve, pogotovo ako vi budete u samom središtu toga. Trebali biste biti u stanju da izađete sa tim na kraj, ako iskoristite svoj šarm. Oko četvrtka svi će početi da se zatvaraju, te se pripremite da malo teže dolazite do klijenata ili saradnika. Nedelja je jako dobar dan za nove kontakte.

LAV

Kročićete u ponedeljak na svoje radno mesto prepuni entuzijazma. Pokušajte da to iskoristite jer ćete već u utorak biti promenljivog raspoloženja, koje će vas držati narednih par dana. Ukoliko pronađete način da naplatite svoje projekte iz snova, samo napred. Krajem nedelje bićete opet dosta efikasni – sklopićete dosta povoljnih dilova i dobiti nove saveznike u nekome sa kim već dugo radite. Nedelju provedite kod kuće.

DJEVICA

Ponedeljak je idealan za nove početke i projekte. Dobićete neophodnu podršku. S obzirom kako će se sve odvijati, sredina nedelje biće sva u znaku proslava pozitivnih efekata vaše reorganizacije. Četvrtak najavljuje strateško povlačenje kao što je revizija budžeta i finansijsko planiranje. Sledeće nedelje se vratite u svoje sjajno raspoloženje, kada sredite novac i kada sve bude na svome mestu. U nedelju se potrudite da ostvarite važne kontakte, ukoliko želite da pobedite konkurenciju.

VAGA

U ponedeljak ćete biti ekstremno zauzeti – postarajte se da sve pozavršavate do kraja dana, čak i ako budete morali da preskočite ručak. Izuzetno ste komunikativni i liderske uloge su vam naklonjene. Sredinom nedelje moraćete iskoristiti te svoje sposobnosti, jer će timski rad biti važniji od same misije. Kasnije u toku nedelje uvidećete koliko je važno da svi rade vredno. Moguće je da ćete zapaziti neki propust u glavnom planu a na vama će biti da to sredite. U nedelju stvari se vraćaju u normalu.

ŠKORPIJA

Ponedeljak će biti vaš dan na poslu i bićete u stanju da se nosite sa svakim problemom na najpozitivniji način. Ukoliko treba nekog da nagovorite da potpiše nešto, onda to uradite u ponedeljak. Sredinom nedelje očekujte stres sa supervizorima, jer može doći do sukoba različitih ideja. Već u četvrtak sve će se srediti a vi ćete biti u stanju da nastavite mirno da radite svoj posao. Pokušajte da primenite komprimise koje ste postigli. Vaše sposobnosti kao menadžera mogu vas pogurati napred i to brže nego što mislite. U nedelju razmislite o novim opcijama.

STRIJELAC

U ponedeljak je moguće da budete malo van forme, ali to neće uticati bitno na ono što radite. Ne brinite, ta energija će popustiti do kraja dana. Sredina nedelje je idealna za putovanja – pratiće vas sreća gde god da krenete i dobro ćete se zabaviti. Usporite u četvrtak i petak, posebno kada su šef i važan klijent u pitanju. Najverovatnije da postoji nerazumevanje na koje treba da obratite pažnju. U nedelju se zabavite, bićete zvezda dana.

JARAC

U ponedeljak ćete biti veoma zauzeti i nećete moći ignorisati posao ni na sekund. Povedite računa o svemu što budete radili i odredite prioritete. Biće vam drago da ste to uradili kada stvari postanu malo haotičnije u utorak i sredu. Biće vam potrebni svi izvori kako biste sprečili da se neki problem raširi. Mogli biste dobiti pomoć sasvim neočekivano u zadnji čas. Stvari će se konačno srediti u četvrtak a vi biti spremniji da gledate malo dalje. Ostatak nedelje provedite u strateškom planiranju i građenju savezništava.

VODOLIJA

Ponedeljak će biti tipičan početak radne nedelje – bićete zauzeti, sa dosta energije da se nosite sa novim i starim obavezama. Ovo je dobar period da poradite na logistici, posebno ako je pred vama neki veliki projekat. Sredinom nedelje moraćete biti pravi diplomata u jednom odnosu, najverovatnije između klijenta i saradnika – postarajte se da se svi smeše tokom sastanka! U četvrtak i petak obavite istraživanja kako biste pribavili sebi neophodne informacije. Nedelja donosi nove ideje koje zapamtite.

RIBE

Neobično, ali ponedeljak će vam biti najbolji dan ove nedelje. Očekujte dobro i kvalitetno vreme, posebno sa saradnicima i nadređenima. Već u četvrtak na pomolu su razne drame i neće se smiriti do četvrtka. Dajte sve od sebe da ih izbegnete, jer nećete moći ništa uraditi samo ćete se vi dekoncentrisati. Kraj nedelje donosi priliku da krenete u akciju bez briga oko detalja. Ukoliko budete pravilno reagovali uskoro ćete uvideti profit.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Required fields are marked *

Horoskop

Veliki mjesečni horoskop za decembar: Bikovi su u finansijskim problemima, Blizance očekuje ljubav

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za decembar 2022. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com.

Objavljeno

dana

By

MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021.

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


I evo nama završnice ove 2022-e! A evo nama i početka zime…..Hajd zimi ćemo da se radujemo, jer od momenta ulaska u ovo godišnje doba, dan će se produžavati a noć će biti sve kraća…i tako ćemo grabiti minut po minut svetlosti duže na putu ka proleću….A radovaćemo se i kraju ove godine – neko zato što je bila teška i preteška, neko zato što je donela promene koje su se dugo čekale, neko će reći „nikad gora!“ a za nekog će ipak biti – „nikad bolja!“

U momentu ulaska u decembar u znaku Strelca se nalaze Sunce, Venera i Merkur. Pluton je u Jarcu, Saturn u Vodoliji. U znaku Riba nalazi se Mesec u prvoj četvrti, retrogradni Neptun i Jupiter. U znaku Bika je retrogradni Uran a u znaku Blizanaca retrogradni Mars.

Imamo sliku neusklađenosti između želja i realizacije. Imamo sliku raskoraka u odnosima bilo kog tipa, imamo sliku nedoumica, sumnji, tajni, neizvesnosti. Imamo sliku raštrkanosti i razuđenosti – misli se sudaraju u glavi a dela teško ostvaruju….makar ne iz prvog pokušaja.

6-og decembra Merkur prelazi u znak Jarca. Već 12-og decembra ulazi u retrogradnu senku jer ga očekuje redovan retrogradni hod od 29-og decembra. Što bi značilo – u novu 2023-u ulazimo „unatraške“ – ma divota! Kakav ulazak, takva će i godina biti….No, Merkur u Jarcu će doneti naše pokušaje da budemo praktični, realni, usmereni….koliko ćemo biti uspešni u tome, videćemo..

Već 8-og decembra imamo pun Mesec u znaku Blizanaca i to u konjunkciji sa retrogradnim Marsom. Ovo je varijanta – „Ma ima da kažem/uradim – pa neka bude šta bude!“ Nepovoljan period za saobraćaj bilo koje vrste, nepovoljan za komunikaciju (bar onu “normalnu“), momenat kada reči i postupci kao strele izlaze iz nas, pogotovo ako smo ih dugo sputavali u sebi. Odluke donesene u trenutku, prekidi u odnosima, povrede, svi vidovi pobuna…i tako dalje i tako dalje…

Venera ulazi u znak Jarca 10-og decembra. Posle širine, optimizma i slobode koju je pokušavala da ostvari u znaku Strelca – Venera sada ukazuje na potrebu za stabilnošću, racionalnošću, praktičnošću.

20-og decembra Jupiter ponovo ulazi u znak Ovna. Posle kratkotrajnog povratka u znak Riba u kojem smo imali potrebu da se povučemo, razmislimo, preispitamo svoje planove – ulazimo u fazu u kojoj smo spremni da ih realizujemo i ponovo krenemo napred.

21-og decembra Sunce ulazi u znak Jarca i zvanično nam počinje zima. Jarčevima želimo srećne rođendane, a nama želimo da zima bude blaga i što se vremena, ali i što se svega ostalog tiče….Odmah 23-eg u znaku Jarca imamo i mlad Mesec. Mlad Mesec je u kvadratu sa Jupiterom iz znaka Ovna i najavljuje nam početak prednovogodišnjeg krkljanca, žurbe, pokušaja da sve privedemo kraju i rešimo pre ulaska u 2023-u.

Pa, to bi bilo to narode – srećno kroz decembar!!!!

OVAN

Ljubav

Slobodni Ovnovi nisu bez šansi da počnu sa novom ljubavnom pričom koja u sebi može sadržavati elemente tajnosti i nositi velike strasti sa sobom. Ova priča bi čak mogla potrajati ali će donositi i burnost, oscilacije, promenljivost. Takođe, moguće su obnove odnosa, ali će problemi koje ste imali i zbog kojih ste se razišli, biti prisutni i dalje. Da li ćete ovog puta uspeti da ih rešite, pitanje je. Sve ovo je aktuelno tokom prve polovine decembra. Druga polovina meseca nije baš toliko protkana ljubavnim šansama – eventualno nešto kroz posao ili preko društvenih mreža. Što se tiče zauzetih – u decembar ulazite „na ratnoj nozi“ sa voljenom osobom. Problemi koji se ponavljaju a koji se mogu vezivati za vernost i iskrenost. Posebno napeto biće u prvoj polovini decembra. Ostatak meseca je mirniji.

Posao

Problemi u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima – neki od njih mogu dovesti i do prekida saradnje, naročito tokom prve dekade decembra. Od ulaska u drugu dekadu situacija se menja jer dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima a i vi ste spremniji da se više fokusirate i posvetite svemu što se vezuje za posao. Period kada možete stabilizovati svoje pozicije, ali i pokrenuti uspešne i dugotrajne poslove i projekte. Veći troškovi i odliv novca u prvoj polovini meseca, kasnije se situacija znatnije poboljšava.

Zdravlje

Slabiji imunitet i osetljivost respiratornog sistema, kao i sklonost povredama u prvom delu decembra. Drugi deo ovog meseca je zdravstveno stabilniji po vas.

BIK

Ljubav

Iako prva polovina meseca može doneti obnovu ljubavnih priča iz prošlosti ili vas pokrenuti u pravcu novih ljubavi – ipak ovaj period nije nešto naročito povoljan za ljubav. Obnovili staro ili počeli novo – posle nekog vremena će se ispostaviti da je odnos prezahtevan po vas i da vam ne donosi ono što vam je potrebno – stabilnost, povezanost, mir. Ulaskom u drugi deo decembra imaćete ozbiljnije i stabilnije ljubavne aspekte – ne samo da je ovo vreme pogodno za ljubav, isto tako vam odgovara i u smislu druženja, aktivnosti, izlazaka, zabave. Bikovi koji su zauzeti – tokom prve dekade decembra partnerov i vaš način funkcionisanja i karakteri biće teško usaglasivi, a mogu se otvoriti ili ponovo pokrenuti i pitanja vernosti, iskrenosti, posvećenosti odnosu. Ostatak meseca je uglavnom miran i bez velikih oscilacija.

Posao

Vaše su finansije već neko vreme pod pritiskom, a isti će biti posebno izražen tokom prvih desetak dana decembra. Mogući su neočekivani troškovi i veliki odlivi novca. U ostatku meseca ćete po ovom pitanju funkcionisati jednostavnije, a moguće je da vam se u drugoj polovini decembra otvori i šansa za nove izvore zarade ili za pojačavanje postojećih. Generalno gledano – vaše poslovne pozicije su dosta stabilne a imaćete mogućnost i da napredujete ili da na neki način proširite svoje poslovanje i uticaj.

Zdravlje

I za pripadnike vašeg znaka prva polovina meseca nije stabilna – osetljivost je pojačana, imunitet smanjen. Ostatak perioda vam donosi jačanje otpornosti organizma i zdravstvenu stabilizaciju.

BLIZANCI

Ljubav

Ljubavne akcije, prilike i neprilike obeležiće slobodnim Blizancima prvu polovinu meseca. I svega ovde može biti – i obnove nekih kontakata i veza, i ulazaka u avanture i kombinacije, i otpočinjanje tajnih priča, i šeme i šemice, i čudesna zaljubljivanja u varijanti – sreo sam/srela sam svoju srodnu dušu! Svega može biti, samo ne može da je nešto normalno, da se lepo razvija bez problema i oscilacija i da ide ka nekim ozbiljnijim i trajnijim dešavanjima. Ovo vam je očigledno period da ludujete, pa kada je već tako – a vi onda izvolite! Drugi deo decembra nudi neuporedivo manje emotivnih dešavanja, ali su zato ona ozbiljnija, zrelija i mirnija. Zauzeti – prva polovina meseca je dosta zahtevna i turbulentna i moguće je da će u ovom periodu biti i nekih preseka i odvajanja. Da li trajnih ili će ovo biti samo zarezi? Videćemo.

Posao

Ni poslovni segment neće biti pošteđen od turbulencije tokom prve dekade decembra. Nemojte donositi nagle odluke u trenucima frustriranosti i besa, koliko god da se neki poslovni odnosi pokažu kao izvor velikog stresa po vas. Razmislite dobro, pa ako i nakon toga smatrate da je vreme za preseke – onda delajte. U svakom slučaju, u ovom periodu ćete imati velike zahteve od strane saradnika, koje ćete teško moći da ispunite u potpunosti. Drugi deo meseca vam donosi da na drugačiji način funkcionišete, mirnije

Zdravlje

Dosta ste osetljivi, naročito u prvoj polovini meseca. Na „udaru“ su respiratorni organi, a moguće su i povrede kao i meteoropatske tegobe. Druga polovina decembra – prehlade, kosti, zglobovi.

RAK

Ljubav

Tajne ili pak neprijatne teme iz prošlosti mogu isplivati na površinu tokom prve polovine meseca i zauzetim Rakovima doneti teškoće u odnosu sa voljenom osobom. Ključ je kao i uvek u razumevanju i svrsishodnoj komunikaciji, kao i pokušajima da se teškoće prevaziđu i pronađe zajednički jezik. Ukoliko sve isterate na čistac i rešite do kraja – ostatak meseca je korektan. Ukoliko ostanu „repovi“ – povremeno ćete imati osećaj distanciranosti i nerazumevanja sa partnerom. Što se slobodnih tiče – neko vas izrazito privlači i „kopa“ vam po mislima – ovo može biti nova osoba, ali može biti i prošlost, kao i neki vid tajnog odnosa. Da se sada emotivne priče mogu pokrenuti – mogu, ali bi za vas bilo bolje da to bude u drugom delu meseca jer ste tada i vi i druga strana stabilniji i spremniji za trajniju priču.

Posao

Osećate se stegnuto obavezama koje kao da se iz dana u dan uvećavaju, završavate poslove sa kojima drugi ne umeju da izađu na kraj a istovremeno – ne vidite da je vaš rad i trud u dovoljnoj meri cenjen. To može dovoditi i do vaše nervoze, ali i do nešto lošijih odnosa u radnom okruženju. U drugom delu meseca doći će do promena – bićete uključeni u ozbiljnije poslove i projekte, što će rezultovati nekom vrstom vašeg „proboja“ a u poslednjoj dekadi – i novim poslovnim šansama koje obećavaju.

Zdravlje

Stres je stavka koja može uticati na vaše zdravstveno stanje. Još ako u to uključimo preveliki odliv energije i probleme sa spavanjem – jasno vam je da je potrebno pronaći način da se opuštate, što više.

LAV

Ljubav

Sve deluje kao da će zauzeti Lavovi tokom decembra imati prilično korektnu situaciju u partnerskim odnosima. Ukoliko ste u braku ili živite zajedno – može tokom prve dekade biti neke nervoze oko dece, finansija – ali bi ovo trebalo da se reši prilično uspešno, na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko ste u braku u tom periodu možete imati manje nesporazume sa voljenom osobom, verovatno se vaši planovi neće baš uvek poklapati. No, zato će ovaj period za vas dvoje doneti i više ljubavi, strasti, izlazaka. U ostatku meseca mirna situacija – odnos možda nije toliko ispunjen energijom, ali sve funkcioniše po planovima. Slobodni Lavovi – kod nekih od vas prošlost će vratiti glavnu ulogu u vašem životu. Da li je to na duži rok ili ne – pokazaće vreme. Nove ljubavi i velike strasti aktuelne su naročito u prvom delu meseca.

Posao

Prva dekada meseca doneće više troškova, ali i nervoze vezane za posao – naročito oko nekih osoba sa kojima teško pronalazite zajednički jezik, ali i vezano za okolnosti koje vam ne idu na ruku ovih dana. No, umećete da pronađete put i rešenje koji vam pogoduju. Planete se sele u sektor poslovnosti i poslovne svakodnevice – pa je pred vama period kada ćete biti striktno usmereni na posao, ali i kada će se pred vama otvoriti nove poslovne prilike. Nove saradnje sleduju vam u poslednjoj dekadi meseca.

Zdravlje

Mlađi – češće prehlade. Takođe, trebali biste da promenite nešto po pitanju navika u ishrani i fizički se više aktivirate. Stariji – problemi sa kostima, zglobovima, meteoropatske tegobe.

DEVICA

Ljubav

Prva polovina meseca ne radi u korist mira i stabilnosti u vašim emotivnim relacijama. Problemi mogu biti razni – od nemogućnosti da se dogovorite oko bitnih stavki i zajedničkih planova, od problema sa članovima porodice i decom, pa sve do sumnji, nepoverenja i neiskrenosti. Još ako se neke od ovih tema ponavljaju (a to je vrlo moguće) – to će dodatno doprinositi neprijatnoj atmosferi u odnosu. Trudite se da pronađete zajednički jezik i rešenja za probleme. Ostatak meseca je pod mnogo boljom energijom – moći ćete da otputujete negde zajedno, a svakako ćete se više povezati i osećati jaču bliskost. Slobodne Device – ukoliko želite avanturu ili trenutno ne razmišljate o trajnoj i stabilnoj vezi – prva dekada meseca je savršena za vas. No, od sredine decembra se otvaraju neuporedivo bolje i stabilnije ljubavne prilike.

Posao

Lična ili porodična problematika se može odraziti i na poslovni segment – trudićete se, ali nećete baš uvek biti fokusirani i prisutni, pa su moguće vaše greške i kritike od strane saradnika i nadređenih. Pokušajte da kroz prvu polovinu meseca bacite veći akcenat na posao i obaveze, ne rasipajte se. Drugi deo meseca već vam donosi vašu energiju – mirnu, praktičnu, racionalnu – i iste takve saradnike i ljude oko vas sa kojima nemate problem da se dogovorite i uklopite. Poboljšanje finansija u tom periodu.

Zdravlje

Nešto lošiji imunitet tokom ovog perioda, posebno kod starijih Devica koje mogu imati češće respiratorne tegobe, a u drugom delu decembra i aktivaciju hroničnih boljki.

VAGA

Ljubav

Ukoliko ste ostavili iza sebe neku ljubavnu priču koja je bila burna i protkana jakim strastima, iste te strasti sada mogu pomoći da se odnos obnovi. Generalno gledano – prva polovina decembra slobodnim Vagama jača želje i odnosi u koje uđete tokom ovog perioda biće u velikom broju slučajeva kratkotrajni i više će ličiti na avanturu ili kombinaciju. Mali broj započetih priča imaće trajnost i stabilnost. Drugi deo meseca donosi vam energiju koja vama baš i ne prija – biće ljubavnih šansi i tada, ali će za vaš ukus sve ići suviše sporo, suvoparno. U tom su periodu aktuelne varnice preko društvenih mreža. Zauzete Vage ulaze u decembar pod nešto lošijom energijom i sa puno tenzije, nesuglasica. Ovo se može prevazići, ali će biti potrebno da oboje ozbiljno poradite na temama zbog kojih je do ovoga uopšte i došlo.

Posao

Komunikacija sa kolegama i saradnicima neće biti jednostavna u prvoj polovini meseca. Mnogo žurbe, napetosti, prebacivanja krivice i odgovornosti zbog grešaka jedni na druge. Ukoliko ste u procesu pregovora ili pokretanja bitnijeg dogovora – računajte na prepreke i odlaganja. Drugi deo meseca pogoduje onima koji se bave privatnim poslom i oni mogu ostvariti solidne poslovne rezultate. Ostali – bićete posvećeniji i odgovorniji nego u prvoj polovini decembra, ali ne baš u potpunosti zadovoljni.

Zdravlje

Prva polovina meseca može doneti naglašene respiratorne infekcije, virusne i bakteriološke upale, a bićete skloni i povredama. Savetuje vam se da ozbiljnije poradite na odmoru i na imunitetu.

ŠKORPIJA

Ljubav

I dok se partnerska planeta Venera i vaša Mars „sudaraju“ kroz aspekt opozicije tokom prve dekade Meseca – slobodnim Škorpijama se događaju čudna ljubavna dešavanja. Neke će se osobe pronaći za kratak tren u strasti, a onda odvojiti. Neke će se osobe vratiti jedna drugoj (za koliko dugo, i da li uopšte za iole duže – videćemo). Između nekih će bljesnuti varnice i izgledaće kao da je to samo afera….a onda će ih Saturn spojiti da traju. I tako – burna prva dekada…a nakon nje – Škorpije ulaze u period komunikacije, poznanstava, dešavanja, akcije – najpre suprotnog pola prema njima. I do kraja meseca se mogu pokrenuti neke zaista interesantne priče. Što se tiče zauzetih – gledajte da ne pokidate svaki živac jedno drugom u prvih desetak dana decembra. I gledajte da se ne odvojite. Jer, u ostatku meseca je mir.

Posao

U prvoj polovini meseca neki vid haotičnosti po pitanju finansija. Novac dolazi, novac odlazi, novca ima, novca nema. Kao da će vam novac samo prolaziti kroz ruke i malo se i retko zadržavati. Vi ćete biti fokusirani na zarade, pa ćete verovatno kasniti ili praviti greške i propuste. Od ulaska u drugu dekadu izgledaće kao da stvari idu na bolje. Vi ste organizovaniji, aktivniji i posla ima. Treća dekada decembra može doneti čak početke solidnih saradnji ili makar dogovore koji će se realizovati do proleća 2023-e.

Zdravlje

U prvoj dekadi meseca ste energetski i što se imuniteta tiče znatno osetljivi i slabi. Možete imati probleme sa ishranom, sa spavanjem, sa respiratornim sistemom, upalama, infekcijama.

STRELAC

Ljubav

Slobodnima sa jedne strane prija pojačana aktivnost udvarača prema njima, ali sa druge – vi biste radije jednog, ali vrednog. Taj „jedan“ može biti neko iz vaše prošlosti ili pak neko na koga ste „bacili oko“. Baš sa tom osobom može doći prvo do početka, a onda i razvoja komunikacije u smeru koji miriše na nešto što bi moglo vredeti. Prva dekada meseca je odlična za pokretanje, ali ni ostatak decembra nije za baciti. Neki od vas preko posla, prijatelja ili pak društvenih mreža mogu tokom druge dekade meseca ostvariti baš interesantno poznanstvo koje će ih pokrenuti. Što se tiče zauzetih – prva dekada ne ide na ruku vašem odnosu. Kod nekih parova će biti češćih rasprava – oko članova porodice, finansija, pa i sumnji i nepoverenja. Treba voditi računa da u ovom periodu ne dođe do preseka i odvajanja. Komunicirajte.

Posao

Ni poslovno prva dekada meseca ne donosi lakoću i mirno funkcionisanje. Može dolaziti do tenzije u radnom okruženju, sa kolegama i saradnicima a lako je moguće da neki odnosi u ovom periodu budu i prekinuti. Od ulaska u drugu dekadu meseca stanje vaših finansija će se poboljšati, a mogući su i neočekivani prilivi, kao i povećanje nadoknade za rad. Poslovno – uspevaćete bolje da se organizujete, bićete efikasniji a moguće su i pozitivne promene i nove poslovne prilike.

Zdravlje

Mogući su problemi sa glavoboljama, spavanjem, a respiratorni sistem će biti osetljiv u prvoj polovini meseca. Takođe – pokušajte da promenite neke navike kada je ishrana u pitanju.

JARAC

Ljubav

Ljubavne prilike koje se javljaju tokom prve dekade meseca, koliko god delovale primamljivo – možda i nisu za vas. Pogotovo ako je to nešto što ima bilo kakvu primesu tajnih ili nedefinisanih priča. Sačekajte vi ulazak Venere u vaš znak i njene aspekte od 10-og decembra – ove pozicije planeta već ukazuju na ozbiljniju, stabilniju osobu i samim tim – na zrele ljubavne početke. Naročito je period polovinom i krajem meseca odličan da se započne nešto što bi zaista bilo vredno truda. Zauzeti Jarčevi – sve što je tajno i prikriveno, sve što donosi nepoverenje i sumnju – može dovesti do problema u odnosu između partnera i vas tokom prve dekade meseca. Razrešite nejasnoće koje postoje i pokušajte da budete što otvoreniji jedno prema drugom. Ostatak decembra može biti miran i stabilan u ljubavi za vas.

Posao

Nemogućnost da na pravi način pristupite svojim obavezama – zbog raštrkanih misli, nefokusiranosti, briga – može tokom prve dekade decembra dovesti do grešaka i propusta sa vaše strane, ali i do lošijeg odnosa sa saradnicima. Od 6-og decembra i ulaska Merkura u vaš znak moći ćete zrelije i odgovornije da funkcionišete, mada će se tenzija u kolegijalnom okruženju zadržati skoro do polovine meseca. Neke lepe vesti ili ponude dolaze vam otprilike polovinom decembra. Moguće je i poboljšanje finansija.

Zdravlje

Najviše tokom prve dekade, ali moguće čak i do polovine meseca – bićete osetljivi i podložni prehladama, virozama, vaš organizam će biti pod stresom. Odmarajte, posvetite vreme sebi.

VODOLIJA

Ljubav

Postojaće situacije koje vam smetaju, raskoraci u komunikaciji i dogovorima, to da i partner i vi lako planete i unesete nemir u odnos – ali vas dvoje ćete to uspevati da rešite. Nemiran period traje do kraja prve dekade meseca, ali sa druge strane gledano – to je istovremeno period u kojem će strasti jako funkcionisati između vas dvoje, u kojem ćete često biti u pokretu i zajedničkim aktivnostima. Od ulaska u drugu dekadu pa do kraja meseca traje vam mirniji, ali i statičniji period. Oboje ćete više biti okrenuti svojim prioritetima – poslu i zaradi. Što se tiče slobodnih – koristite prvu polovinu meseca za uživanje, zabavu, provod. Nosi vas dobra energija i biće lako privući nove osobe u život, a isto tako lako će biti i obnoviti one odnose koje želite. Ostatak meseca uglavnom miran, sem šansi za tajne ljubavne veze.

Posao

Dosta nervoze i stresa je povezano sa poslom, ali i sa ljudima sa kojima sarađujete – najpre u prvoj polovini decembra. Biće previše žurbe i promena u planovima – mada ćete uspevati da se snađete i sve obavite na vreme. Ostatak meseca donosi mirnije funkcionisanje, ali i ozbiljan rad na pokretanju planova o kojima već neko vreme razmišljate. U polje akcije Jupiter ulazi ponovo početkom treće dekade – ali će prave poslovne aktivnosti za vas krenuti tek nakon novogodišnjih praznika. Do tada – odmarajte.

Zdravlje

Stres koji se provlači kroz prvu polovinu decembra može vam doneti osetljivost. Zato je neophodno da drugi deo meseca više iskoristite za odmor, dobre navike i što više fizičke aktivnosti.

RIBE

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, bilo bi dobro da se tokom prve dekade meseca ne zalećete u ljubavne priče. Jer, sve ono što izgleda kao odlično, primamljivo, baš stvoreno za vas – može se brzo pokazati kao prazna priča i razočarenje. Moguće su i tajne priče. Drugi deo decembra je neuporedivo povoljniji za ljubavne početke – osobe koje vam tada dolaze u život mogu se pokazati kao pravi odabir za vas. Zauzete Ribe – izrazito nepovoljna prva dekada meseca, a ukoliko ne rešite situacije tada na pravi način – nemiri se mogu protegnuti i na veći deo decembra. Rešavajte porodične situacije na vreme. Ukoliko postoji sukob zbog neke vrste ljubomore, neiskrenosti, tajni – razmislite kako ćete ovo srediti sa partnerom. Kod nekih parova postoji i mogućnost prekida. Sve se može srediti, ukoliko postoji obostrana volja.

Posao

Nemir i tenzija u poslovnom segmentu mogu biti podstaknuti žurbom, nesporazumima, promenama u planovima, odlaganjima bitnih dešavanja, papirološkim otežanjima, neproverenim informacijama ili pak vi i saradnici nećete umeti da pronađete zajednički jezik. Ovaj tenzični period može potrajati sve do polovine meseca. Ostatak perioda donosi stabilnije funkcionisanje i okretanje situacije u vašu korist. Moguće su pozitivne promene, lepe vesti, unapređenja i definitivno poboljšanje stanja finansija.

Zdravlje

Bićete pod naglašenim stresom do polovine decembra, što će doprineti osetljivosti imuniteta. Drugi deo meseca donosi stabilno zdravlje.

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 28. novembar – 4. decembar

Objavljeno

dana

By

Nedjeljni poslovni horoskop 30. mart – 05. april

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

Vrlo je verovatno da se u ponedeljak zapitate zbog nečeg što će vam neko reći. Neće vam baš biti pravo i delovaće vam dosadna ta primedba. Vrlo je važno da se fokusirate na ono što ste postigli do sada. Sreda i četvrtak biće prepuni zabave i romantike – bilo da ste u vezi ili tražite ljubav. Iako će petak biti sav u vezi posla i karijere, biće to isto dan pun harmonije i lepih dešavanja. Zatim se opet vraćate na ljubav u punom sjaju. Nedelja će sva biti u vezi jedne određene osobe! Uživajte u nedelji ljubavi.

BIK

U ponedeljak biste mogli imati svoje momente lukavosti, verovatno zbog neke finansijske transakcije (može biti u banci, a može i u poslastičarnici!). Stvar je tome da ste veoma perceptivni i šarmantni. Bićete u stanju da šarmirate apsolutno sve oko sebe, od malog deteta do odrasle osobe. Na nesreću ne možete šarmirati svoje finansije ili porodicu u isto vreme. Nešto je u pozadini u kući već duže vreme i u sredu ili četvrtak će isplivati na površinu. Uradite ono što možete ali nemojte preterivati. U subotu se opustite uz dragu osobu koja želi da vas vidi. Najverovatnije u subotu uveče. Šta god da radite, to nemojte propustiti!

BLIZANCI

U razgovoru ste direktini i znate dosta o muzici i umetnosti. U ponedeljak ćete biti upravo onakav prijatelj koga svi žele. Ali, ko je zaista vaš najbolji prijatelj? Ove nedelje, posebno u sredu, nemojte se stideti da razgovarate sa strancem. Mogli biste steći nekoliko dobrih prijatelja, van svog uobičajenog kruga. Sada je pravo vreme da razmislite da proširite svoje vidike, figurativno i literarno! U petak razmislite da otputujete negde daleko gde odavno želite (ili makar samo maštajte o tome!). Ili makar na kratak put? Ako ne možete pronaći nikog ko bi išao sa vama, idite sami. Ponekad su to najbolji odmori. Iskoristite vikend da razmislite o tome.

RAK

Konačno! Već duže vreme čekate neko priznanje za svoj naporan i dobro obavljen posao, i u ponedeljak ćete ga konačno dobiti! Kako da se ponašati kada primite nagradu i sve pohvale? Ostanite skromni. Ostanite iskreni. Jednostavno, vi znate kako! Naravno, sada se postavlja pitanje šta dalje? Posebno ćete o tome razmišljati u sredu i četvrtak. Pored sveg tog uspeha koji ste želeli, šta je to što zaista želite? U petak hrabro se posvetite nekom svom kreativnom projektu i samo napred. Plus, tokom vikenda mogli biste i razmisliti o tom svom projektu. Možda je to vaš novi posao?

LAV

U ponedeljak, malo discipline neće nikome škoditi. Nema potrebe za smešnim pravilima, naravno, ali kako bi se stvari završile na vreme, mora biti discipline. To će vas posebno nervirati u utorak, kada će svi oko vas juriti kao muve bez glave umesto da se suoče sa izazovima. Budite smireni, snalažljivi i fokusirani. Gde će vas sve to dovesti, nije pozanto, ali vi ste prirodni lider i ove nedelje ćete to demonstrirati. Na kraju, dobićete sve što želite. Dobićete sve, ove nedelje!

DJEVICA

Imate prijatelje na visokom položaju, a u ponedeljak biste ih mogli pozvati da vam učine uslugu. Imate dosta dobre karme svakako, posebno u sredu. Delovaće kao da vam svi duguju nešto. Vi neumorno pomažete drugima, posebno ove nedelje ćete biti u prilici – dosta toga ćete uraditi u četvrtak. Ipak, to vas neće usporiti. Sve će vas to ubediti da treba konačno da počnete da radite nešto u svoju korist, isto kao što radite za druge. Provedite vikend tako što ćete povlađivati sebi i uživati.

VAGA

Vi ste osoba koja zna šta hoće i kako do toga da dođe. U ponedeljak hrabro posegnite za nečim što želite. U sredu se postarajte da zadržite svoju skromnost i prizemljenost, kada ili ako dobijete to što želite (a velike su šanse da dobijete!). Kada krenete ka svojim ciljevima ove nedelje, počećete da razmišljate i o ciljevima na duže staze. Četvrtak pre podne mogli biste sanjariti o svojoj budućnosti a u nedelju uradite nešto novo i nesvakidašnje. Samo hrabro napred.

ŠKORPIJA

Vi ste osoba sa jasno utemeljenim stavovima. U ponedeljak ćete tačno znati gde idete, manje ili više, i bilo da to shvatate ili ne, bićete u centru pažnje većine ljudi. Zabavno je kada ste glavni, ali pokušajte da ne dignete nos previše. Postoji šansa u sredu ili četvrtak da povedete malu borbu sa prijateljem oko nečeg ne toliko bitnog. Zašto se opterećujete sa takvom dramom? Imate dosta drugih prijatelja – boljih prijatelja, sjajnih prijatelja – uključujući i jednu posebnu osobu sa kojom nikada nema drame. Provedite vikend okruženi njima i to će vam totalno napuniti baterije.

STRIJELAC

Odakle vam odjednom takve misli? Zašto se osećate kao da vas neko sputava i ne dozvoljava da budete najbolji deo sebe? I zašto svi oko vas izgledaju kao vanzemaljci? Imaćete dosta pitanja u glavi na početku nedelje. Da stvari budu gore, svi oko vas će se ponašati pomalo luđe nego inače. Kome da se obratite za pomoć? Trenutno je najbolje nekome koga ne poznajete toliko dobro. Sredinom nedelje upoznaćete neke nove ljude i vrlo je verovatno da ćete od njih dobiti savet koji će biti toliko pametan da ćete se zapitati zašto to vama nikada nije palo na pamet. Iskoristite to tokom vikenda i bićete u prednosti.

JARAC

Ne morate vi biti uvek onaj koji pomaže svima i pokušava da spase svet. To nije vaš posao (bar ne ove nedelje!). Ukoliko vam se ne napušta kuća u ponedeljak – privlačnost kreveta je neodoljiva kao i dobar film ili knjiga (i ako nemate drugih obaveza ili posao) – razmislite da provedete dan tako što ćete raditi samo ono što vam čini zadovoljstvo u tom trenutku. U utorak i sredu već dužnost zove. Podignite se na noge i krenite u osvajanje svojih snova. Iako se neće desiti puno toga ove nedelje, biće dešavanja u vašoj glavi. U petak biste mogli razmišljati o budućnosti i nečemu što će vam oduzeti dane i dane razmišljajući.

VODOLIJA

U ponedeljak imajte na umu da, samo zato što imate jak osećaj šta želite i umete da se nosite sa svakom situacijom ne znači da ste prema određenoj osobi arogantni. Ustvari, vi ste sjajan slušalac i konstantno se iznenađujete novim stvarima koje naučite od drugih ljudi (uglavnom ne vama bliskih!), posebno sredinom nedelje. Ipak, neko će pokušati da vas optuži da ste arogantni! Najbolji savet bi bio da gledate na duže staze kako to izgleda, posebno u petak. Imajte na umu da radite dobre stvari i da ste dobra osoba. Nema smisla da vas nečiji cinizam omete u tome.

RIBE

Na samom početku nedelje ljubav će biti u vazduhu. Neće imati poseban miris, ali vi ćete je moći osetiti. Zbog toga i još nekih propratnih razloga, osećaćete se sjajno u ponedeljak i utorak. Generalno ste jako dobro raspoloženi, a takvo raspoloženje moglo bi da vas natera i da razmislite o određenim aspektima svog života ili ga reorganizujete. Bilo da razmišljate o kupovini nameštaja ili promeni posla elan vam neće nedostajati, te bi to trebalo da iskoristite. Sredinom i krajem nedelje bavite se malim stvarima koji su dobre za vašu budućnost. Odišete optimizmom ovih dana a ljudi oko vas će to osetiti.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Danilovgrad
Магла
06:5516:11 CET
Осећај: 8°C
Ветар: 3km/h NNW
Влажност: 90%
Притисак: 1022.01mbar
УВ индекс: 0
НедПонУто
13/10°C
15/9°C
15/10°C

Facebook

Najčitanije

[wcepe_products recent=true order='desc' number='4' columns='4' hide='rating,onsale' button='Vidi artikal']